Πέθανε ο viral Tiktoker που έτρωγε ληγμένα και επικίνδυνα φαγητά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Πέθανε ο TikToker, “waffler69” -κατά κόσμον Taylor LeJeune- σε ηλικία 33 ετών, έχοντας γίνει γνωστός για το κανάλι του όπου έτρωγε ληγμένες τροφές και επικίνδυνα τρόφιμα.

Χάρη στο περιεχόμενό του έγινε γρήγορα viral αφού δοκίμαζε κονσέρβες με ζαμπόν από το 1960, ληγμένα δημητριακά και παιδικές τροφές.

Τον θάνατό του ανακοίνωσε ο αδερφός του Clayton Claydorm μέσα από ένα βίντεο στο TikTok, την πλατφόρμα όπου αγαπήθηκε ο waffler69. “Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και, περίπου μιάμιση ώρα αργότερα, απεβίωσε. Δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί στο εγγύς μέλλον με όλα αυτά, αλλά σκέφτηκα ότι πρέπει να μπω στο TikTok και να σας ενημερώσω”, ανέφερε ο αδελφός του σε ένα βίντεο.

Τα αίτια του θανάτου του μάλλον ευθύνονται σε καρδιακό επεισόδιο. Προσπαθώντας να περιγράψει το χρονικό του θανάτου του, ο Clayton ανέφερε πως δέχθηκε τηλεφώνημα από τη μητέρα τους, η οποία διαπίστωσε ότι ο Taylor LeJeune δεν ανέπνεε και πως έπρεπε να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

@claydorm Rest in piece Bubba I love you ❤️ @wafffler69 ♬ original sound – Claydorm

Ο αδερφός του ζήτησε από τους fans να δείξουν την αγάπη τους και να στηρίξουν την οικογένειά του, με το να βλέπουν τα βίντεο του ξανά και ξανά. Επίσης, μέσω μιας σελίδας στο GoFundMe, ζητά από τους fans τη συνδρομή τους για να καλύψει τα έξοδα κηδείας, τα οποία πλήρωσε η μητέρα του.

Στο τελευταίο βίντεο που ανήρτησε στο TikTok πριν τον θάνατό του, έφαγε ένα μεγάλο Fruit Loop βουτηγμένο σε γάλα, καθώς ένας χρήστης του το είχε προτείνει στα σχόλια.

Δείτε μερικά από τα βίντεό του στο TikTok:

@wafffler69 Replying to @lizmars69 I have dipped the Loop into the waters of lake minnetonka #big #fruit #loop #cereal #mschf #food #foodtok @wafffler69 ♬ original sound – wafffler69

@wafffler69 I hope your week is going good! Don’t let the holidays stress you out too much this year, you got it! 💛 #1991 #adams #family #cereal #snack #food #foodtok #breakfast #wednesday #wednesdayaddams ♬ original sound – wafffler69

@wafffler69 I think I know what erasers taste like now #vintage #canned #ham #olipop #olipoppartner ♬ original sound – wafffler69

Πηγή: unboxholics

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy