ΣΟΚ: Του ζήτησε να κάνει self test για να κάνουν έρωτα και εκείνος τη ξυλοκόπησε

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Με πρωτοφανή βία ξέσπασε πάνω στη σύζυγό του το αντιεμβολιαστικό μένος του ένας φανατικός αρνητής των εμβολίων, όταν εκείνη του ζήτησε να απομακρυνθεί από το σπίτι τους στο Περιστέρι, επειδή βγήκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο 46χρονος αντιεμβολιαστής υποβλήθηκε πριν από λίγες μέρες σε self test, το οποίο βγήκε θετικό. Τότε η σύζυγός του τού ζήτησε να φύγει για λίγες μέρες από το σπίτι για να μην κολλήσουν εκείνη και το παιδί τους. Όμως, με το που άκουσε την προτροπή της ο 46χρονος βγήκε εκτός εαυτού και ξυλοκόπησε άγρια την άτυχη γυναίκα.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, η κακοποιημένη γυναίκα κατέφυγε στο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου και κατήγγειλε τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία, προσθέτοντας ότι και μετά τον ξυλοδαρμό, που της προκάλεσε σωματικές βλάβες, εκείνος συνέχισε να τη βρίζει και να την απειλεί. «Φοβήθηκα μην κολλήσω εγώ και το παιδί. Του ζήτησα να φύγει από το σπίτι. Άρχισε να με χτυπά στο στομάχι και το πρόσωπο. Φώναζα για βοήθεια προκειμένου να γλιτώσω» ανέφερε η γυναίκα στην κατάθεσή της, σύμφωνα με το Star.

Μετά την παρέλευση του αυτοφώρου ο 46χρονος εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα και πρόκειται να λογοδοτήσει σε τακτική δικάσιμο που θα οριστεί. Από την πλευρά του, υποστηρίζει μέσω του δικηγόρου του ότι έπιασε μόνο από τα χέρια τη γυναίκα του και αρνείται ότι τη χτύπησε. Σύμφωνα, όμως, με όσα έγιναν γνωστά, το ζευγάρι είχε συχνούς καβγάδες, επειδή η γυναίκα είχε εμβολιαστεί, ενώ ο άνδρας αρνιόταν επίμονα.

Τελικά, μετά το βίαιο ξέσπασμά του το ζευγάρι ζει χώρια, παρότι ο «νταής» αντιεμβολιαστής έκανε το εμβόλιο κατόπιν εορτής.

Πηγή: espressonews.gr

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy