Star News

Θηλάζει τον γιο της μες το Εθνικό μουσείο του Κάιρο – Το νέο βίντεο της Ιωάννας Τούνη από τις διακοπές της

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Στο Κάιρο μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον μονάκριβο γιο τους βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη, η οποία φυσικά ακόμα και στις διακοπές της παραμένει εξαιρετικά ενεργή στα social media για αυτό και έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλά στιγμιότυπα.

Το ζευγάρι είναι πανευτυχές μιας και αυτό το ταξίδι είναι το πρώτο που κάνουν μετά τον ερχομό του γιου τους για αυτό και φροντίζουν να απολαύσουν κάθε στιγμή.

Μάλιστα, σήμερα, Μ. Πέμπτη η Ιωάννα Τούνη μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το νουνίτο επισκέφθηκαν το Εθνικό Μουσείο και ήταν αρκετοί εντυπωσιασμένοι, ενώ χρειάστηκε φυσικά η όμορφη μαμά να κάνει και μια μικρή στάση προκειμένου να θηλάσει τον μικρό, όπως είδαμε χαρακτηριστικά μέσα από ένα story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η στιγμή που η Ιωάννα Τούνη θηλάζει το μωρό της στο μουσείο

 

Η στιγμή που η Ιωάννα Τούνη θηλάζει το μωρό της στο μουσείο 

 

Πριν από λίγο καιρό ο Δημήτρης πήρε με την Ιωάννα Τούνη και το μωρό σε μοναστήρι

Πριν από λίγο καιρό, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχαν κάνει ένα ακόμη ταξίδι με τον γιο τους στην Αράχοβα, στο σπίτι που διαθέτει το μοντέλο. Ωστόσο, πλέον έχουν επιστρέψει στην πραγματικότητα.

Μπορεί να απείχαν από τα social media τους λόγω πένθους και συμπαράστασης στα θύματα και στις οικογένειες αυτών από την τραγωδία στα Τέμπη, αλλά το Σάββατο 4/3 η διάσημη Influencer δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που ανέβασε πρώτα ο καλός της, δείχνοντας πως είχαν επισκεφθεί μοναστήρι για τον μπέμπη τους. Και αυτό για να πάρουν ευχή, όπως είναι γνωστό σύμφωνα με το έθιμο.

“Αργήσαμε λίγο, αλλά πήραμε την ευχή”, έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy