Star News

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 03 έως 09 Ιανουαρίου 2022 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

03 έως 09 Ιανουαρίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Ο Δημήτρης Παπέϋ σας εύχεται

ΚΑΛΗ κι΄ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ

 

ΚΡΙΟΣ

Ακολουθούν οι μέρες των εκπλήξεων.  Καθώς δεν έχετε ενδιαφέρον για τα καθημερινά πράγματα και σας διακατέχει κάποια τάση φυγής και ανεξαρτησίας, μπορείτε, αν αφήσετε τον εαυτό σας, να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και να γνωρίσετε κάτι διαφορετικό και συναρπαστικό.  Τα ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα, θα σας δώσουν την αίσθηση ότι είσαστε πολύ τυχεροί και θα απολαύσετε τις ημέρες αυτές.  Αν περιορίσετε τον εαυτό σας, θα νιώσετε έντονο εκνευρισμό.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Απαγκιστρωθείτε από τον ατομισμό σας και σκεφθείτε πως σε έναν δεσμό, υπάρχουν δύο πρόσωπα και όχι ένα.  Στον επαγγελματικό σας τομέα, δείξτε περισσότερα έργα και μιλήστε λιγότερο για σας. Στα οικονομικά σας αποφύγετε τα νέα ανοίγματα, αν θέλετε να αποφύγετε μελλοντικές περιπέτειες. Παλαιές και επιζήμιες για σας καταστάσεις, θέλουν τώρα ξεκαθάρισμα ή κάποια αναθεώρηση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Απρόσμενες απολαύσεις, καινούριοι φίλοι ή μια πιο κεφάτη και τολμηρή στάση απέναντι στη σχέση σας, θα κάνει αυτή την περίοδο ερεθιστική και γοητευτική..  Είναι πολύ πιθανό να αλλάξετε τους ρυθμούς σας και να φερθείτε με αυθορμητισμό.  Στον οικονομικό και τον επαγγελματικό σας τομέα αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες ενέργειες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτές τις μέρες  ίσως σας δημιουργήσουν εντάσεις στα ερωτικά σας θέματα και κυρίως σ’ εκείνα που σας απασχόλησαν στο παρελθόν. Μπορείτε να αποφύγετε αυτές τις κακές επιπτώσεις αν κοιτάξετε προς τα μπροστά και αποφύγετε τα συναισθηματικά πισωγυρίσματα. Μην αφήνετε φιλικά ή συγγενικά σας πρόσωπα να επιδράσουν δυσμενώς στην προσωπική σας ζωή

 

ΛΕΩΝ

Αυτές τις μέρες το στρες σας θα είναι ανεβασμένο για θέματα που σας απασχολούν. Ξεκαθαρίσετε προβληματικές καταστάσεις και εστιάστε τα καθημερινά σας ενδιαφέροντα σε πράγματα που σας αρέσουν και σας γεμίζουν. Κάποιες αλλαγές είναι πιθανόν να ευνοήσουν τον επαγγελματικό σας τομέα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα  δεν αντέχετε όσους αποφεύγουν να κοιτάξουν ευθέως και με ειλικρίνεια στη ρίζα κάποιου προβλήματος.  Μάλλον θα προσπαθείτε να επιβάλλετε με το ζόρι τις απόψεις σας στους άλλους. Θα είστε ανήσυχοι πνευματικά και δε θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε στις άμεσες, οικείες υποχρεώσεις σας.  Δεν θα έχετε διάθεση να πειθαρχήσετε το μυαλό σας ή να συγκεντρώσετε την προσοχή σας σε πρακτικά ζητήματα.. Η στιγμή είναι καλή για να υποστηρίξετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε. Ακόμα μπορείτε να ασχοληθείτε με πολιτιστικές εκδηλώσεις

 

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την περίοδο η φήμη σας θα μεγαλώνει και τα επαγγελματικά σας θα σημειώνουν πρόοδο.  Μην  περιμένετε όμως τίποτα να έλθει χωρίς κάποια προσπάθεια. Θα νιώθετε στοργικοί και θέλετε να μοιραστείτε την άνεση και την τρυφερότητα με καλούς φίλους, με την οικογένεια σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το διάστημα θα είναι ένα διάλειμμα ζωής για σας από τον Κρόνο που από πέρυσι σας ταλαιπωρεί.  Αφήστε κατά μέρος τις σκοτούρες και τις φροντίδες  και εμπρός για διασκέδαση, ψυχαγωγία και έρωτα.   Οι σχέσεις σας θα χαρακτηρίζονται από ομορφιά και έλλειψη υποκρισίας.  Ίσως κάποιες παλιές αναθερμανθούν  ή να σας προκύψουν κάποιες νέες.   Ο αυξημένος ερωτισμός σας δεν θα μπορεί να κρυφτεί.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτόν τον καιρό θα θελήσετε να αποφύγετε τον πολύ κόσμο και τις μεγάλες παρέες και οι προτιμήσεις σας θα εστιασθούν στον δικό σας τον κόσμο που έχει να κάνει και με το παρελθόν. Συμβουλή μου, είναι να δώσετε περισσότερη έμφαση στο μέλλον και μικρότερη στην αναδρομή του παρελθόντος σας. Η μεγάλη απόκρυψη κάποιων εσωτερικών σας καταστάσεων και από τον ίδιο σας τον εαυτό,  δεν σας προσφέρει τίποτα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δείξτε κάπως περισσότερη υπευθυνότητα στις φιλικές σας σχέσεις. Επανεξετάστε αντικειμενικά παράλληλα τα πρόσωπα που απαρτίζουν το φιλικό σας περιβάλλον και ξεχωρίστε τους πραγματικούς φίλους από τους απλά γνωστούς.. Οι στόχοι σας τώρα χρειάζονται επανεξέταση. Στον ερωτικό σας τομέα προβλέπονται νέες προοπτικές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι η κατάλληλη εποχή να αποφορτίσετε τον εαυτό σας από το άγχος και την ανυπομονησία. Αρκετός διαλογισμός και προσοχή στον εσωτερικό σας κόσμο θα σας ωφελήσει ιδιαίτερα. Προσπαθήστε να χαμηλώσετε τους τόνους σας σε όλους τους τομείς και ιδίως εκείνους που θέλουν ήπια αντιμετώπιση. Άτομο ή άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον θα σας βοηθήσουν σε καθημερινά σας θέματα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα αίσθημα αυθορμητισμού στα συναισθηματικά σας μπορεί να αυξήσει υπερβολικά τις υποχρεώσεις σας σε σημείο που σε μεταγενέστερο χρόνο  να μην μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Στο ερωτικό σας τομέα τα προβλήματα και οι διαφορές θα πρέπει να λύνονται με τον διάλογο και την λογική. Η ζήλιες και οι παρακολουθήσεις μπορεί να σας εκθέσουν στο πρόσωπο της καρδιάς σας.

 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

03 έως 09 Ιανουαρίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 09:51

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 20°42’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 08:41 έως ώρας: 10:31

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:9 Ιανουαρίου  έως:13 Ιανουαρίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου ώρα: 11:58

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 22°02′ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ μέχρι τις 00°00′ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Δευτέρα 3 Ιανουαρίου ώρα: 11:58 έως: Τρίτη 4 Ιανουαρίου ώρα: 00:44

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 11:58

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 22°02’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 10:48 έως ώρας: 12:38

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:10 Ιανουαρίου  έως:14 Ιανουαρίου

Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 18:20

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 26°01’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 17:10 έως ώρας: 19:00

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Ιανουαρίου  έως:18 Ιανουαρίου

 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 00:44

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΥΔΡΟΧΟΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΥΔΡΟΧΟΟ  μέχρι Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 02:16

Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού,  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό, προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας,  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας, για φιλανθρωπικό έργο, για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 04:36

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 02°24’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 03:26 έως ώρας: 05:16

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:21 Ιανουαρίου  έως:25 Ιανουαρίου

Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου, εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 18:24

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 10°54’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 17:14 έως ώρας: 19:04

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:29 Ιανουαρίου  έως:2 Φεβρουαρίου

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 19:32

ΗΛΙΟΣ σε 1½ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 14°19’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ   &  ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΕΣΜΟΣ 29°20’ του ΤΑΥΡΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:3 Ιανουαρίου  έως:7 Ιανουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 17 Μαΐου  έως: 21 Μαΐου

Εργαστείτε στο να χρησιμοποιείτε συνειδητά το εγώ σας και τη θέλησή σας για ανάπτυξη ψυχής. Αυτή η όψη σας δίνει μια υπέροχη ευκαιρία να κάνετε δουλειά ψυχής με τον δικό σας ρυθμό, χρησιμοποιώντας τη δική σας θέληση αντί για τις εξωτερικές συνθήκες που σας εξαναγκάζουν.

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 20:43

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 12°19’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 19:33 έως ώρας: 21:23

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:30 Ιανουαρίου  έως:3 Φεβρουαρίου

Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου ώρα: 02:44

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 15°58′ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ μέχρι τις 00°00′ των ΙΧΘΥΩΝ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Τετάρτη 5 Ιανουαρίου ώρα: 02:44 έως: Πέμπτη 6 Ιανουαρίου ώρα: 02:17

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 02:44

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 15°58’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 01:34 έως ώρας: 03:24

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:3 Φεβρουαρίου  έως:7 Φεβρουαρίου

Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 10:09

ΕΡΜΗΣ σε 1½ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με την ΛΙΛΙΘ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 3°56’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ   &  ΛΙΛΙΘ 18°56’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:22 Ιανουαρίου  έως:26 Ιανουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 7 Ιουνίου  έως: 11 Ιουνίου

Τα Βαθιά επίπεδα αντίληψης και η αισθητήρια εισροή περιμένουν εκείνους που επιτρέπουν στη εμπειρία να ενημερώσει το μυαλό τους.

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 18:02

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 20°45’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ (R)  &  ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 20°45’ των ΙΧΘΥΩΝ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:9 Ιανουαρίου  έως:13 Ιανουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 9 Μαρτίου  έως: 13 Μαρτίου

Το άτομο που δέχεται αυτή την όψη δεν μπορεί να καταλάβει τι θέλει από την αισθηματική και κοινωνική του ζωή και πέφτει σε συνεχείς αντιφάσεις. Υπάρχει κίνδυνος απώλειας χρημάτων.

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 02:17

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στους ΙΧΘΥΕΣ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στους ΙΧΘΥΕΣ  μέχρι Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 07:25

Η Σελήνη στο μεταβλητό υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων μας κάνει πιο συναισθηματικούς, πιο ευαίσθητους, πιο ευάλωτους και πιο ονειροπόλους. Νιώθουμε πιο κοντά στα προβλήματά των άλλων, συγχωρούμε πιο εύκολα αλλά έχουμε και κάποια τάση φυγής από την πραγματικότητα. Η διαίσθησή μας είναι ανεβασμένη και η νοσταλγία μας για καταστάσεις του παρελθόντος γίνονται πιο έντονες. Η Σελήνη στους Ιχθύες μας κάνει περισσότερο μοναχικούς και μελαγχολικούς. Η ανάγκη μας για  συναισθηματική περιπλάνηση, γίνεται εντονότερη και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο αυτή μπορεί να ικανοποιηθεί είναι το υγρό στοιχείο μια θάλασσα, ένα ποτάμι ή μια λίμνη.

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 04:56

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 01°34’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 03:46 έως ώρας: 05:36

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Φεβρουαρίου  έως:22 Φεβρουαρίου

 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 21:04

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 10°52’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 19:54 έως ώρας: 21:44

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:28 Φεβρουαρίου  έως:4 Μαρτίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 07:40

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 16°53’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 06:30 έως ώρας: 08:20

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:6 Μαρτίου  έως:10 Μαρτίου

Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 08:54

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 17°34’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 07:44 έως ώρας: 09:34

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:6 Μαρτίου  έως:10 Μαρτίου

Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου ώρα: 12:40

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 19°41′ των ΙΧΘΥΩΝ μέχρι τις 00°00′ του ΚΡΙΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Παρασκευή 7 Ιανουαρίου ώρα: 12:40 έως: Σάββατο 8 Ιανουαρίου ώρα: 07:26

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 12:40

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 19°41’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 11:30 έως ώρας: 13:20

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:8 Μαρτίου  έως:12 Μαρτίου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 14:39

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 20°47’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 13:29 έως ώρας: 15:19

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:9 Μαρτίου  έως:13 Μαρτίου

Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά, ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 00:23

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 26°09’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 23:13 έως Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 01:03

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Μαρτίου  έως:19 Μαρτίου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 05:48

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΧΙΑΣΤΙ με την ΛΙΛΙΘ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 19°15’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ (R)  &  ΛΙΛΙΘ 19°15’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:8 Ιανουαρίου  έως:12 Ιανουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 7 Ιουνίου  έως: 11 Ιουνίου

Ξεκαθαρίστε την ζωή σας, απομακρύνοντας από κοντά σας τοξικούς ανθρώπους.

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 07:26

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΚΡΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΚΡΙΟ  μέχρι Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 16:46

Η Σελήνη στο δυναμικό και ανυπόμονο πύρινο ζώδιο του Κριού τονίζει την ενεργητικότητα, την ένταση, την βιασύνη, την φλογερότητα, τον ενθουσιασμό, το πάθος αλλά και την ανυπομονησία σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για  να ξεκινήσουμε κάποια νέα δυναμική προσπάθεια, για να υποστηρίξουμε τα συμφέροντά μας, να πάρουμε πρωτοβουλίες. Το ίδιο χρονικό διάστημα όμως είναι ακατάλληλο για να δράσουμε ανταγωνιστικά και για να πάρουμε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις.

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 21:36

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 07°37’ του ΚΡΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 20:26 έως ώρας: 22:16

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:25 Μαρτίου  έως:29 Μαρτίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 02:47

ΗΛΙΟΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 18°43’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ   &  ΑΦΡΟΔΙΤΗ 18°43’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:7 Ιανουαρίου  έως:11 Ιανουαρίου

Το άτομο που δέχεται αυτή την όψη νιώθει πολύ καλά, έχει ζωτικότητα και είναι αισιόδοξο. Η διέλευση αυτή είναι άριστη για τους καλλιτέχνες γιατί τους προσφέρει επαγγελματικές ευκαιρίες. Αλλά και για όσους δεν είναι καλλιτέχνες είναι εξίσου καλή. Στον ερωτικό τομέα, μπορεί να εκδηλωθούν συναισθήματα αφοσίωσης, που με την σειρά τους, να δημιουργήσουν συνθήκες ερωτικής καταπίεσης.

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 07:26

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 12°48’ του ΚΡΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 06:16 έως ώρας: 08:06

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:31 Μαρτίου  έως:4 Απριλίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 18:00

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 18°19’ του ΚΡΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 16:50 έως ώρας: 18:40

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:5 Απριλίου  έως:9 Απριλίου

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 19:30

ΗΛΙΟΣ σε ΧΙΑΣΤΙ με την ΛΙΛΙΘ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 19°25’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ   &  ΛΙΛΙΘ 19°25’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:8 Ιανουαρίου  έως:12 Ιανουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 7 Ιουνίου  έως: 11 Ιουνίου

Το πλήθος με οργή κατηγορεί τους κρατούντες για αυταρχισμό, αδικία και εγκατάλειψη, με αποτέλεσμα να πληθαίνουν οι αντιδράσεις και να δημιουργούνται ταραχές και φασαρίες.

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 19:57

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 19°20’ του ΚΡΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 18:47 έως ώρας: 20:37

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:6 Απριλίου  έως:10 Απριλίου

Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

Κυριακή 9 Ιανουαρίου ώρα: 20:11

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 19°27′ του ΚΡΙΟΥ μέχρι τις 00°00′ του ΤΑΥΡΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Κυριακή 9 Ιανουαρίου ώρα: 20:11 έως: Δευτέρα 10 Ιανουαρίου ώρα: 16:47

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 20:11

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 19°27’ του ΚΡΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 19:01 έως ώρας: 20:51

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:6 Απριλίου  έως:10 Απριλίου

Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 23:29

ΑΡΗΣ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με την ΛΙΛΙΘ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΡΗΣ 19°26’ του ΤΟΞΟΤΗ   &  ΛΙΛΙΘ 19°26’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:9 Δεκεμβρίου  έως:13 Δεκεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 7 Ιουνίου  έως: 11 Ιουνίου

Το θετικό με αυτή την όψη είναι ότι σας δίνει σθένος και αποφασιστικότητα που σας βοηθούν να πετύχετε τους στόχους σας. Προσέξτε μη γίνετε υπερβολικά επιθετικοί. Η υγεία σας μπορεί να ξεκινά ως εύρωστη, αλλά υπάρχει μια τάση να ασκείτε υπερβολική πίεση στο σώμα, γεγονός που το αποδυναμώνει.

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy