Οργή του βασιλιά Κάρολου για την επίσκεψη Χάρι – Μέγκαν στη Νιγηρία

Ο Βρετανός μονάρχης μπορεί να χρησιμοποιήσει παρασκηνιακές μεθόδους για να εμποδίσει περαιτέρω ταξίδια του ζεύγους σε χώρες της Κοινοπολιτείας1SHARES

Μία «βασιλική περιοδεία» ήταν στην πραγματικότητα η ιδιωτική επίσκεψη της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στην Νιγηρία γεγονός που προκάλεσε αίσθηση στο Μπάκιγχαμ.

Ειδικός στα βασιλικά θέματα υποστηρίζει ότι ο βασιλιάς Κάρολος έχει πλέον μία νέα προτεραιότητα και αυτή είναι να εμποδίσει τον πρίγκιπα Χάρι και την σύζυγό του από άλλες τέτοιου είδους επισκέψεις σε χώρες της βρετανικής Κοινοπολιτείας.

Ο βασιλικός συγγραφέας Τομ Κουίν ισχυρίζεται ότι ο Βρετανός μονάρχης εξοργίστηκε από το ταξίδι του δευτερότοκου γιου του και της Μέγκαν Μαρκλ στην Νιγηρία και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην ξανασυμβεί.

Μάλιστα εξήγησε ότι ο Βρετανός μονάρχης μπορεί να χρησιμοποιήσει παρασκηνιακές μεθόδους για «να προσπαθήσει να εμποδίσει οποιεσδήποτε περαιτέρω προσκλήσεις προς το δύστροπο ζευγάρι». Ωστόσο, ο Τομ Κουίν παραδέχθηκε ότι αυτό θα «αποδειχθεί πολύ δύσκολο».

Στη συνέχεια εξήγησε γιατί ο βασιλιάς, Κάρολος μπορεί να έχει εκνευριστεί από την επίσκεψη του ζευγαριού στην Νιγηρία. «Ο απόλυτος φόβος για τον βασιλιά Κάρολο και τον Γουίλιαμ είναι ότι η επαναστατικότητα της Μέγκαν καταλήγει στην πραγματικότητα να την κάνει πιο ελκυστική (σ.σ. στο κοινό) από τα συγκρατημένα μέλη της επίσημης βασιλικής ομάδας» ανέφερε ο Τομ Κουίν.

«Γι’ αυτό φροντίζει πάντα να κρατάει το χέρι του Χάρι για τις κάμερες, κάτι που ξέρει ότι ο Ουίλαμ και η Κέιτ δεν θα έκαναν ποτέ», είπε ο συγγραφέας, αναφερόμενος στο αυστηρό βασιλικό πρωτόκολλο που απαγορεύει στα μέλη της βασιλικής οικογένειας να αγγίζονται δημοσίως.

Ο Τομ Κουίν άφησε να εννοηθεί ότι ο βασιλιάς της Βρετανίας θα κάνει τώρα κάποιες αλλαγές στη βασιλική οικογένεια. «Μετά τη Νιγηρία ένα πράγμα είναι βέβαιο: Τεράστιες προσπάθειες θα καταβληθούν για να αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο η βασιλική οικογένεια αντιμετωπίζει τον ρόλο της στην Κοινοπολιτεία. Έχουν ήδη γίνει βήματα μέσω επίσημων διαύλων για να προσπαθήσουν να μειώσουν την πιθανότητα να προσκαλέσουν άλλες χώρες της Κοινοπολιτείας τη Μέγκαν και τον Χάρι», κατέληξε ο Τομ Κουίν.

Newsbomb

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy