ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 07 έως 13 Φεβρουαρίου 2022 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

07 έως 13 Φεβρουαρίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

ΚΡΙΟΣ

Θα είστε παράτολμοι, και θα αποφασίσετε να κάνετε πράγματα που στο παρελθόν δεν θα το τολμούσατε.  Θα αισθάνεστε ότι ήλθε για σας  η κατάλληλη χρονική στιγμή για δράση και θα σας διακατέχει η επιθυμία στο να πετύχετε τα σχέδιά σας. Προσπαθήστε, αφού πρώτα ελέγξετε καλά τις παραμέτρους του περιβάλλοντός σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Θα κυριαρχήσει αδικαιολόγητα μέσα σας αυτές τις μέρες η τάση να ξεκαθαρίσετε τα θέματα της ζωής σας. Αυτό κατ’ επέκταση μπορεί να σας οδηγήσει σε αβέβαιες βιαστικές πράξεις χωρίς προγραμματισμό. Εάν υπάρχουν κρυφές σχέσεις τώρα βγαίνουν από την αδράνεια και δυναμώνουν. Παρά όλα αυτά το διάστημα αυτό μπορεί να δώσει κάποιους περιορισμούς. Κινηθείτε με σύνεση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καθοριστικές αποφάσεις μπορούν  να βγάλουν από αδιέξοδα.  Διατηρήστε χαμηλούς τόνους στην σχέση σας, αποφύγετε τις συγκρούσεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Είναι πιθανό αυτήν την περίοδο να κάνετε πολύτιμες επαφές και προσέγγιση ατόμων που θα μπορούν να σας βοηθήσουν στην εργασία σας ή γενικότερα στην ζωή σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λόγω περιοριστικών τάσεων που θα επιβάλετε εσείς στον εαυτό σας ή οι άλλοι σε σας, η κοινωνικότητα σας να είναι σε χαμηλά επίπεδα και οι σχέσεις σας με το οικογενειακό σας περιβάλλον τεταμένες. Ίσως να διερωτάστε ακόμα αν σας εκτιμούν οι γύρω σας. Αναζητήστε την απάντηση στην δικιά σας τακτική.

 

ΛΕΩΝ

Μην εμπιστεύεστε σε τρίτους τα επαγγελματικά σας σχέδια. Κάποιο δικό σας άτομο πιθανόν να σας βοηθήσει στο να ξεπεράσετε κάποια απρόβλεπτα εμπόδια και προβλήματα. Αποφύγετε τα πολλά λόγια. Δείξτε τρυφερότητα, αλλάξτε διάθεση και γενικά προσπαθήστε να έλθετε πιο κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Οι στόχοι σας τώρα χρειάζονται επανεξέταση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μυστικά σας θέματα ίσως βγουν στη επιφάνεια και είναι δυνατόν να σαν προβάλουν σαν αναξιόπιστο πρόσωπο. Κάτι νέο έρχεται και κάτι παλαιό χάνεται και φεύγει. Παρ’ όλα αυτά ασυλλόγιστες κινήσεις που δεν στηρίζονται σε βάσεις αλλά σε όνειρα μπορεί να φέρουν καταστροφικά αποτελέσματα. Αυτή η εβδομάδα ίσως σας δημιουργήσει εντάσεις στα ερωτικά σας θέματα και κυρίως σ’ εκείνα που σας απασχόλησαν στο παρελθόν. Τα οικονομικά σας αν είχαν ή αν έχουν πρόβλημα προσπαθήστε να τα βάλετε σε κάποια τάξη.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο αγώνας σας αυτές τις μέρες θα είναι να πετύχετε τα σχέδιά σας, με όλα τα μέσα. Η αυτοπεποίθηση σας θα ανεβασμένη και δεν θα λαμβάνετε και πολύ υπ’ όψη σας, τις συμβουλές των άλλων. Αν είστε μόνοι μέσα από το κοινωνικό σας περιβάλλον ίσως γνωρίσετε νέο πρόσωπο που θα σας καλύπτει ερωτικά. Προσπαθήστε να εντοπίσετε τις ανάγκες του συντροφικού σας του προσώπου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι απαιτήσεις και οι αντιθέσεις θα κυριαρχούν στην ζωή σας. Οι ερωτικές και σεξουαλικές  σας επιθυμίες θα γίνονται εντονότερες και τώρα θα αποκαλύψετε κρυφές πτυχές του ερωτικού σας συντρόφου. Αυτό το διάστημα θα πρέπει να περιορίσετε την τάση σας  να φορτώνεστε με μεγάλες υποχρεώσεις αντίθετα είναι κατάλληλο για να ζητήσετε την βοήθεια για λύση οικονομικών σας θεμάτων.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν αυτόν τον καιρό θέλουν περισσότερη πρακτικότητα και λιγότερο συναισθηματισμό. Στα οικονομικά σας θέματα δεν θα πρέπει να κάνετε νέα ανοίγματα, αν δεν θέλετε να μπλέξετε σε μελλοντικές περιπέτειες. Κάποιες νέες γνωριμίες ίσως σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον αν τις χειριστείτε προσεχτικά και με μεθοδικότητα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι ημέρες αυτές σας θέλουν προσεκτικούς με το οικογενειακό σας περιβάλλον και κυρίως με την πατρική σας την οικογένεια. Αποφύγετε τις μικρό-παρεξηγήσεις και μην εναντιώνεστε με τους οικείους σας. Αυτές τις μέρες προσέξτε την υγεία σας, κυρίως τον ψυχολογικό σας τομέα. Μειώστε το πείσμα σας και τις αμετάθετες θέσεις σας, που όχι μόνο δεν σας εξυπηρετούν άλλα αντίθετα σας κάνουν ζημιά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προσωπικές σας σχέσεις θα είναι αρκετά καλές αυτό το διάστημα. Κάποιοι όμως που θα θελήσουν να επιβάλουν την λογική τους πάνω στις αποφάσεις σας θα σας εκνευρίσουν φοβερά. Στην εργασία σας θα πρέπει να αποφύγετε τα πολλά σχόλια, γιατί οι σχολιασμοί των άλλων και τα κουτσομπολιά δεν σας ευνοούν αυτόν τον καιρό. Παράλληλα θα χρειασθείτε την ηθική υποστήριξη του προσώπου που σας ενδιαφέρει  για να προχωρήσετε.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι σωστές γνώμες των σοβαρών ατόμων, μπορούν να σας βγάλουν τώρα από πολλά αδιέξοδα που από μόνοι σας θα αδυνατούσατε να βγείτε. Η περίοδος αυτή είναι η πιο κατάλληλη για την εξέταση των  νομιμοποιημένων ή μη σχέσεών σας. Για τους μοναχικούς από σας παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες.  Αυτή η εβδομάδα σας θέλει προσεκτικούς στην διαχείριση των χρημάτων σας.

 


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ &

ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

07 έως 13 Φεβρουαρίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 00:53

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΤΑΥΡΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΤΑΥΡΟ  μέχρι Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 12:26

Η Σελήνη στο ζώδιο του σταθερού Ταύρου τονίζει τον αισθησιασμό, την απόλαυση νέων γευστικών απολαύσεων, την αναζήτηση της υλικής και της συναισθηματικής σταθερότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για ν’ ασχοληθούμε με την περιποίηση του σώματός μας και κυρίως του προσώπου μας, ν’ ακούσουμε τις αγαπημένες μας μελωδίες, να φάμε το αγαπημένο μας φαγητό και να βρούμε τρόπους για την καλυτέρευση των οικονομικών μας.

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 06:44

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε 1½ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 12°33’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ   &  ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΕΣΜΟΣ 27°33’ του ΤΑΥΡΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:1 Ιανουαρίου  έως:5 Ιανουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 16 Μαΐου  έως: 20 Μαΐου

Θα έχετε την τάση να ξεχνάτε τον καλύτερο και τον πιο ταλαντούχο εαυτό σας. Επομένως, πρέπει να συνεχίσετε να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας τα κρυμμένα δημιουργικά τους σημεία και τι πρέπει να κάνετε. Πρέπει να δουλέψετε περισσότερο για να συνειδητοποιήσετε τόσο όμορφα πράγματα μέσα σας.

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 17:57

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 08°45’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 16:47 έως ώρας: 18:37

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:26 Απριλίου  έως:30 Απριλίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 21:12

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 10°24’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 20:02 έως ώρας: 21:52

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:28 Απριλίου  έως:2 Μαΐου

Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 22:22

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 10°59’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 21:12 έως ώρας: 23:02

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:28 Απριλίου  έως:2 Μαΐου

Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 01:59

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 12°49’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 00:49 έως ώρας: 02:39

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:30 Απριλίου  έως:4 Μαΐου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 09:00

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 16°21’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 07:50 έως ώρας: 09:40

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:4 Μαΐου  έως:8 Μαΐου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 15:49

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 19°46’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 14:39 έως ώρας: 16:29

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:8 Μαΐου  έως:12 Μαΐου

Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 16:57

ΑΡΗΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΡΗΣ 11°00’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ   &  ΟΥΡΑΝΟΣ 11°00’ του ΤΑΥΡΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:31 Δεκεμβρίου  έως:4 Ιανουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 28 Απριλίου  έως: 2 Μαΐου

Μία ξαφνική αλλαγή στους τομείς που επηρεάζονται από τη διέλευση πιθανό να σου προκαλέσει ανησυχία και νευρικότητα. Ίσως τα γεγονότα να συνδέονται μ’ επαγγελματικής ή ερωτικής φύσης θέματα. Κυρίως, θα νιώσεις να παρεμποδίζεται ένα έργο σου μέσα από ανταγωνιστικές ενέργειες τις οποίες και θα προσπαθήσεις ν’ αποτρέψεις. Προσοχή, όμως, στον τρόπο που θα διαλέξεις.

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 19:39

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 21°40’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 18:29 έως ώρας: 20:19

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:10 Μαΐου  έως:14 Μαΐου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου ώρα: 03:48

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 25°43′ του ΤΑΥΡΟΥ μέχρι τις 00°00′ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου ώρα: 03:48 έως: Τρίτη 9 Φεβρουαρίου ώρα: 12:27

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 03:48

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°43’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 02:38 έως ώρας: 04:28

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Μαΐου  έως:18 Μαΐου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 06:47

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 27°12’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 05:37 έως ώρας: 07:27

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Μαΐου  έως:19 Μαΐου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 12:27

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ  μέχρι Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 01:26

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών, την ομιλία, την ευγλωττία, την κίνηση, αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια, με κοντινούς συγγενείς, με φίλους και γνωστούς, να πάμε ένα κοντινό ταξίδι, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα, για να κουτσομπολέψουμε, για να στείλουμε e-mail, για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε, μήπως από παρόρμηση, παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 07:28

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 09°21’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 06:18 έως ώρας: 08:08

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:28 Μαΐου  έως:1 Ιουνίου

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 13:55

ΑΡΗΣ σε 1½ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΡΗΣ 12°23’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ   &  ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΕΣΜΟΣ 27°23’ του ΤΑΥΡΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:1 Ιανουαρίου  έως:5 Ιανουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 15 Μαΐου  έως: 19 Μαΐου

Θα είστε πρόθυμοι να τολμήσετε και δεν θα φοβάστε να ενεργήσετε αποφασιστικά και γρήγορα σε περίπλοκες καταστάσεις. Ο τρόπος με τον οποίο θ’ αναλαμβάνετε δράση θα είναι συχνά σύμφωνος με τους γύρω σας. Υπάρχει η τάση να αφήνετε τους άλλους να αποφασίζουν ποιες πεποιθήσεις προορίζονται να γίνουν πράξη αντί να ενεργείτε μόνοι σας.

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 22:20

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 16°39’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 21:10 έως ώρας: 23:00

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:5 Ιουνίου  έως:9 Ιουνίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 08:43

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 21°45’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 07:33 έως ώρας: 09:23

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:10 Ιουνίου  έως:14 Ιουνίου

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου ώρα: 10:22

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 22°34′ των ΔΙΔΥΜΩΝ μέχρι τις 00°00′ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου ώρα: 10:22 έως: Σάββατο 12 Φεβρουαρίου ώρα: 01:27

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 10:22

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 22°34’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 09:12 έως ώρας: 11:02

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:11 Ιουνίου  έως:15 Ιουνίου

Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 16:03

ΕΡΜΗΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 27°16’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ   &  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 27°16’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Ιανουαρίου  έως:20 Ιανουαρίου

Κάποιος κύκλος κλείνει, με αυτή τη διέλευση, καθώς το άτομο αλλάζει σχέδια και εγκαταλείπει αυτά που ήξερε μέχρι εκείνη τη στιγμή. Για να ξεπεράσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα αυτή την περίοδο, θα πρέπει να προσέχει πολύ τις αποφάσεις του και να εξετάζει ένα θέμα από όλες τις πλευρές.

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 17:33

ΕΡΜΗΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 27°19’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ   &  ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΕΣΜΟΣ 27°19’ του ΤΑΥΡΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Ιανουαρίου  έως:20 Ιανουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 15 Μαΐου  έως: 19 Μαΐου

Η όψη αυτή δίνει μεγάλη έμφαση στη διάνοια και την επικοινωνία. Γι’ αυτό σ’ αυτό το χρονικό διάστημα μπορείτε να αναπτύξετε εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες. Θα διαχειρίζεστε τις προκλήσεις της ζωής με τη βοήθεια της αναλυτικής και λογικής σας σκέψης. Ένα μειονέκτημα με αυτή την όψη είναι ότι μπορεί να συμβαδίζετε με ό,τι είναι δημοφιλές αυτόν τον καιρό, διασκορπίζοντας τις διανοητικές σας ενέργειες.

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 22:52

ΗΛΙΟΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με την ΛΙΛΙΘ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 23°06’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ   &  ΛΙΛΙΘ 23°06’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:10 Φεβρουαρίου  έως:14 Φεβρουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 11 Ιουνίου  έως: 15 Ιουνίου

Τα ταμπού απορρίπτονται και αδρανοποιούνται.  Οι ευαίσθητοι άνθρωποι μπορεί να νιώσουν, απόκληροι της κοινωνίας και ν’ αναζητήσουν ανορθόδοξους δρόμους ψευδαισθήσεων, ενώ άλλοι μπορεί ν’ απομακρυνθούν από τους ανθρώπους αναζητώντας επικοινωνία με την φύση και τα ζώα.

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 01:27

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΚΑΡΚΙΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΚΑΡΚΙΝΟ  μέχρι Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 13:16

Η Σελήνη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου του οποίου και είναι κυβερνήτης τονίζει την νοσταλγία για το παρελθόν και κυρίως για τα παιδικά μας τα χρόνια, την επιθυμία της σύνδεσής μας με την οικογένεια, και την αναζήτηση των ριζών της οικογένειας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να έχετε μια πιο κοντινή επαφή με το σπίτι και την μητέρα, για ν’ απολαύσετε παλιά μουσική και τραγούδια, για να επανασυνδεθείτε με άτομα του παρελθόντος, για να παρακολουθήσετε αισθηματικές ταινίες, για να κάνετε ένα θαλασσινό ρομαντικό ταξίδι ή για ν’ απολαύσετε ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό.

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 05:46

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 27°17’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ   &  ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΕΣΜΟΣ 27°17’ του ΤΑΥΡΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Ιανουαρίου  έως:20 Ιανουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 15 Μαΐου  έως: 19 Μαΐου

Η όψη αυτή δείχνει την επικοινωνία μεταξύ της παραδοσιακής λειτουργικότητας του ατόμου και της εσωτερικής του άγριας φύσης. Η διασύνδεση αυτή προτρέπει το άτομο να επικοινωνήσει με την φύση να βγει έξω και να επικοινωνήσει με διάφορα ζώα και άλλες μορφές άγριας ζωής.

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 21:34

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 09°58’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 20:24 έως ώρας: 22:14

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:29 Ιουνίου  έως:3 Ιουλίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 23:48

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 11°05’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 22:38 έως Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 00:28

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:30 Ιουνίου  έως:4 Ιουλίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 06:21

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 14°21’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 05:11 έως ώρας: 07:01

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:4 Ιουλίου  έως:8 Ιουλίου

Το πιο πιθανό αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης είναι ο καβγάς με ένα ή περισσότερα άτομα. Μόνο ο καλός έλεγχος των νεύρων θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα.

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 07:45

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 15°03’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 06:35 έως ώρας: 08:25

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:4 Ιουλίου  έως:8 Ιουλίου

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 21:14

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 21°51’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 20:04 έως ώρας: 21:54

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:11 Ιουλίου  έως:15 Ιουλίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy