Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Ο Χρήστος Δάντης βρίσκεται φυσικά στον αποψινό ημιτελικό του Survivor 5 προκειμένου να στηρίξει την αγαπημένη του, Ασημίνα, η οποία κατάφερε και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό.

Ο τραγουδιστής δεν σταμάτησε να την χειροκροτά και την βιντεοσκοπεί  και μάλιστα κάποια στιγμή ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στους συντρόφους των 3 φιναλίστ, με τον Χρήστο Δάντη να τονίζει πόσο υπερήφανος είναι για την Ασημίνα.

Μάλιστα, δεν δίστασε να της τραγουδήσει και το νέο του κομμάτι “Σ’ αγαπάω απλά”, με την ίδια να ξεσπά σε κλάματα από την συγκίνησή της.

Το μήνυμα στήριξης του Δάντη για την Ασημίνα

Λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό του Survivor 5, ο Χρήστος Δάντης θέλησε να δείξει για άλλη μία φορά, δημόσια, την στήριξή του προς την σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία κατάφερε να φτάσει στην τελική τετράδα και αυτή τη στιγμή η παραμονή της στην τελική τριάδα κρίνεται από την ψήφο του κόσμου.

Έτσι, ο διάσημος τραγουδιστής δημοσίευσε ένα βίντεο με στιγμές της παίκτριας του ριάλιτι και έγραψε λίγα λόγια για εκείνη στην προσπάθειά του να της ευχηθεί καλή επιτυχία. Έτσι, παρά τις ανησυχίες της 22χρονης, φαίνεται πως τίποτα δεν έχει αλλάξει ανάμεσά τους και πάντα θα είναι στο πλευρό της.

«Μαχήτρια και βουνό μου Καλή Επιτυχία!», έγραψε χαρακτηριστικά για την σύντροφό του.

Πηγή: youweekly.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy