Star News

Πυρ και μανία γνωστός δημοσιογράφος με τον Μαυρικίου: «Τον είχα για έναν πολύ ευγενή άνθρωπο αλλά…» (Βίντεο)

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Δηλώσεις φωτιά!

Η κάμερα της μεσημεριανής, ψυχαγωγικής εκπομπής «Τι Λες Τώρα» τρύπωσε στο σπίτι του γνωστού Κύπριου παραγωγού, Μαυρίκιου Μαυρικίου και της μέλλουσας συζύγου του, Ιλάειρας Ζήση.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην αρχή των δηλώσεων του που προβλήθηκαν το περασμένο Σάββατο 8 Μαΐου, «έριξε» τα καρφιά του στον δημοσιογράφο του μαγκαζίνο, Στέφανο Κωνσταντινίδη τον οποίο και παρότρυνε να κλείσει την τηλεόραση ή να αποχωρήσει από το πλατό αν δεν θέλει να τους παρακολουθήσει καθώς στο παρελθόν είχε εκφραστεί αρνητικά για την υπερέκθεση του ζευγάριου.

«Τι θέλετε να σχολιάσω την έναρξη; Κοίτα να σου πω κάτι; Και θα το πω με αγάπη όλο αυτό. Τον είχα τον κύριο Μαυρικίου για έναν πολύ ευγενή άνθρωπο αλλά τελικά είναι πολύ αγενής άνθρωπος. Δεν θα μείνω σε αυτό. Γιατί τούτο εδώ κύριε Μαυρικίου είναι το σπίτι μας κι εμείς είμαστε οικοδεσπότες. Εσείς είστε φιλοξενούμενος. Να μας διώχνετε από το σπίτι μας είναι αγένεια. Ο έρωτας για μένα είναι ιερή στιγμή. Εάν ήμουν με ένα σύντροφο που έκλαιγε μετά από αυτό θα το αγκάλιαζα πάρα πολύ, δεν θα το έκανα βορά χλευασμού στο τηλεοπτικό κοινό… Χθες έφυγε από τη ζωή η πρώτος tattoo artist, ο Τζίμης. Είχε πει το εξής: “Το μυαλό και η καρδιά αρρωσταίνουν, από εκεί ξεκινούν τα κακά στον άνθρωπο». Θα πω με πολλή αγάπη στον κύριο και την κυρία Μαυρικίου ότι όταν αυτά τα φώτα στο στούντιο κλείσουν, και θα κλείσουν για όλους μας, όπως και για τους αλεξιπτωτιστές του χώρου, όπως ο κ. Μαυρικίου, εύχομαι με όλη μου την καρδιά η δική σας καρδιά να είναι ανθηρή και το μυαλό σας υγιές”.», ανέφερε μετά το τέλος της προβολής του βίντεο ο δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: showbiz.cyprustimes.com

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy