Star News

Survivor All Star: Νέος χαμός, έπιασαν την Ελευθερίου να κρυφακούει τους συμπαίκτες της [βίντεο]

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Ένας νέος χαμός αναμένεται στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star, με την Ελευθερία Ελευθερίου να «πρωταγωνιστεί» ακόμη μία φορά στις κόντρες εντός του reality επιβίωσης.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με το trailer του αποψινού επεισοδίου του Survivor All Star που προβλήθηκε από την εκπομπή «Πρωινό μας», η τραγουδίστρια «συλλαμβάνεται» να έχει κρυφτεί σε θάμνους προσπαθώντας να ακούσει όσα λένε οι συμπαίκτες της στις προσωπικές τους συνεντεύξεις στην κάμερα της παραγωγής.

Οι αντιδράσεις ήταν έντονες, με την ένταση να μεταφέρεται αργότερα και στον στίβο μάχης, και το θερμόμετρο στον Άγιο Δομίνικο να χτυπάει «κόκκινο»!

Survivor All Star: «Κατακεραύνωσε» και πάλι ο Μαρτίκας την Ελευθερίου –«Μια φορά κλέφτρα, πάντα κλέφτρα»

Συγκεκριμένα, στο σχετικό βίντεο, δημοσιογράφος της παραγωγής του reality αντιλαμβάνεται ότι η Ελευθερία Ελευθερίου κρύβεται στους θάμνους, προσπαθώντας να ακούσει τις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Τι έκανες εκεί; Πόση ώρα είσαι εκεί;», ακούγεται να λέει η δημοσιογράφος με τον Σπύρο Μαρτίκα να αναφέρει εκνευρισμένος: «Κατάλαβες τι γίνεται; Έχει ακούσει όλη τη συνέντευξη. Κατάλαβες τι κάνει Άσπα; Είναι κρυμμένη εδώ και άκουσε όλων των παιδιών τις συνεντεύξεις. Μια φορά κλέφτρα, πάντα κλέφτρα».

«Κρύφτηκε πίσω από εκεί που καθόμαστε για τις προσωπικές μας συνεντεύξεις, στα 1,5 με 2 μέτρα, και άκουσε μέχρι το τέλος της δικής μου προσωπικής συνέντευξης. Να ξέρετε ότι έχει υποκλαπεί η προσωπική σας συνέντευξη και η επικοινωνία σας με τον κόσμο», πρόσθεσε ο Σπύρος Μαρτίκας ενημερώνοντας τους συμπαίκτες του για τα όσα έκανε η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Ότι εγώ αν γνώριζα τι λέει ο καθένας στις προσωπικές του συνεντεύξεις, θα κινούμουν διαφορετικά;», απαντάει η Ελευθερία Ελευθερίου σε μία προσπάθεια να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Υπενθυμίζεται ότι το… νέο επεισόδιο στην κόντρα Μαρτίκα –Ελευθερίου έρχεται μόλις λίγες ώρες μετά την επίθεση του φαρμακοποιού στην τραγουδίστρια με σκληρούς χαρακτηρισμούς, με αφορμή την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα από το reality επιβίωσης.

Πηγή: iefimerida.gr

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy