Super Κατερίνα: «Θα παντρευτώ στις 27 Μαΐου» – Ανακοινώθηκε ο γάμος στον αέρα του ALPHA

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Μπορεί πριν πολλούς μήνες να ζήσαμε αρκετούς μήνες, όμως το 2023 βρίσκει την ελληνική showbiz μονάχα με χαρές. Ήδη η Μαίρη Συνατσάκη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να έχουν φέρει στον κόσμο τα μωράκια τους, από μέρα σε μέρα περιμένουμε την Ιωάννα Τούνη, ενώ η Ελένη Φουρέιρα βλέπει την κοιλίτσα της να μεγαλώνει. Τώρα λοιπόν “έσκασε” στο Super Κατερίνα και ένας γάμος.

Ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι ετοιμάζει τις διαδικασίες του παραμυθένιου θρησκευτικού γάμου του. Μετράνε μερικά χρόνια κοινής πορείας και είναι έτοιμοι για το μεγάλο βήμα.

Η ανακοίνωση του γάμου στο Super Κατερίνα

«Παντρεύομαι 27 Μαΐου. Έχουμε βρει που θα γίνει ο γάμος αλλά δεν θα τον αποκαλύψω, θα γίνει όμως στην Αθήνα. Έχω φορέσει πάρα πολύ νυφικά και λόγω δουλειάς, οπότε δεν είχαν φανταστεί ποτέ το νυφικό μου, μέχρι που πήγα να κάνω ραντεβού που το προηγούμενο βράδυ που μου ήρθε σαν αναλαμπή και είπα “έτσι θέλω να είναι”. Είναι ένας οίκος από το εξωτερικό», αποκαλύφθηκε στο πλατό της εκπομπής του ALPHA.

«Έχω γίνει παραδοσιακή δεν θέλω να δει τίποτα. Ούτε τα παπούτσια που έχω βρει, ούτε τι κοσμήματα, τίποτα τίποτα. Θέλω να είναι έκπληξη», συνέχισε.

«Η πρόταση έγινε 4 Ιουνίου. Είχαμε πάει βόλτα στην Βουλιαγμένη σε ένα βουνό που κάναμε τα πρώτα μας ραντεβού στην καραντίνα. Ξαφνικά τον είδαν να γονατίζει. Νόμιζα ήθελε να ξύσει το πόδι του, κάτι του έπεσε και ξαφνικά είδα το δαχτυλίδι».

Στην συνέχεια, η Άννα Πρέλεβιτς μίλησε για τη σχέση της με την Δούκισσα Νομικού που όπως είπε είναι λες και την γνώριζε πολλά χρόνια.

Πηγή: youweekly.gr

 

 

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy