TikToker προειδοποιεί: Αυτή η εφαρμογή θα προδώσει τον σύντροφό σας – Μάθετε αν σας απατά με ένα κλικ [βίντεο]

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Ένας influencer του TikTok προειδοποίησε τους ακόλουθους του για μία άγνωστη εφαρμογή στα κινητά, για την οποία το έτερον ήμισυ τους θα πρέπει να ανησυχεί.

Όπως εξηγεί, αν κάποιος/α έχει το συγκεκριμένο app στο κινητό του/της, αυτό δείχνει ότι μάλλον έχει κάτι να κρύψει.

Η εν λόγω εφαρμογή είναι μια… αριθμομηχανή. Θα πείτε τώρα, «μα καλά όλα τα τηλέφωνα έχουν αριθμομηχανή», ωστόσο εκεί είναι η παγίδα. Αφού έχει ήδη στο κινητό του/της, τι θέλει και μια δεύτερη αριθμομηχανή;

Ο TikToker @nuggetonair ανέφερε στο βίντεό του:

«Αν βγαίνετε ραντεβού με έναν άντρα και μπείτε στο τηλέφωνό του και πληκτρολογήσετε τη λέξη αριθμομηχανή και έχει δύο εφαρμογές αριθμομηχανής, τότε σας απατά».

Εξήγησε, δε, πως η ονομασία είναι Calculator# Hide Photos Video και η εφαρμογή χρησιμοποιείται για την απόκρυψη περιεχομένου και την αποθήκευση πολυμέσων που θέλουμε να μείνουν κρυφά.

Το εικονίδιο είναι πανομοιότυπο με την εφαρμογή αριθμομηχανής, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, «αποκρύπτει φωτογραφίες, βίντεο, έγγραφα, κωδικούς πρόσβασης, σημειώσεις, επαφές κτλ.».

@nuggetonair #cheating #datingadvice #dating #cheaters #cheat #datingtips #datingexpert #datinglife #relationship #realtionships #relationshipadvice #relationshiptips #relationshipproblems #datingproblems ♬ original sound – Nugget

Πηγή: eleftherostypos.gr

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy