Παρά το κρύο βούτηξε στην θάλασσα – Η βόλτα του Γιώργου Μαζωνάκη μαζί με την σκυλίτσα του

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Μπορεί οι μετεωρολόγοι να ενημερώνουν για βροχές και για κρύο κατα τις ανοιξιάτικους μήνες του χρόνου, που διανύουμε αλλά ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν πτοήθηκε και πήγε για μια βουτιά. Το πρωί της Τετάρτης, ο τραγουδιστής στο διάλειμμα του απότις επαγγελματικές υποχρεώσεις του, πήρε την καλύτερη του φίλη την σκυλίτσα του και πήγε για μπάνιο στην θάλασσα.

Μετά την βουτιά δεν μπορούσε να μην διασκεδάσει παίζοντας μαζί της δίπλα από την θάλασσα, μια κίνηση που ήθελε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους. Με μια ανάρτηση του, λοιπόν, ο Γιώργος Μαζωνάκης που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε όλους του ακόλουθους του να “λιώσουν” απ’ τα χάδια του, στην σκυλίτσα του.

Η ανάρτηση του Γιώργου Μαζωνάκη στην θάλασσα

Μερικά από τα σχόλια των ακόλουθων του ήταν:

«Το καλύτερο πράγμα! Θάλασσα κ την πριγκίπισσα σου! Για μένα θάλασσες είναι τα μάτια σου????????»

«Σε θαυμάζω για αυτή την τόλμη σου , δε φτάνει σε όλους η αγάπη προς τη θάλασσα για να συνεχίσουν να την απολαμβάνουν και το χειμώνα . Μπράβο σου ! Το αριθακι όμως δεν έχει καλή σχέση με την ακρογιαλιά ????»

«Το καλοοο μουυυ πρέπει να μην της αρέσει κάτω το χαλίκι»

Είναι γνωστό ότι ο τραγουδιστης του “Κέντρο Αθηνών” είναι χειμερινός κολυμβητής εδώ και χρόνια.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής να υπενθυμίσουμε ότι το 2021 κατα την διάρκεια της κακοκαιρίας Μήδεια για μπάνιο στη θάλασσα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι έπαιζαν με το χιόνι και έφτιαχναν χιονάνθρωπους. Ο Γιώργος Μαζωνάκης μάλιστα, δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ του στο Instagram από την παραλία την στιγμή που χιόνιζε.

«Χωρίς λόγια» σχολίασε ο ίδιος στην ανάρτησή του, με τα σχόλια των followers να τον επιβραβεύουν για την τόλμη του. O δημοφιλής τραγουδιστής αψηφά τα χιόνια και τις χαμηλές θερμοκρασίες και συνεχίζει τα μπάνια του στη θάλασσα.

 

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy