Star News

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 18 έως 24 Ιουλίου 2022 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 18 έως 24 Ιουλίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

ΚΡΙΟΣ

Αν παρακολουθείτε προσεκτικά τις οικονομικές σας υποθέσεις και δεν μπείτε στον πειρασμό για οικονομικά ρίσκο ή χρηματιστήρια τα πράγματα αυτού του καιρού θα εξελιχθούν θετικά σε μεγάλο βαθμό.  Προσπαθήστε τώρα όσο είναι  εφικτό και δυνατό να γίνετε δραστήριοι σε δραστηριότητες που τις γνωρίζετε καλά. Στον αισθηματικό σας τομέα τηρήστε σταθερή τακτική.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφύγετε συμφωνίες και δεσμεύσεις αυτές τις μέρες. Δώστε έμφαση στον εαυτό σας και φροντίστε να ξεκαθαρίσετε εκκρεμείς  καταστάσεις που σας απασχόλησαν ή που σας απασχολούν. Θέματα που ξεκαθαρίζουν τώρα θα σας επιτρέψουν να προχωρήσετε μπροστά και με περισσότερη άνεση.  Οι σχέσεις σας με το κοντινό σας περιβάλλον θα είναι καλές και αν υπήρχαν ή υπάρχουν προβλήματα, τώρα μπορούν να διορθωθούν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτές οι ημέρες θα σας δημιουργήσουν υπέρμετρη δραστηριότητα, που είναι δυνατόν, να σας βγάλει έξω από τις δυνατότητές σας και να σας δώσει κάποια τάση διαμάχης, μεταξύ θέλησης και επιθυμίας. Η υπεραφθονία αυτή της ζωτικότητας, μπορεί να διεγείρει τον αυθορμητισμό σας και να ενισχύσει την υπερβολή στον συναισθηματικό σας τον τομέα, με αποτέλεσμα να κάνετε επιζήμιες βιαστικές κινήσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτές τις μέρες ίσως κάνετε κάποια αναδρομή στα παλιά.  Θα  σας απασχολήσουν περισσότερο, αναμνήσεις και θέματα του παρελθόντος. Προσωπικά και οικογενειακά σας θέματα θα τα συζητάτε  με άτομα  που εμπιστεύεστε. Κάποια  σημαντική επαφή, πιθανόν να γίνει με άτομο που έπαιξε  σημαντικό  ρόλο  στη ζωή σας ή που είχατε μία σχέση διαρκείας μαζί του. Μην ξεχνάτε τα αρνητικά που πήρατε από το παρελθόν.

 

ΛΕΩΝ

Αυτή η βδομάδα θα έχει μια καλή επιρροή για κάθε επιχειρηματικό θέμα και θα υπόσχεται επιτυχία σε επιχειρήσεις που προέρχονται από δραστηριότητες του νου ή στην δημιουργία νέων σχεδίων και προγραμμάτων και θα σας κρατήσει απασχολημένους όλη αυτή την περίοδο.  Αν και θα πρέπει να αποφεύγετε τις υπερβολές ή την υπερβολική αναστάτωση Θα επιδιώξετε αρμονική συνεργασία με το περιβάλλον σας κάτι πολύ θετικό για τις σχέσεις  σας επαγγελματικές και αισθηματικές αφού θα αφοπλίζετε κυριολεκτικά τον απέναντι σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα συνειδητοποιείτε τη σπουδαιότητα της συνεργασίας και της συντροφικότητας . Έτσι θα μπορέσετε να εστιάσετε όλες σας τις ενέργειες με γνώμονα την κοινή προσπάθεια, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον προσωπικό τομέα.  Μπορείτε τώρα να διευρύνετε τον κύκλο των φίλων και καθιερωθείτε μεταξύ αυτών, να διαδώσετε τις ιδέες σας, οι οποίες θα τύχουν τώρα μεγαλύτερης αποδοχής. Παράλληλα την εβδομάδα αυτή είστε πιο ιδιότροποι από ότι συνήθως.  Οι μικροενοχλήσεις των άλλων θα σας εκνευρίζουν περισσότερο αυτόν τον καιρό

 

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το διάστημα αποφύγετε τις εχθρότητες που κατά καιρούς σας έχουν ζημιώσει. Εκμεταλλευθείτε θετικά τις ημέρες βάζοντας νέες βάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ξεκαθαρίζοντας παλιές παρεξηγήσεις ή βελτιώνοντας τις σχέσεις σας με άτομα με τα οποία στο παρελθόν είχατε δυσκολίες επικοινωνίας. Αποφύγετε τοποθετήσεις χρημάτων σε αβέβαιες επιχειρήσεις και μην καταπιάνεστε με ότι δεν το γνωρίζετε σε βάθος.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτόν τον καιρό θα αισθανθείτε την ευαισθησία σας και την κυκλοθυμία σας σε όλο τους το μεγαλείο. Θα έχετε την ανάγκη να πιαστείτε από κάπου γερά. Παρά όλα αυτά η περίοδος αυτή θα σας δώσει νέα ξεκινήματα ή κάποιο νέο καθεστώς σε συντροφικά θέματα και σε θέματα συνεργασίας. Οι ανεπαρκείς φίλοι και συγγενείς, θα είναι ιδιαίτερα ενοχλητικοί σε σας και προκειμένου να σας δημιουργήσουν προβλήματα φροντίστε να τους παρακάμψετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αφήστε τις αναμνήσεις του παρελθόντος στον χρόνο και ζήστε το παρόν με όλες σας τις αισθήσεις. Νέα σχέση στον ορίζοντα μπορεί να κάνει την εμφάνιση της αυτές τις ημέρες. Όσοι έχετε καινό στον συναισθηματικό σας τομέα εκμεταλλευτείτε αυτές τις ευκαιρίες. Για τους υπολοίπους οι πλανήτες συνιστούν αυτοσυγκράτηση και συναισθηματική προσήλωση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εάν βρίσκεστε σε άσχημη οικονομική κατάσταση μην ανησυχήσετε,  θεωρήστε την σαν προσωρινή και δραστηριοποιηθείτε να την ξεπεράσετε. Εάν έχετε οποιαδήποτε νομικά θέματα αυτές τις ημέρες θα εξελιχθούν ευνοϊκά. Κάποια δυσκολία την Πέμπτη μπορεί να σας προκαλέσει ανησυχία αλλά με υπομονή και με προσπάθεια θα μπορέσετε να την ξεπεράσετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μια περίοδος, ευτυχώς όχι μεγάλη, όπου η ορμητικότητα και η αυτοπεποίθηση σας φθάνουν στο ζενίθ τους.  Από το γεγονός αυτό πηγάζουν τα καλά ή κακά επακόλουθα.  Προσέξτε λοιπόν επειδή μπορείτε να βοηθήσετε εσείς, ώστε αυτές οι μέρες να είναι αποδοτικές, παραγωγικές, ή αντίθετα να εύχεστε να μην ξανάρθουν. Τι θα πρέπει να κάνετε: εκτονώστε την μεγάλη ενεργητικότητα σας σε τομείς που χρειάζεται μυϊκή προσπάθεια, αλλά πριν από κάθε ενέργειά σας, σκεφθείτε λίγο.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ευκαιρίες θα έχετε αυτές τις μέρες στην αισθηματική σας ζωή, καθώς θα διαθέτετε γοητεία πάνω στους άλλους. Όσοι είστε μόνοι, θα έχετε πολλές πιθανότητες να καλύψετε την μοναξιά σας, αρκεί να ενεργοποιήσετε το ερωτικό σας περισκόπιο. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν να ανεβείτε στα επαγγελματικά σας, αποφεύγοντας τυχόν ανταγωνισμούς.

 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

18 έως 24 Ιουλίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

 Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 ώρα: 01:55

ΗΛΙΟΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 25°20’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ   &  ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 25°20’ των ΙΧΘΥΩΝ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Ιουλίου  έως:19 Ιουλίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 14 Μαρτίου  έως: 18 Μαρτίου

Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ’ αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα «στραβώνει» που θα σε αναγκάζει ν’ αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι’ αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης, οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 ώρα: 04:33

Είσοδος ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ΚΑΡΚΙΝΟ.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα παραμείνει στον ΚΑΡΚΙΝΟ. μέχρι Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022 ώρα: 21:29

Αυτή την περίοδο,, θέλουμε να προστατέψουμε τα πρόσωπα που αγαπάμε και συμπεριφερόμαστε με μια μητρική στοργή. Ενστικτωδώς θέλουμε να φροντίσουμε αυτούς που αγαπάμε παρέχοντάς τους συναισθηματική άνεση και υποστήριξη, πράγμα το οποίο περιλαμβάνει το μαγείρεμα και έναν άνετο χώρο στο σπίτι. Γινόμαστε περισσότερο αξιόπιστοι και δείχνουμε αφοσίωση στα προσφιλή μας πρόσωπα, αλλά μπορεί να νιώθουμε αυτό το διάστημα μεγαλύτερη εξάρτηση, αναζητώντας αποδείξεις της αγάπης τους. Όταν αυτό λείπει, κρατάμε μούτρα ή κλαίμε ή προσπαθούμε να κρύψουμε τα συναισθήματά μας, ενεργώντας αμυντικά. Το σπίτι και η οικογένειά μας, μας απασχολούν περισσότερο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και κάνουμε τα πάντα για να νιώσουμε ασφάλεια στο οικογενειακό περιβάλλον μας, δημιουργώντας ασφαλείς συνθήκες διαβίωσης με την παρέα των αγαπημένων μας προσώπων.

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 ώρα: 06:06

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°20’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 ώρα: 04:56 έως ώρας: 06:46

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Μαρτίου  έως:18 Μαρτίου

Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά, ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 ώρα: 06:25

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°31’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 ώρα: 05:15 έως ώρας: 07:05

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Μαρτίου  έως:18 Μαρτίου

Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

Δευτέρα 18 Ιουλίου ώρα: 09:39

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 27°22′ των ΙΧΘΥΩΝ μέχρι τις 00°00′ του ΚΡΙΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Δευτέρα 18 Ιουλίου ώρα: 09:39 έως: Δευτέρα 18 Ιουλίου ώρα: 14:18

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 ώρα: 09:39

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 27°22’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 ώρα: 08:29 έως ώρας: 10:19

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Μαρτίου  έως:20 Μαρτίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 ώρα: 09:42

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 27°23’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 ώρα: 08:32 έως ώρας: 10:22

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Μαρτίου  έως:20 Μαρτίου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 ώρα: 10:00

ΕΡΜΗΣ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 27°23’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ   &  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 27°23’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Ιουλίου  έως:21 Ιουλίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 16 Ιανουαρίου  έως: 20 Ιανουαρίου

Θα είστε σε θέση απολαύσετε την πρόοδο, σε τομείς που σας ενδιαφέρουν. Η τάση σας να είστε παθιασμένοι με τα θέματά σας, σας βοηθά να πετύχετε τους στόχους σας.

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 ώρα: 14:18

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΚΡΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΚΡΙΟ  μέχρι Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022 ώρα: 21:22

Η Σελήνη στο δυναμικό και ανυπόμονο πύρινο ζώδιο του Κριού τονίζει την ενεργητικότητα, την ένταση, την βιασύνη, την φλογερότητα, τον ενθουσιασμό, το πάθος αλλά και την ανυπομονησία σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για  να ξεκινήσουμε κάποια νέα δυναμική προσπάθεια, για να υποστηρίξουμε τα συμφέροντά μας, να πάρουμε πρωτοβουλίες. Το ίδιο χρονικό διάστημα όμως είναι ακατάλληλο για να δράσουμε ανταγωνιστικά και για να πάρουμε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις.

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 ώρα: 15:14

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 00°32’ του ΚΡΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 ώρα: 14:04 έως ώρας: 15:54

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Μαρτίου  έως:22 Μαρτίου

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 ώρα: 18:22

ΧΕΙΡΩΝΑΣ  σε στάση πριν γίνει ανάδρομος

ΧΕΙΡΩΝΑΣ  σε στάση πριν γίνει ανάδρομος από Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 ώρα: 18:22 στις (08°30′ του ΚΡΙΟΥ)

 μέχρι την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022 ώρα: 17:21 στις (08°30′ του ΚΡΙΟΥ)

Στο μεσοδιάστημα αυτό της στάσεως του Χείρωνα πριν από την ανάδρομη πορεία του θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί στις αποφάσεις μας, κυρίως σ’ εκείνες που αφορούν μελλοντικές συνεργασίες, προσωπικές σχέσεις, επενδύσεις, λάθη σε συντροφικά θέματα, θέματα υγείας, και ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες.

Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 ώρα: 05:34

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 08°33’ του ΚΡΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 ώρα: 04:24 έως ώρας: 06:14

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:26 Μαρτίου  έως:30 Μαρτίου

 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες

Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 ώρα: 15:35

Είσοδος ΕΡΜΗ στον ΛΕΟΝΤΑ.

Ο ΕΡΜΗΣ θα παραμείνει στον ΛΕΟΝΤΑ. μέχρι Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022 ώρα: 09:57

Μιλάμε με αυτοπεποίθηση και με ένα επιδεικτικό τρόπο και μοιραζόμαστε τις ιδέες και εμπειρίες μας με τους άλλους ανθρώπους με έναν ιδιαίτερα διασκεδαστικό τρόπο. Παρουσιάζουμε με δραματικό τρόπο τις ιδέες μας και δεν είμαστε και τόσο καλοί ακροατές, δεδομένου ότι μιλάμε αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό μας χωρίς να δείχνουμε ενδιαφέρον στα λόγια των άλλων. Τα λόγια μας είναι υπερβολικά και η υπερηφάνειά μας, μας κάνει να μην αποδεχόμαστε τις επικρίσεις τις οποίες παίρνουμε προσωπικά.

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022 ώρα: 04:38

ΗΛΙΟΣ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 27°21’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ   &  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 27°21’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Ιουλίου  έως:21 Ιουλίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 16 Ιανουαρίου  έως: 20 Ιανουαρίου

Θα έχετε την ανάγκη να κάνετε κάτι που προκαλείται από βαθύτερες επιθυμίες και διαίσθησή και όχι βαδίζοντας σε τακτικές που είχατε δοκιμάσει στο παρελθόν.

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022 ώρα: 09:27

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 23°42’ του ΚΡΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022 ώρα: 08:17 έως ώρας: 10:07

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:11 Απριλίου  έως:15 Απριλίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022 ώρα: 16:19

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 27°20’ του ΚΡΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022 ώρα: 15:09 έως ώρας: 16:59

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Απριλίου  έως:18 Απριλίου

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

Τετάρτη 20 Ιουλίου ώρα: 17:18

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 27°51′ του ΚΡΙΟΥ μέχρι τις 00°00′ του ΤΑΥΡΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Τετάρτη 20 Ιουλίου ώρα: 17:18 έως: Τρίτη 20 Ιουλίου ώρα: 21:23

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022 ώρα: 17:18

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 27°51’ του ΚΡΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022 ώρα: 16:08 έως ώρας: 17:58

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Απριλίου  έως:19 Απριλίου

Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022 ώρα: 18:22

ΧΕΙΡΩΝΑΣ Ανάδρομος

ΧΕΙΡΩΝΑΣ Ανάδρομος από Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022 ώρα: 18:22 στις (16°25′ του ΚΡΙΟΥ)

 μέχρι το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 11:30 στις (11°56′ του ΚΡΙΟΥ)

Ο Χείρωνας παίζοντας τον ρόλο του δασκάλου και καθοδηγητή, με την ανάδρομη πορεία του, μας εμποδίζει να διακρίνουμε τα δύσκολα χρονικά διαστήματα που μας περιμένουν, ώστε να λάβουμε προληπτικά μέτρα, για να ελαχιστοποιήσουμε τον αντίκτυπο αρνητικών καταστάσεων στην πορεία της ζωής μας. Αυτές μπορεί να είναι, προβληματικές και ανεπιτυχείς συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις, άστοχες επενδύσεις, λάθη στην επιλογή συντρόφου, αδιέξοδες σχέσεις, άσχημες γονικές σχέσεις και γενικά αρνητικές οικογενειακές σχέσεις, θέματα υγείας και ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες.

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022 ώρα: 21:23

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΤΑΥΡΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΤΑΥΡΟ  μέχρι Σάββατο 23 Ιουλίου 2022 ώρα: 08:10

Η Σελήνη στο ζώδιο του σταθερού Ταύρου τονίζει τον αισθησιασμό, την απόλαυση νέων γευστικών απολαύσεων, την αναζήτηση της υλικής και της συναισθηματικής σταθερότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για ν’ ασχοληθούμε με την περιποίηση του σώματός μας και κυρίως του προσώπου μας, ν’ ακούσουμε τις αγαπημένες μας μελωδίες, να φάμε το αγαπημένο μας φαγητό και να βρούμε τρόπους για την καλυτέρευση των οικονομικών μας.

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022 ώρα: 02:45

ΑΡΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με την ΛΙΛΙΘ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΡΗΣ 10°48’ του ΤΑΥΡΟΥ   &  ΛΙΛΙΘ 10°48’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:28 Απριλίου  έως:2 Μαΐου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 30 Ιουνίου  έως: 4 Ιουλίου

Η αρνητική αυτή όψη Λίλιθ & Άρη αντιπροσωπεύει την δυσαρμονία  μεταξύ των τρόπων με τους οποίους το άτομο εκφράζει τις πρωταρχικές του ορμές και την ενέργειά του Ο Άρης εδώ εκφράζει την επιθετικότητα. Η Λίλιθ αντιπροσωπεύει την άγρια ​​θηλυκή, αχαλίνωτη γυναικεία σεξουαλικότητα και την ιδιοκτησία της γυναικείας δύναμης

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022 ώρα: 03:18

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 03°06’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022 ώρα: 02:08 έως ώρας: 03:58

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:20 Απριλίου  έως:24 Απριλίου

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022 ώρα: 04:16

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 03°36’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022 ώρα: 03:06 έως ώρας: 04:56

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:21 Απριλίου  έως:25 Απριλίου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022 ώρα: 19:06

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 11°16’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022 ώρα: 17:56 έως ώρας: 19:46

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:29 Απριλίου  έως:3 Μαΐου

Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 ώρα: 09:13

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 18°28’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 ώρα: 08:03 έως ώρας: 09:53

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:6 Μαΐου  έως:10 Μαΐου

Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.

Παρασκευή 22 Ιουλίου ώρα: 19:17

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 23°32′ του ΤΑΥΡΟΥ μέχρι τις 00°00′ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Παρασκευή 22 Ιουλίου ώρα: 19:17 έως: Σάββατο 23 Ιουλίου ώρα: 08:11

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 ώρα: 19:17

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 23°32’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 ώρα: 18:07 έως ώρας: 19:57

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:11 Μαΐου  έως:15 Μαΐου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 ώρα: 22:44

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°17’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 ώρα: 21:34 έως ώρας: 23:24

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Μαΐου  έως:17 Μαΐου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 ώρα: 23:07

Είσοδος ΗΛΙΟΥ στον ΛΕΟΝΤΑ.

Ο ΗΛΙΟΣ θα παραμείνει στον ΛΕΟΝΤΑ. μέχρι Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 ώρα: 06:16

Εδώ ο Ήλιος φωτίζει τις δημιουργικές πτυχές του χαρακτήρα του ατόμου και το ωθεί σε μια πιο εύθυμη διάθεση. Η έκφραση της δημιουργικότητας όμως μπορεί να συνοδευτεί με πιο επιδεικτική συμπεριφορά ή και με κάποια έξοδα, ή και απώλειες λόγω ανάληψης ρίσκου. Η φιλοδοξία του θα ανέβει, και δεν αποκλείεται να πετύχει κάποια πράγματα στον αισθηματικό ή επαγγελματικό τομέα. Το ενδιαφέρον για τα παιδιά του, αν έχει, και αυτό θα αυξηθεί.

Σάββατο 23 Ιουλίου 2022 ώρα: 02:44

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 27°17’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 23 Ιουλίου 2022 ώρα: 01:34 έως ώρας: 03:24

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Μαΐου  έως:19 Μαΐου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Σάββατο 23 Ιουλίου 2022 ώρα: 08:11

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ  μέχρι Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 ώρα: 20:53

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών, την ομιλία, την ευγλωττία, την κίνηση, αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια, με κοντινούς συγγενείς, με φίλους και γνωστούς, να πάμε ένα κοντινό ταξίδι, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα, για να κουτσομπολέψουμε, για να στείλουμε e-mail, για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε, μήπως από παρόρμηση, παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.

Σάββατο 23 Ιουλίου 2022 ώρα: 08:57

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 00°23’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 23 Ιουλίου 2022 ώρα: 07:47 έως ώρας: 09:37

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:19 Μαΐου  έως:23 Μαΐου

Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

Σάββατο 23 Ιουλίου 2022 ώρα: 20:52

ΕΡΜΗΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 8°40’ του ΛΕΟΝΤΑ   &  ΔΙΑΣ 8°40’ του ΚΡΙΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:29 Ιουλίου  έως:2 Αυγούστου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 26 Μαρτίου  έως: 30 Μαρτίου

Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση πνευματικής δραστηριοποίησης, που όμως εκφράζεται με περίεργο τρόπο. Άλλοτε δαπανάς χρόνο σε ατέλειωτες, ανόητες συζητήσεις και άλλοτε εμφανίζεσαι μ’ ένα βαθύ φιλοσοφικό σκεπτικισμό. Οι σχέσεις με φίλους και με όσους συναλλάσσεσαι σε επίπεδο επιχειρηματικών δοσοληψιών, βρίσκονται σε μία αμφίρροπη φάση. Από τη μια, υπάρχει αλληλοεκτίμηση και αμοιβαία εμπιστοσύνη και από την άλλη αδιαφορία και ασυνέπεια. Έτσι είναι προτιμότερο ν’ αποφύγεις ν’ ασχοληθείς αυτό το διάστημα με σημαντικά θέματα και ν’ αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε πνευματικής φύσης θέματα κερδίζοντας τουλάχιστον κάποιες χρήσιμες γνώσεις.

Κυριακή 24 Ιουλίου 2022 ώρα: 01:38

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 08°40’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 24 Ιουλίου 2022 ώρα: 00:28 έως ώρας: 02:18

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:27 Μαΐου  έως:31 Μαΐου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Κυριακή 24 Ιουλίου 2022 ώρα: 02:35

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 09°09’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 24 Ιουλίου 2022 ώρα: 01:25 έως ώρας: 03:15

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:28 Μαΐου  έως:1 Ιουνίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Κυριακή 24 Ιουλίου 2022 ώρα: 15:57

ΕΡΜΗΣ σε 1½ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 10°15’ του ΛΕΟΝΤΑ   &  ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 25°15’ των ΙΧΘΥΩΝ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:31 Ιουλίου  έως:4 Αυγούστου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 14 Μαρτίου  έως: 18 Μαρτίου

: Όταν δέχεστε μια τέτοια διέλευση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ακούτε τη φωνή της διαίσθησής σας και μόνον αυτή. Θα σας οδηγήσει στο καλύτερο για σας, να είστε βέβαιοι. Ευνοούνται οι συζητήσεις για το μυστικισμό και οι μεταφυσικές εμπειρίες. Οι καλλιτέχνες περνούν μία από τις πιο δημιουργικές τους περιόδους γιατί έχουν έμπνευση για να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο και τους δίνεται η ευκαιρία να προβάλλουν το έργο τους.

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy