Edit Template

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Απόψε το βράδυ (5/3) έχει Survivor All Star, αλλά όσο κι αν μας καίει να μάθουμε ποια ομάδα θα κερδίσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, ενδιαφέρον έχουν όλα όσα συνέβησαν με τον Στάθη Σχίζα και την Ελευθερία Ελευθερίου στο τελευταίο επεισόδιο.

Τα λόγια της “διέλυσαν” ψυχολογικά τον συγκεκριμένο παίκτη και ο ίδιος δεν μπορεί να πιστέψει ως ένας άνθρωπος μπορεί να βγάλει τόση κακία και ενώ είναι στην ίδια ομάδα να θέλει να τον “ρίξει” και να τον στεναχωρήσει.

Τι είπε η Ελευθερία στον Σχίζα για την Παναγιώταρου στο Survivor All Star

Το ζήτημα αυτό συζητήθηκε το πρωί της Κυριακής 5/3 στο ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα στην εκπομπή Γειά σου και ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρτσίτας αποκάλυψε ποια ήταν τα λόγια της τραγουδίστριας προς τον νικητή του περσινού κύκλου του ριάλιτι.

Μπορεί να μην είπε τα λόγια της αυτολεξεί, αλλά εξήγησε πως αυτό που του είπε ήταν ένα υπονοούμενο για τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ότι περνάει κρίση δηλαδή, κάτι που τον επηρέασε αρκετά καθώς ο ίδιος είναι πολύ ερωτευμένος.

«Θέλει να τον χωρίσει κ έχει και γκόμενο»

Στο χθεσινό 4/3 επεισόδιο του Survivor All Star, είδαμε την Ελευθερία Ελευθερίου να πετάει μια “βόμβα” μεγατόνων. Συγκεκριμένα, ο Στάθης Σχίζας αποκάλυψε πως τον πλησίασε και του είπε κάτι για την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που τον έριξε πάρα πολύ ψυχολογικά και τον διέλυσε, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω.

Εμείς δεν είδαμε τι ακριβώς του είπε μπροστά στην κάμερα, αλλά οι δηλώσεις που έκανε ο ίδιος στη συνέχεια, μας έκανε να καταλάβουμε πως ήταν πολύ σοβαρό.

«Αυτό που μου έκανε η Ελευθερίου πραγματικά δεν το περίμενα, ειδικά από αυτήν! Έχω αναγουλιάσει από την κακία του κόσμου. Αυτό ήταν κακία, δεν ήταν πονηριά. Ήταν κακία» τόνισε μεταξύ άλλων ο Στάθης Σχίζας.

Μετά το περιστατικό αυτό, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θέλησε να απαντήσει στην “φίλη” της με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι τηλεθεατές έχοντας δει τι συμβαίνει στο Survivor All Star, τα όσα είπε ο Σχίζας και η Ελευθερίου, αλλά και τις αναρτήσεις της Αλεξάνδρας, ξεκίνησαν το κράξιμο προς όλους!

Πηγή: youweekly.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Star News Cyprus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy