Star News

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 01 έως 07 Αυγούστου 2022 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

01 έως 07 Αυγούστου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

ΚΡΙΟΣ

Οι αδέσμευτοι, πιθανό είναι να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Φροντίστε να ετεροχρονίσετε κάποιες εκκρεμότητες σας για αργότερα. Λειτουργήστε με σύνεση, για να μην πέσετε σε παγίδες. Τα πράγματα θα πάνε πολύ ευνοϊκά για σας και θα νιώσετε απελευθερωμένοι από τις δοκιμασίες, που είχατε υποστεί τον τελευταίο καιρό. Αν συνεργαστείτε άψογα στη δουλειά σας, θα έχετε επιτυχίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι δεσμευμένοι, αυτή την εποχή θα βρεθούν μπροστά σε πολλούς πειρασμούς και αν αποφασίσουν να ενδώσουν σ’ αυτούς τα πράγματα γι’ αυτούς στην πορεία δεν θα είναι και τόσο ρόδινα. Με τον  Άρη και τον Ουρανό στον προσωπικό σας τομέα, ό αστρολογικός σας χάρτης σας θέλει αρκετά προσεκτικούς στις σχέσεις σας, τους συνεργάτες  και τους συντρόφους σας. Αντίθετα οι αδέσμευτοι από σας, ευνοούνται αυτές τις ημέρες. Οι νέες  γνωριμίες με κάποια στοιχειώδη προσοχή προδιαθέτουν για ένα  διαχρονικό δεσμό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ημέρες αυτές θα σας δώσουν την επιθυμία να προσφέρετε αγάπη στον σύντροφο σας, να περάσετε κάποιες τρυφερές ή ακόμα και έντονες στιγμές μαζί του.  Ακόμα μπορεί να σηματοδοτήσουν για τους αδέσμευτους, την αρχή μιας γνωριμίας. Αυτό το διάστημα θα σπαταλήσετε αρκετές από τις δυνάμεις σας  στο κυνήγι του έρωτα. Παλιές μπερδεμένες ιστορίες χρειάζονται καλή διαχείριση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ημέρες κυλούν δραστήρια και με σαφή στόχο το μυαλό,  και έτσι μπορείτε να προωθήσετε τους επαγγελματικούς στόχους σας,  η την υποστήριξη κάποιου προγράμματός σας  για την επίλυση βασικών σας προβλημάτων. Οι ανώτεροί σας και άλλοι πάνω από σας θα αποκρίνονται ευνοϊκά απέναντι στην προθυμία σας  να λύσετε θέματα του παρελθόντος με κάποιον νέο τρόπο. Η κρίση σας θα είναι υγιής.  Στην  ερωτική σας ζωή βάλτε ρυθμό και τάξη.

 

ΛΕΩΝ

Οι δεσμευμένοι, αυτή την εποχή θα βρεθούν μπροστά σε πολλούς πειρασμούς και αν αποφασίσουν να ενδώσουν σ’ αυτούς τα πράγματα γι’ αυτούς στην πορεία δεν θα είναι και τόσο ρόδινα. Με τον  Κρόνο στον συντροφικό σας τομέα, το ωροσκόπιο σας, σας θέλει αρκετά προσεκτικούς ιδίως αν στο παρελθόν με σύντροφο ή συνεργάτες υπήρξαν μπερδεμένες ιστορίες. Αντίθετα οι εντελώς αδέσμευτοι από σας, ευνοούνται αυτές τις ημέρες. Οι νέες  γνωριμίες χρειάζονται επιφυλακτικότητα και προσοχή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όρεξη  για δουλειά δεν έχετε.  Η νωχέλεια που θα σας διακρίνει δεν θα συμβιβάζεται με την κούραση σας. Προσοχή: τις μέρες αυτές αποφύγετε δύσκολες επαγγελματικές συναντήσεις.  Ούτε εσείς ούτε και οι άλλοι θα μπορούν να κάνουν σωστή αξιολόγηση των καταστάσεων, με κίνδυνο λανθασμένων αποφάσεων. Καθημερινές ασχολίες ρουτίνας ευνοούνται. Οι προσωπικοί δεσμοί χρήζουν συνετούς χειρισμούς.

 

ΖΥΓΟΣ

Πιθανά εμπόδια, μπορεί να συναρτήσετε, στην προσπάθειά σας να προχωρήσετε πιο πολύ και πιο μπροστά από εκεί που μπορείτε να φθάσετε. Παράλληλα αυτόν τον καιρό θα φέρεσθε πολύ πιεστικά και δείχνετε να αγνοείτε τους άλλους, έχοντας σαν κύριο ενδιαφέρον σας, αποκλειστικά τους στόχους σας. Αυτή σας η τακτικής, θα έχει σαν αποτέλεσμα, να κάνει απόμακρα κοντινά σας πρόσωπα. Τα αισθηματικά σας χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα, προσοχή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πριν ξεκινήσετε κάτι νέο αυτήν την εποχή, θα πρέπει να βάζετε με το μυαλό σας και την περίπτωση της αποτυχίας. Η οργάνωση και ο συντονισμός θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο πάνω στα μελλοντικά αποτελέσματα των ενεργειών σας. Στον αισθηματικό και τον επαγγελματικό σας τομέα θα υπάρξουν προοπτικές επιτυχίας αν ακολουθήσετε το αρχαίο ρητό… σπεύδε βραδέως.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα οικονομικά σας ενδέχεται να προκύψουν ορισμένες δυσκολίες που προβληματίσουν. Παράλληλα οι οικονομικές σας κινήσεις απαιτούν αυτοσυγκράτηση επειδή  καθώς μπορεί να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Τακτοποιήστε οικονομικές σας εκκρεμότητες. Επειδή η γοητεία σας θα χτυπάει κόκκινο, η ανταγωνιστικότητα σας θα περνάει σε δεύτερη μοίρα και το συναίσθημά σας σε πρώτη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο μυαλό σας θα κυριαρχούν νέες ιδέες που θα σας κάνουν να δείτε την ζωή πιο ξεκάθαρα. Εάν θελήσετε να πάρετε κάποιες αποφάσεις για το μέλλον σας κάντε το τώρα και μην αφήσετε τα “πρέπει “ και τα “αν” να κυριαρχούν στην ζωή σας. Στο ερωτικό σας τον τομέα θα ευδοκιμήσουν οι σχέσεις που έχουν καλή εξέλιξη και θα παρουσιάσουν δυσκολίες οι προβληματικές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα αισθηματικά σας τώρα θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα, η βιασύνη δεν σας εξυπηρετεί σε τίποτα. Όσοι είστε δεσμευμένοι ή διατηρείτε κάποιον σοβαρό δεσμό,  θα πρέπει να περιορίσετε κάθε διάθεσή σας για ερωτικές παρεκτροπές, γιατί τα λάθη αυτής της περιόδου μπορούν να σας δημιουργήσουν μακροχρόνια προβλήματα. Παράλληλα οι ημέρες αυτές είναι ακατάλληλες για μακροπρόθεσμες αποφάσεις  ή δεσμεύσεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Τα συναισθήματα σας θα χωρίζονται προσωρινά καθώς οι νοητικές καταστάσεις θα έρχονται σε αντίθεση με το αίσθημα ή την συγκινησιακή πλευρά της φύσης.  Συχνά αυτό θα προκαλεί λανθασμένες κρίσεις. Αυτή την βδομάδα ίσως συναντήσετε άτομα τα οποία θα είναι υπερβολικά κατηγορηματικά και θα γίνουν φιλόνικα απέναντι σας αν δεν είστε συνέχεια σε επιφυλακή  ώστε να αποφεύγετε τις διαφωνίες και αν δεν συγκρατείτε κάθε παρορμητική δράση και απερίσκεπτη ομιλία θα τα βρείτε σκούρα.

 


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

01 έως 07 Αυγούστου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022 ώρα: 01:35

ΗΛΙΟΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 8°42’ του ΛΕΟΝΤΑ   &  ΔΙΑΣ 8°42’ του ΚΡΙΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:29 Ιουλίου  έως:2 Αυγούστου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 27 Μαρτίου  έως: 31 Μαρτίου

Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτοέκφρασή σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022 ώρα: 06:18

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 17°02’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022 ώρα: 05:08 έως ώρας: 06:58

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:7 Σεπτεμβρίου  έως:11 Σεπτεμβρίου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Δευτέρα 1 Αυγούστου ώρα: 08:34

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 18°13′ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ μέχρι τις 00°00′ του ΖΥΓΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Δευτέρα 1 Αυγούστου ώρα: 08:34 έως: Τρίτη 2 Αυγούστου ώρα: 07:06

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022 ώρα: 08:34

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 18°13’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022 ώρα: 07:24 έως ώρας: 09:14

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:8 Σεπτεμβρίου  έως:12 Σεπτεμβρίου

Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022 ώρα: 09:29

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 18°41’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022 ώρα: 08:19 έως ώρας: 10:09

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:9 Σεπτεμβρίου  έως:13 Σεπτεμβρίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022 ώρα: 11:07

ΑΡΗΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΡΗΣ 18°17’ του ΤΑΥΡΟΥ   &  ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΕΣΜΟΣ 18°17’ του ΤΑΥΡΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:6 Μαΐου  έως:10 Μαΐου

Ο τρόπος με τον οποίο θ’ αναλαμβάνετε δράση είναι συχνά σύμφωνος με τους γύρω σας.  Άλλοι συχνά σας βοηθούν να εκπληρώσετε την κληρονομιά, τα πάθη, τις επιθυμίες και τις πεποιθήσεις της ψυχής σας. Ένα μειονέκτημα με ή την όψη είναι ότι μπορεί να σας αρέσει να κουτσομπολεύετε. Μην αφήνετε τους άλλους να αποφασίζουν και να ενεργούν για σας.

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022 ώρα: 14:23

ΕΡΜΗΣ σε ΧΙΑΣΤΙ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 25°08’ του ΛΕΟΝΤΑ   &  ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 25°08’ των ΙΧΘΥΩΝ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Αυγούστου  έως:19 Αυγούστου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 14 Μαρτίου  έως: 18 Μαρτίου

Μία είδηση, ή μια απάντηση που δεν την περίμενες, ή κάποια αίτηση ή ένα έγγραφο που μπερδεύεται, χάνεται ή καταστρέφεται, σου δημιουργούν μία υπερβολική ένταση. Και, το χειρότερο, βρίσκεσαι σε αδυναμία να βρεις μια λογική σειρά στα πράγματα που σε απασχολούν και να σκεφτείς τι μπορείς να κάνεις για να βρεις τη σωστή λύση στο πρόβλημά σου. Εκείνο, λοιπόν, που μπορεί να σε σώσει και να σε βοηθήσει, αυτήν την εποχή, είναι η διατήρηση της αυτοκυριαρχίας σου. Διότι, και αν ακόμα εσύ τα ‘χεις «τετρακόσια» ενδεχομένως κάποιοι άλλοι να δίνουν την εντύπωση ότι βρίσκονται εκτός «τόπου και χρόνου», με αποτέλεσμα να ζημιώνουν εσένα. Γι’ αυτό, μη λαμβάνεις και πολύ σοβαρά τις υποσχέσεις που σου δίνονται. Βασίσου περισσότερο στον εαυτό σου και σε ό,τι μπορείς να κάνεις μόνος σου.

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022 ώρα: 21:49

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°08’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022 ώρα: 20:39 έως ώρας: 22:29

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Σεπτεμβρίου  έως:19 Σεπτεμβρίου

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται προβλήματα, κυρίως στα υδραυλικά, που προκαλούν έξοδα και φασαρίες.

Τρίτη 2 Αυγούστου 2022 ώρα: 01:29

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 27°03’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 2 Αυγούστου 2022 ώρα: 00:19 έως ώρας: 02:09

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Σεπτεμβρίου  έως:21 Σεπτεμβρίου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Τρίτη 2 Αυγούστου 2022 ώρα: 02:53

ΑΡΗΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΡΗΣ 18°42’ του ΤΑΥΡΟΥ   &  ΟΥΡΑΝΟΣ 18°42’ του ΤΑΥΡΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:6 Μαΐου  έως:10 Μαΐου

Προσοχή: αυτή η διέλευση είναι πολύ επικίνδυνη για ατυχήματα! Προκαλεί ξαφνικά προβλήματα και κάνει το άτομο αδύναμο και νευρικό. Μία καλή αντιμετώπιση του ατόμου είναι να προσπαθήσει να εκτονωθεί είτε με τη γυμναστική είτε με τη διασκέδαση.

Τρίτη 2 Αυγούστου 2022 ώρα: 06:03

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 18°14’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ   &  ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΕΣΜΟΣ 18°14’ του ΤΑΥΡΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:8 Ιουλίου  έως:12 Ιουλίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 6 Μαΐου  έως: 10 Μαΐου

Θα βρίσκεστε σε συνεχή ένταση. Δίνετε μεγάλο χρόνο για να προσαρμόσετε τα σενάρια. Θα προσπαθείτε για περισσότερη δράση. Θα είστε πολύ συγχυσμένοι για την απότομη συμπεριφορά σας. Αυτό σας κάνει να αγχώνεστε πολύ.

Τρίτη 2 Αυγούστου 2022 ώρα: 07:06

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΖΥΓΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΖΥΓΟ  μέχρι Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022 ώρα: 14:46

Η Σελήνη στο συντροφικό και αρμονικό αέρινο ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί την τάση μιας ρομαντικής και  συντροφικής ατμόσφαιρας. Τονίζει την τάση της διαμεσολάβησης για συμφιλίωση σε κάποια διαμάχη, για την αγορά ρούχων και καλλυντικών. Το χρονικό αυτό διάστημα έχουμε την τάση να είμαστε συνεργάσιμοι, διπλωματικοί, κοινωνικοί και ρομαντικοί.  Βοηθάει τις αποφάσεις για σύναψη γάμων, για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, για την επίλυση των διαφορών που υπάρχουν σε συναδελφικό ή σε συντροφικό επίπεδο.

Τρίτη 2 Αυγούστου 2022 ώρα: 13:15

ΗΛΙΟΣ σε 1½ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 10°07’ του ΛΕΟΝΤΑ   &  ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 25°07’ των ΙΧΘΥΩΝ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:31 Ιουλίου  έως:4 Αυγούστου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 14 Μαρτίου  έως: 18 Μαρτίου

: Η διαίσθηση λειτουργεί άριστα και βοηθά το άτομο να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Η φιλανθρωπία και τα αγνά συναισθήματα ενισχύονται από αυτή την επίδραση, ενώ υπάρχει μία τάση για αναφορά σε μυστικιστικά θέματα. Η διέλευση αυτή είναι πολύ καλή, γιατί δίνει την ευκαιρία στο άτομο να πραγματοποιήσει κάποιο όνειρό του ή να ασχοληθεί με πράγματα που είναι πολύ δημιουργικά και του εξασφαλίζουν ικανοποίηση και χαρά, γιατί ανταποκρίνονται στον ιδεαλισμό του.

Τρίτη 2 Αυγούστου 2022 ώρα: 15:25

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 18°43’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ   &  ΟΥΡΑΝΟΣ 18°43’ του ΤΑΥΡΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:8 Ιουλίου  έως:12 Ιουλίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 6 Μαΐου  έως: 10 Μαΐου

Εντελώς απρόσμενα, τη στιγμή που κανείς δεν το περιμένει, διαλύεται μια σχέση και το άτομο βρίσκεται προβληματισμένο και μετέωρο, χάνοντας τον έλεγχο και χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. Αυτή η όψη μπορεί να προκαλέσει και οικονομικά προβλήματα καθώς παρουσιάζονται απρόοπτα έξοδα και το άτομο βγαίνει εκτός προϋπολογισμού.

Τρίτη 2 Αυγούστου 2022 ώρα: 16:23

ΕΡΜΗΣ σε ΧΙΑΣΤΙ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 27°02’ του ΛΕΟΝΤΑ   &  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 27°02’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Αυγούστου  έως:21 Αυγούστου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 15 Ιανουαρίου  έως: 19 Ιανουαρίου

Αυτή είναι μια περίεργη εποχή, στη διάρκεια της οποίας τίποτα δεν υπόσχεται ότι θα μπορείς να υλοποιείς ορισμένα σου προγράμματα. Συχνά, ψάχνεις για λύσεις και απαντήσεις. Αλλά απογοητεύεσαι όταν, ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι δε βρήκες τίποτα και ότι πρέπει να αρχίσεις, πάλι, από την αρχή. Η μόνη λύση, για ν’ αποφύγεις κάθε πνευματική και νευρική ένταση, αυτό το διάστημα, είναι ν’ αποφεύγεις να καταπιάνεσαι με επουσιώδη ζητήματα. Ασχολήσου μόνο μ’ αυτά τα οποία χρειάζονται άμεση ενέργεια, σωστή οργάνωση, και η διεκπεραίωση τους προϋποθέτει τη συνεργασία και άλλων ανθρώπων.

Τρίτη 2 Αυγούστου 2022 ώρα: 23:27

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 08°40’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 2 Αυγούστου 2022 ώρα: 22:17 έως Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022 ώρα: 00:07

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:29 Σεπτεμβρίου  έως:3 Οκτωβρίου

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022 ώρα: 03:12

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 10°40’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022 ώρα: 02:02 έως ώρας: 03:52

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:1 Οκτωβρίου  έως:5 Οκτωβρίου

Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022 ώρα: 04:59

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 19°24’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ   &  ΑΡΗΣ19°24’ του ΤΑΥΡΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:9 Ιουλίου  έως:13 Ιουλίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 7 Μαΐου  έως: 11 Μαΐου

Οι ανασφάλειες βγαίνουν στην επιφάνεια και το άτομο θέλει να πάρει ακόμη μεγαλύτερη επιβεβαίωση από το ταίρι του. Το αποτέλεσμα είναι ότι δημιουργούνται προστριβές γιατί καταπιέζει και φέρεται απότομα. Η σωματική άσκηση είναι η καλύτερη αντίδραση για να εκτονωθούν τα πολλά νεύρα.

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022 ώρα: 20:53

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 20°12’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022 ώρα: 19:43 έως ώρας: 21:33

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:11 Οκτωβρίου  έως:15 Οκτωβρίου

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

Πέμπτη 4 Αυγούστου ώρα: 01:28

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 22°41′ του ΖΥΓΟΥ μέχρι τις 00°00′ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Πέμπτη 4 Αυγούστου ώρα: 01:28 έως: Πέμπτη 4 Αυγούστου ώρα: 14:47

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022 ώρα: 01:28

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 22°41’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022 ώρα: 00:18 έως ώρας: 02:08

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Οκτωβρίου  έως:17 Οκτωβρίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022 ώρα: 09:19

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 26°59’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022 ώρα: 08:09 έως ώρας: 09:59

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Οκτωβρίου  έως:22 Οκτωβρίου

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022 ώρα: 09:58

Είσοδος ΕΡΜΗ στην ΠΑΡΘΕΝΟ.

Ο ΕΡΜΗΣ θα παραμείνει στην ΠΑΡΘΕΝΟ. μέχρι Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022 ώρα: 04:02

Αδιαφορούμε να συζητάμε ανούσια θέματα που δεν έχουν συγκεκριμένο σκοπό και αισθανόμαστε άβολα όταν συζητάμε συναισθηματικά θέματα. Από την άλλη πλευρά, βρίσκουμε λογικές λύσεις σε πρακτικά προβλήματα και δίνουμε χρήσιμες συμβουλές.

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022 ώρα: 14:47

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΣΚΟΡΠΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΣΚΟΡΠΙΟ  μέχρι Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 ώρα: 19:38

Η Σελήνη στο σεξουαλικό και παθιασμένο ερωτικά ζώδιο του Σκορπιού δίνει στις σχέσεις  επίπεδο πιο βαθύ και συναισθηματικό. Παράλληλα μας κάνει πιο αποφασιστικούς και πιο ουσιαστικούς στη διερεύνηση του εαυτού μας. Κατά το διάστημα αυτό ψάχνουμε για ν’ ανακαλύψουμε τον βαθύτερο εαυτό μας εξετάζοντας τους φόβους μας και τις αιτίες που δημιουργούν αυτούς τους φόβους.  Συνήθως ασχολούμαστε με τράπεζες, δανεισμούς, αλλά και με το σεξ που εξουσιάζεται από τον Σκορπιό και τον 8ο οίκο που τον αντιπροσωπεύει.

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022 ώρα: 15:28

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 00°23’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022 ώρα: 14:18 έως ώρας: 16:08

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:21 Οκτωβρίου  έως:25 Οκτωβρίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022 ώρα: 04:49

ΕΡΜΗΣ σε 1½ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΧΕΙΡΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 1°19’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ   &  ΧΕΙΡΩΝΑΣ 16°19’ του ΚΡΙΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:22 Αυγούστου  έως:26 Αυγούστου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 3 Απριλίου  έως: 7 Απριλίου

Αυτή η όψη Ερμή – Χείρωνα δίνει ισχυρές μυστικές και θεραπευτικές δεξιότητες. Επίσης, έχετε την ικανότητα να δίνετε προσοχή σε πληροφορίες που χάνουν οι άλλοι. Οι ιδέες σας πιθανό να είναι αρκετά πρωτότυπες και μπορεί να αναζητήσετε νέους τρόπους για να τονώσετε τον εαυτό σας ψυχικά.

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022 ώρα: 14:06

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 13°01’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022 ώρα: 12:56 έως ώρας: 14:46

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:3 Νοεμβρίου  έως:7 Νοεμβρίου

Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022 ώρα: 19:22

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΧΙΑΣΤΙ με τον ΚΡΟΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 22°34’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ   &  ΚΡΟΝΟΣ 22°34’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Ιουλίου  έως:16 Ιουλίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 9 Φεβρουαρίου  έως: 13 Φεβρουαρίου

Αυτή η διέλευση, μπορεί να σου προκαλέσει προβλήματα στα κοινωνικά σου ενδιαφέροντα, στις επαγγελματικές σου σχέσεις και στις σχέσεις με τους ιδιαίτερα αγαπημένους σου ανθρώπους. Η συχνή αλλαγή της ψυχολογικής σου διάθεσης, από την αισιοδοξία στην απαισιοδοξία και αντίστροφα, ενδεχομένως να ‘χει ως αιτία την άστατη συμπεριφορά του ερωτικού σου συντρόφου ή την κακή συμπεριφορά ορισμένων φιλικών ατόμων απέναντι σου. Επίσης μπορεί να νιώθεις μια απέραντη μοναξιά και εγκατάλειψη, εξαιτίας ενός αισθηματικού δεσμού που «ναυάγησε». Ασχολήσου με οτιδήποτε, αρκεί αυτό με το οποίο ασχολείσαι να σε απορροφά ολοκληρωτικά. Ασχολίες με τον καλλωπισμό σου όσο και τον εξωραϊσμό κάποιων χώρων σε αποσπούν από καταθλιπτικά συναισθήματα, διότι έτσι και αλλιώς σε κάνουν να νιώθεις κάποια ευχαρίστηση.

Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 ώρα: 00:12

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 18°46’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022 ώρα: 23:02 έως Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 ώρα: 00:52

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:8 Νοεμβρίου  έως:12 Νοεμβρίου

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 ώρα: 04:37

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 21°18’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 ώρα: 03:27 έως ώρας: 05:17

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:11 Νοεμβρίου  έως:15 Νοεμβρίου

Το πιο πιθανό αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης είναι ο καβγάς με ένα ή περισσότερα άτομα. Μόνο ο καλός έλεγχος των νεύρων θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα.

Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 ώρα: 06:46

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 22°32’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 ώρα: 05:36 έως ώρας: 07:26

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Νοεμβρίου  έως:16 Νοεμβρίου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

Σάββατο 6 Αυγούστου ώρα: 07:56

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 23°12′ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ μέχρι τις 00°00′ του ΤΟΞΟΤΗ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Σάββατο 6 Αυγούστου ώρα: 07:56 έως: Σάββατο 6 Αυγούστου ώρα: 19:39

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 ώρα: 07:56

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 23°12’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 ώρα: 06:46 έως ώρας: 08:36

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Νοεμβρίου  έως:17 Νοεμβρίου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 ώρα: 11:07

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°03’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 ώρα: 09:57 έως ώρας: 11:47

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Νοεμβρίου  έως:19 Νοεμβρίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 ώρα: 14:23

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 26°56’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 ώρα: 13:13 έως ώρας: 15:03

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Νοεμβρίου  έως:20 Νοεμβρίου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 ώρα: 19:39

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΤΟΞΟΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΤΟΞΟΤΗ  μέχρι Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022 ώρα: 21:38

Η Σελήνη στο ταξιδιάρικο και περιπετειώδες  ζώδιο του Τοξότη, μας δημιουργεί μια τάση απεξάρτησης, φιλελευθερίας, αισιοδοξίας, περιπέτειας, ανεξαρτησίας και περιπλάνησης. Γινόμαστε στο διάστημα αυτό πιο δημιουργικοί, αυθόρμητοι και οραματιστές του μέλλοντος μας αλλά παράλληλα λόγω της αμέριμνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς μας πιο αστείοι και κάποια φορά μέχρι του σημείου της γελοιότητας. Σε ανώτερο επίπεδο ενδιαφερόμαστε, για τη θρησκεία, για ξένες γλώσσες, για την φιλοσοφία και για ότι άλλο ανοίγει νέους ορίζοντες για το μυαλό μας.

Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 ώρα: 03:17

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 04°29’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 ώρα: 02:07 έως ώρας: 03:57

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:24 Νοεμβρίου  έως:28 Νοεμβρίου

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 ώρα: 10:11

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 08°34’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 ώρα: 09:01 έως ώρας: 10:51

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:28 Νοεμβρίου  έως:2 Δεκεμβρίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 ώρα: 19:42

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 25°01’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ   &  ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 25°01’ των ΙΧΘΥΩΝ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Ιουλίου  έως:19 Ιουλίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 14 Μαρτίου  έως: 18 Μαρτίου

Δεν είναι τόσο εύκολος ο προσδιορισμός της ερμηνείας, αυτής της πλανητικής σχέσης. Διότι ή μπορεί να δείξεις την επιθυμία να ζήσεις μια έντονη ζωή, όπως την εννοείς εσύ, ή μπορεί να θέλεις ν’ αποσυρθείς από όλους και όλα και να μείνεις «εν ηρεμία» μόνος σου. Μπερδεμένη και ασαφής μπορεί να μοιάζει, επίσης, η αισθηματική σου ζωή, και καλά θα κάνεις ν’ αποφύγεις τη δημιουργία ενός καινούργιου αισθηματικού δεσμού, ο οποίος αργά ή γρήγορα, μάλλον θα σε απογοητεύσει. Τέλος, η συναισθηματική ηρεμία βρίσκεται σε ενδιαφέροντα που έχουν ως σκοπό τη συντήρηση της αρμονίας και της ισορροπίας της κοινωνίας που ζεις, σαν ενιαίας ύπαρξης. Επίσης, σε ενδιαφέροντα σχετικά με την τέχνη, τη μόδα, τη διακόσμηση, την αισθητική κ.ά.

Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 ώρα: 21:21

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 15°14’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 ώρα: 20:11 έως ώρας: 22:01

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:4 Δεκεμβρίου  έως:8 Δεκεμβρίου

Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 ώρα: 22:56

ΑΡΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΡΗΣ 22°24’ του ΤΑΥΡΟΥ   &  ΚΡΟΝΟΣ 22°24’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:10 Μαΐου  έως:14 Μαΐου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 9 Φεβρουαρίου  έως: 13 Φεβρουαρίου

Η καλή φυσική κατάσταση και η ζωτικότητα που έχει το άτομο που δέχεται αυτή την πλανητική επιρροή το βοηθούν να είναι πολύ παραγωγικό και αποδοτικό στη δουλειά του. Τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά και η σταθερή ανοδική πορεία εξασφαλισμένη.

 

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy