Edit Template

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Κατά τη διάρκεια του χτεσινού επεισοδίου του «Survivor All Star», προβλήθηκε ένα πλάνο με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο που γέννησε πολλά ερωτηματικά στο τηλεοπτικό κοινό.

Συγκεκριμένα, οι δύο παίκτες των Μαχητών ξαφνικά σηκώθηκαν από την καλύβα τους και έφυγαν κρυφά μέσα στο δάσος. Μετά από λίγη ώρα τους είδαμε να ξαναγυρνάνε μαζί και να πέφτουν για ύπνο.

H Μελίνα Μεταξά σχολίασε τα «νυχτοπερπατήματα» των δυο συμπαικτών της, λέγοντας on camera: «Το βράδυ κοιμάμαι στη σκοπιά. Έχω παρατηρήσει πολλές φορές να φεύγουν άτομα της ομάδας το βράδυ. Άλλοι γυρνάνε πιο γρήγορα άλλοι αργότερα. Θέλω να πιστεύω και ελπίζω ότι πάνε για το ένα ή το δύο και γυρνάνε πίσω. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ κάτι άλλο πέρα από αυτούς τους δύο λόγους».

Σήμερα (7/2), ο Νίκος Παρτσώλης αναφέρθηκε στον αέρα του «Πρωινού μας» στο συγκεκριμένο περιστατικό και αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, η Ρουμελιώτη και ο Βασάλος έφυγαν μαζί δυο βράδια. Το ένα βράδυ έλειψαν από την καλύβα εννέα λεπτά και το δεύτερο έντεκα. Όπως είπε ο Νίκος Παρτσώλης, δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ των δυο παικτών της Μπλε, ούτε πήγαν στη ζούγκλα για να συναντηθούν με τον Σάκη Κατσούλη και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, όπως έγραψε σε ανάρτησή του ο Τριαντάφυλλος.

Αυτό που συνέβη, είναι ότι οι δυο τους πήγαν στη ζούγκλα για τη φυσική τους ανάγκη, καθώς η Μαριαλένα Ρουμελιώτη φοβάται να πηγαίνει μόνη της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Star News Cyprus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy