Τα 3 ζώδια που δίνουν εύκολα το φιλί του Ιούδα – Έχουν την προδοσία στο τσεπάκι τους

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Ζώδια: Ενώ όλοι μας είμαστε ικανοί για προδοσία, υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο ορισμένα ζώδια είναι πιο πιθανό να το κάνουν σε σχέση με άλλα.

Κάθε ζώδιο έχει μια καλή και μια κακή φήμη.

Έτσι, όταν σκέφτεσαι ποια ζώδια είναι πιο πιθανό να σε προδώσουν, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχεις ήδη τουλάχιστον ένα ή δύο ζώδια στο μυαλό μας.

Ποια είναι τα τρία ζώδια που είναι πιο πιθανό να σε προδώσουν.

Κριός

Ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ο Κριός τείνει να έχει μια στάση πρωταγωνιστή. Είναι πολύ φιλόδοξος, ανταγωνιστικός και προσπαθεί πάντα να είναι νούμερο ένα. Εξαιτίας αυτού, τα Κριάρια μπορεί να προδώσουν γρήγορα αν αισθάνονται ότι απειλούνται από την κυριαρχία κάποιου. Ο Κριός κερδίζει μια θέση ανάμεσα στα ζώδια που μπορεί να σε προδώσουν πιο εύκολα, καθώς κυβερνάται από τον Άρη, τον θεό του πολέμου. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι μερικές φορές μπορεί να ξεκινήσει προβλήματα μόνο και μόνο για τη χαρά του πράγματος. Ένας Κριός μπορεί να βρεθεί σε θέση μάχη για ευχαρίστηση. Εάν είσαι στο πλευρό ενός Κριού μπορεί να είναι πολύ πιστός, αλλά αν αισθανθεί ότι απειλείται, ίσως χρειαστεί να προσέχεις για αιφνιδιαστικές αντιδράσεις και επιθέσεις.

Δίδυμοι

Εάν γνωρίζεις λίγα πράγματα για την αστρολογία, μάλλον δεν εκπλήσσεσαι ιδιαίτερα, που συναντάς τον Δίδυμο σε αυτή τη λίστα. Τα φλύαρα δίδυμα του ζωδιακού κύκλου κυβερνώνται από τον Ερμή και είναι από ζώδια που λατρεύουν τα δράματα. Οι Δίδυμοι είναι πολύ προσαρμοστικοί τύποι και έχουν την ικανότητα να μιλάνε με οποιονδήποτε, μια δεξιότητα που σίγουρα αξιοποιούν. Να είσαι προσεκτική αν θέλεις να αποκαλύψεις τα μυστικά σου σε έναν Δίδυμο, γιατί τείνει να είναι φλύαρος και του αρέσει να κουτσομπολεύει. Θα είναι καλός μπροστά σου, αλλά δεν το έχει σε τίποτα να σε κουτσομπολέψει παντού. Οι Δίδυμοι είναι επίσης γνωστοί ως ένα από τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να απατήσουν, οπότε η προδοσία είναι κάπως στη φύση τους.

Σκορπιός

Από όλα τα ζώδια αυτής της λίστας, ο Σκορπιός είναι η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση (και σίγουρα η πιο τρομακτική). Η προδοσία τους μπορεί να χτυπήσει» πολύ πιο σκληρά από αυτή ενός Κριού ή ενός Διδύμου. Ο Σκορπιός κυβερνάται από τον Πλούτωνα, τον θεό του κάτω κόσμου, ο οποίος θα σε «ρουφήξει» και δεν θα σε αφήσει ποτέ να φύγεις. Αν αναστατώσεις έναν Σκορπιό, τότε μπορεί να χρειαστεί να προσέξεις διπλά. Ωστόσο, οι Σκορπιοί δεν θα επιτεθούν απαραίτητα, εκτός και αν τους προκαλέσεις. Έτσι, όταν μιλάμε για προδοσία, υπάρχει πάντα ένας λόγος και πάντα εκδικείται το άτομο που τον αδίκησε ή τον πλήγωσε.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy