Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Μετά το πάρτι της ένωσης, ο Στέλιος Ρόκκος παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο για να παρακολουθήσει έναν αγώνα στο Survivor All Star.

Mάλιστα, ο τραγουδιστής δεν δίστασε να αγωνιστεί κι ο ίδιος ενάντια στον Γιώργο Λιανό. Λίγο πριν ξεκινήσει το αποψινό αγώνισμα, ο παρουσιαστής εξήγησε στους παίκτες ότι εκείνος κι ο Στέλιος Ρόκκος έχουν μια «κόντρα», την οποία θα λύσουν στον στίβο μάχης.

Όπως είπε ο Γιώργος Λιανός, το έπαθλο του νικητή θα είναι η κιθάρα που κρατούσε ο Στέλιος Ρόκκος, κατά τη διάρκεια του πάρτι της ένωσης.

Στη συνέχεια, καλωσόρισε τον τραγουδιστή στον αγώνα, με εκείνον να δέχεται ένα τεράστιο χειροκρότημα από τους παίκτες. «Δεν θέλω να μου χαρίζετε», είπε ο Στέλιος Ρόκκος, πριν ξεκινήσουν να σημαδεύουν τον στόχο.

Οι παίκτες αμέσως έσπευσαν να δώσουν τις συμβουλές τους στον ερμηνευτή, λέγοντάς του να προτιμήσει τα «τσουβαλάκια» και όχι τους δίσκους, για να μπορέσει να ρίξει πιο εύκολα τα τοτέμ, με τον Γιώργο Λιανό να διακόπτει λέγοντας: «Παρακαλώ, όχι βοήθεια από τον πάγκο».

Τελικά, νικητής αναδείχθηκε ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος κατάφερε να κρατήσει τελικά, την κιθάρα του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy