ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 16 έως 22 Μαΐου 2022 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

16 έως 22 Μαΐου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

ΚΡΙΟΣ

Με την αυτοπεποίθηση, την επιμονή, την ενόραση, την ευστροφία των ημερών, ευνοείστε σε κάθε είδους πρωτοβουλία.  Ανταγωνιστικές δραστηριότητες που είχαν άλλοτε αποτύχει, τώρα μοιάζουν να πραγματοποιούνται, κάποιο έργο που είχε άλλοτε παρεξηγηθεί, είναι ευκαιρία να το παρουσιάσετε τώρα, απελευθερώστε τέλος πάντων όλη αυτή την ορμητικότητα, το περίσσευμα ενέργειας σε κάτι θετικό, ή έστω σε άθληση και παιχνίδια που παρουσιάζουν δράση, ή κάνετε έρωτα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρέπει να εξετάσετε περισσότερο από ποτέ την τακτική σας απέναντι σε άτομα που σας ενδιαφέρουν. Η σκληρή τακτική και η ανελαστική στάση δεν θα σας ευνοήσει  αλλά αντίθετα θα σας ζημιώσει τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά. Ιδίως εσείς που έχετε γεννηθεί στα τέλη του ζωδίου. Οι κινήσεις τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό σας τομέα θα πρέπει να προσεχθούν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιες αλλαγές ίσως κλονίσουν τις ατομικές σας ισορροπίες. Από την άλλη θα σας δώσουν γνώσεις και εμπειρίες που θα εμπλουτίσουν την καθημερινότητά σας. Παράλληλα θα νιώθετε κουρασμένοι. Φροντίστε να ξεκουραστείτε αυτές τις μέρες, για να γεμίσετε τις πεσμένες μπαταρίες σας. Αυτόν τον καιρό ερωτικά ανοίγματα προς άγνωστα άτομα, δεν ευνοούνται.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχετε κάποιες τάσεις αυτή την εβδομάδα να γίνετε δικτατορικοί, πιεστικοί και αδιάλλακτοι με τους άλλους αλλά η εποχή των δικτατόρων πέρασε και αν δεν το συνειδητοποιήσατε κάντε το τώρα, αν θέλετε στο μέλλον να μην δημιουργήσετε δυσεπίλυτα προβλήματα. Στον επαγγελματικό σας να ξεκαθαρίστε εκκρεμότητες που χρονίζουν. Αποφύγετε την αδράνεια, κάτι που είναι το μόνο που δεν σας πάει αυτό το διάστημα.

 

ΛΕΩΝ

Μην σας διακατέχει άγχος για τα επαγγελματικά σας αυτές τις μέρες. Κάποιες υπερβολικές απαιτήσεις από άτομα και καταστάσεις μπορεί να σας κάνουν πιεστικούς προς τους άλλους. Ο φόρτος στη δουλειά σας θα σας κάνει να νιώσετε κάποια αδιέξοδα. Χαλαρώστε, αξιολογήστε σωστά τις καταστάσεις και τροποποιήστε το πρόγραμμά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέες κοινωνικές προοπτικές στον δικό σας τον ορίζοντα. Με την διάθεση σας ανεβασμένη, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες  να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα πολύτιμα και χρήσιμα. Η σοβαρότητα αυτή την εβδομάδα θα είναι η μόνη διέξοδος στα καθημερινά σας προβλήματα. Παράλληλα προσέξτε μην αφήσετε τα εργασιακά σας θέματα να επηρεάσουν την σχέση σας. Ζυγίστε τις υποχρεώσεις σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο σύντροφος ή οι συνεργάτες σας ενδέχεται να σας δώσουν συμβουλές για κάποια  προσωπικά σας θέματα. Εκείνο που έχετε να κάνετε εσείς, είναι να τους ακούσετε πρώτα και στην συνέχεια να αξιολογήσετε τις υποδείξεις τους. Παράλληλα οι μέρες αυτές σας θέλουν προσεκτικούς, σε κουβέντες που κρύβουν κάποια ένταση.  Στον τομέα της καριέρας σας προβλέπονται νέα ανοίγματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι αποφάσεις σας ίσως να είναι πολύ βιαστικές και αρκετά υποκειμενικές,  γι’ αυτό θα έλεγα να τις αφήσετε γι’ αργότερα, κυρίως αυτές που αφορούν ξεκαθαρίσματα του παρελθόντος. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σας και μειώστε τις δαπάνες σας. Προσέξτε την υγεία σας και μην περιμένετε αρνητικά συμπτώματα για ν’ ασχοληθείτε μ’ αυτή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι ημέρες αυτές θα είναι ημέρες  εκπλήξεων.  Καθώς δεν έχετε το ενδιαφέρον για καθημερινά πράγματα και σας διακατέχει κάποια τάση φυγής και ανεξαρτησίας. Θα είστε μέσα ακριβώς στο στοιχείο σας. Γι’ αυτό και μπορείτε, να αφήσετε τον εαυτό σας, να ξεφύγει από τα καθιερωμένα και να γνωρίσει πράγματα, πρωτοποριακά, διαφορετικά και συναρπαστικά. Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα γίνεται όλο και πιο στενότερη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι ημέρες αυτές, μπορούν να δημιουργήσουν στους δεσμευμένους από σας, κάποια τάση για αντιθέσεις και αντεγκλήσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα  και ιδίως με αδέλφια και συγγενείς. Το κλίμα όμως αυτών των ημερών απαιτεί ηρεμία και ομόνοια και δεν συμβιβάζεται με συγκρούσεις. Αντί να ψάχνεστε  στις λεπτομέρειες των θεμάτων που σας απασχολούν, μπείτε κατ’ ευθείαν στην ουσία τους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συνεργασίες σας αυτό το διάστημα γίνονται πιο αρμονικές. Έτσι μπορεί στο μέλλον να  σας βοηθήσουν  στους στόχους σας. Η αισθηματική σας ζωή θα χαρακτηρίζεται από τη διάθεση προσφοράς προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Όμως θα πρέπει να προσέξετε να μην παρασυρθείτε από προσωρινά συναισθήματα και προσωρινούς έρωτες.  Την περίοδο αυτή  ευνοούνται τα οικογενειακά σας θέματα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι φιλίες και οι συνεργασίες σας αλλάζουν αυτή την εποχή με αποτέλεσμα να ψάχνετε ν’ ακουμπήσετε κάπου. Συμβουλή μου είναι να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις. Έχετε αρκετές από αυτές άλλα η αβεβαιότητα και ο ετεροχρονισμός δεν σας αφήνει να τις εκμεταλλευτείτε. Ψάξτε με απλά μέσα να εντοπίσετε την ευτυχία, είμαι σίγουρος πως βρίσκεται πολύ κοντά σας.

 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

16 έως 22 Μαΐου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 ώρα: 04:01

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 23°19’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 ώρα: 02:51 έως ώρας: 04:41

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Νοεμβρίου  έως:17 Νοεμβρίου

Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 ώρα: 06:38

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 24°55’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 ώρα: 05:28 έως ώρας: 07:18

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Νοεμβρίου  έως:18 Νοεμβρίου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 ώρα: 06:39

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 24°56’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 ώρα: 05:29 έως ώρας: 07:19

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Νοεμβρίου  έως:18 Νοεμβρίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Δευτέρα 16 Μαΐου ώρα: 07:13

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 25°18′ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ μέχρι τις 00°00′ του ΤΟΞΟΤΗ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Δευτέρα 16 Μαΐου ώρα: 07:13 έως: Δευτέρα 16 Μαΐου ώρα: 14:51

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 ώρα: 07:13

Πανσέληνος των Λουλουδιών

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°18’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 ώρα: 06:03 έως ώρας: 07:53

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Νοεμβρίου  έως:19 Νοεμβρίου

Η Σελήνη στον Σκορπιό δημιουργεί την ανάγκη να εμβαθύνετε στα συναισθήματά σας όσο το δυνατόν πιο βαθιά. Επιθυμείτε ουσιαστικές συναισθηματικές ανταλλαγές τώρα περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη στιγμή, ακόμη και αν δεν είναι εύκολο και αναγκάζεστε να αλλάξετε πολλά πράγματα. Οι ρηχές σχέσεις δεν σας ικανοποιούν, επειδή δεν ξεκαθαρίζουν αρκετά.

Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 ώρα: 12:28

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 28°32’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 ώρα: 11:18 έως ώρας: 13:08

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Νοεμβρίου  έως:22 Νοεμβρίου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 ώρα: 14:51

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΤΟΞΟΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΤΟΞΟΤΗ  μέχρι Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 ώρα: 15:01

Η Σελήνη στο ταξιδιάρικο και περιπετειώδες  ζώδιο του Τοξότη, μας δημιουργεί μια τάση απεξάρτησης, φιλελευθερίας, αισιοδοξίας, περιπέτειας, ανεξαρτησίας και περιπλάνησης. Γινόμαστε στο διάστημα αυτό πιο δημιουργικοί, αυθόρμητοι και οραματιστές του μέλλοντος μας αλλά παράλληλα λόγω της αμέριμνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς μας πιο αστείοι και κάποια φορά μέχρι του σημείου της γελοιότητας. Σε ανώτερο επίπεδο ενδιαφερόμαστε, για τη θρησκεία, για ξένες γλώσσες, για την φιλοσοφία και για ότι άλλο ανοίγει νέους ορίζοντες για το μυαλό μας.

Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 ώρα: 16:33

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 01°03’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 ώρα: 15:23 έως ώρας: 17:13

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:20 Νοεμβρίου  έως:24 Νοεμβρίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 ώρα: 20:18

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 03°23’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 ώρα: 19:08 έως ώρας: 20:58

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:23 Νοεμβρίου  έως:27 Νοεμβρίου

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

Τρίτη 17 Μαΐου 2022 ώρα: 18:30

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 17°12’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 17 Μαΐου 2022 ώρα: 17:20 έως ώρας: 19:10

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:6 Δεκεμβρίου  έως:10 Δεκεμβρίου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 ώρα: 06:51

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 24°54’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 ώρα: 05:41 έως ώρας: 07:31

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Δεκεμβρίου  έως:18 Δεκεμβρίου

Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά

Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 ώρα: 06:58

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 24°59’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 ώρα: 05:48 έως ώρας: 07:38

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Δεκεμβρίου  έως:18 Δεκεμβρίου

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

Τετάρτη 18 Μαΐου ώρα: 06:59

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 24°59′ του ΤΟΞΟΤΗ μέχρι τις 00°00′ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Τετάρτη 18 Μαΐου ώρα: 06:59 έως: Τρίτη 18 Μαΐου ώρα: 15:02

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 ώρα: 06:59

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 24°59’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 ώρα: 05:49 έως ώρας: 07:39

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Δεκεμβρίου  έως:18 Δεκεμβρίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 ώρα: 09:32

ΑΡΗΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΡΗΣ 24°59’ των ΙΧΘΥΩΝ   &  ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 24°59’ των ΙΧΘΥΩΝ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Μαρτίου  έως:18 Μαρτίου

Η δράση του ατόμου εντοπίζεται είτε στη διάθεσή του να προσφέρει βοήθεια στους συνανθρώπους του είτε στην προσπάθειά του να πραγματοποιήσει κάποιο όνειρό του. Η σεξουαλικότητα του ατόμου αυτή την περίοδο είναι πολύ έντονη, γιατί θέλει να δώσει σάρκα και οστά στις φαντασιώσεις του.

Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 ώρα: 15:02

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ  μέχρι Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 ώρα: 15:52

Η Σελήνη στο φιλόδοξο, παρορμητικό, γήινο  ζώδιο του Αιγόκερω, μας εξωθεί ν’ ασχοληθούμε με την κοινωνική καταξίωση, την καριέρα, την επιτυχία και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό το διάστημα κάνουμε σχέδια για το πώς θα προβάλουμε τον εαυτό μας ώστε να τον εκτιμήσουν θετικά οι άλλοι. Από την άλλη λόγω της επικέντρωσής μας σε πρακτικά θέματα, τα συναισθήματά μας την ίδια περίοδο γίνονται από σοβαρά έως και ψυχρά, Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, να ζητήσετε ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας και να προβάλετε τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας.

Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 ώρα: 17:20

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 01°26’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 ώρα: 16:10 έως ώρας: 18:00

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:20 Δεκεμβρίου  έως:24 Δεκεμβρίου

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 ώρα: 15:10

ΗΛΙΟΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 28°30’ του ΤΑΥΡΟΥ   &  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 28°30’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Μαΐου  έως:21 Μαΐου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 17 Ιανουαρίου  έως: 21 Ιανουαρίου

Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις «τελεσιγραφικά» σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία — ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις — και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.

Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 ώρα: 16:16

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 15°36’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 ώρα: 15:06 έως ώρας: 16:56

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:4 Ιανουαρίου  έως:8 Ιανουαρίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 ώρα: 23:01

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 19°45’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 ώρα: 21:51 έως ώρας: 23:41

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:8 Ιανουαρίου  έως:12 Ιανουαρίου

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 ώρα: 04:32

ΕΡΜΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 1°42’ των ΔΙΔΥΜΩΝ (R)  &  ΔΙΑΣ 1°42’ του ΚΡΙΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:20 Μαΐου  έως:24 Μαΐου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 19 Μαρτίου  έως: 23 Μαρτίου

Το άτομο μπορεί να δεχθεί ψεύτικες υποσχέσεις, γιατί γίνεται ευκολόπιστο και νομίζει ότι όλοι είναι καλοί και αξιόπιστοι. Τα ταξίδια και οι εκδρομές κοστίζουν πολύ ακριβά, με αποτέλεσμα να βγάζουν το άτομο εκτός προϋπολογισμού. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν πάτε ταξίδι μ’ αυτή τη διέλευση δεν θα περάσετε καλά. Σημαίνει απλά ότι θα κάνετε πολλές σπατάλες και ότι δεν θα μπορείτε να εντοπίσετε τις ευκαιρίες οι οποίες μπορούν να αξιοποιήσουν τα χρήματά σας.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 ώρα: 07:40

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°02’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 ώρα: 06:30 έως ώρας: 08:20

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Ιανουαρίου  έως:17 Ιανουαρίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 ώρα: 10:06

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 26°30’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 ώρα: 08:56 έως ώρας: 10:46

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Ιανουαρίου  έως:19 Ιανουαρίου

Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 ώρα: 13:23

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 28°30’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 ώρα: 12:13 έως ώρας: 14:03

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Ιανουαρίου  έως:21 Ιανουαρίου

 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.

Παρασκευή 20 Μαΐου ώρα: 14:59

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 29°27′ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ μέχρι τις 00°00′ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Παρασκευή 20 Μαΐου ώρα: 14:59 έως: Παρασκευή 20 Μαΐου ώρα: 15:53

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 ώρα: 14:59

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 29°27’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 ώρα: 13:49 έως ώρας: 15:39

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Ιανουαρίου  έως:22 Ιανουαρίου

Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 ώρα: 15:53

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΥΔΡΟΧΟΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΥΔΡΟΧΟΟ  μέχρι Κυριακή 22 Μαΐου 2022 ώρα: 18:49

Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού,  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό, προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας,  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας, για φιλανθρωπικό έργο, για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 ώρα: 18:10

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 01°23’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 ώρα: 17:00 έως ώρας: 18:50

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:20 Ιανουαρίου  έως:24 Ιανουαρίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 ώρα: 18:53

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 01°48’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 ώρα: 17:43 έως ώρας: 19:33

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:20 Ιανουαρίου  έως:24 Ιανουαρίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Σάββατο 21 Μαΐου 2022 ώρα: 04:23

Είσοδος ΗΛΙΟΥ στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ.

Ο ΗΛΙΟΣ θα παραμείνει στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ. μέχρι Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 ώρα: 12:13

Η ανάγκη για επικοινωνία θα είναι πιο έντονη και ουσιαστική και είναι πιθανό να εκδηλωθεί με ποικίλους τρόπους. Από επαφές και συζητήσεις μέχρι και κάποια κοντινά ταξίδια ή μετακινήσεις. Στον επαγγελματικό τομέα το άτομο ίσως χρειαστεί να καταβάλει μεγαλύτερες προσπάθειες, ενώ δεν πρέπει να αποκλείονται και κάποιες αλλαγές εκεί. Αναφορικά με τα αισθηματικά, μπορεί να σχηματίσει κάποια άλλη άποψη για κάποιες σχέσεις του.

Σάββατο 21 Μαΐου 2022 ώρα: 18:15

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 15°43’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 21 Μαΐου 2022 ώρα: 17:05 έως ώρας: 18:55

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:3 Φεβρουαρίου  έως:7 Φεβρουαρίου

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

Σάββατο 21 Μαΐου 2022 ώρα: 22:17

ΗΛΙΟΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΕΡΜΗ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 0°43’ των ΔΙΔΥΜΩΝ   &  ΕΡΜΗΣ 0°43’ των ΔΙΔΥΜΩΝ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:19 Μαΐου  έως:23 Μαΐου

Παρουσιάζονται ευκαιρίες για μία καλή και δημιουργική συζήτηση, που μπορεί να κρύβει προοπτικές για επαγγελματική εξέλιξη. Σε γυναικείο ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από έναν άντρα.

Κυριακή 22 Μαΐου 2022 ώρα: 05:40

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 22°24’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 22 Μαΐου 2022 ώρα: 04:30 έως ώρας: 06:20

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:9 Φεβρουαρίου  έως:13 Φεβρουαρίου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Κυριακή 22 Μαΐου ώρα: 10:18

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 25°06′ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ μέχρι τις 00°00′ των ΙΧΘΥΩΝ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Κυριακή 22 Μαΐου ώρα: 10:18 έως: Κυριακή 22 Μαΐου ώρα: 18:50

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Κυριακή 22 Μαΐου 2022 ώρα: 10:18

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°06’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 22 Μαΐου 2022 ώρα: 09:08 έως ώρας: 10:58

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Φεβρουαρίου  έως:16 Φεβρουαρίου

Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.

Κυριακή 22 Μαΐου 2022 ώρα: 18:50

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στους ΙΧΘΥΕΣ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στους ΙΧΘΥΕΣ  μέχρι Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 ώρα: 00:39

Η Σελήνη στο μεταβλητό υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων μας κάνει πιο συναισθηματικούς, πιο ευαίσθητους, πιο ευάλωτους και πιο ονειροπόλους. Νιώθουμε πιο κοντά στα προβλήματά των άλλων, συγχωρούμε πιο εύκολα αλλά έχουμε και κάποια τάση φυγής από την πραγματικότητα. Η διαίσθησή μας είναι ανεβασμένη και η νοσταλγία μας για καταστάσεις του παρελθόντος γίνονται πιο έντονες. Η Σελήνη στους Ιχθύες μας κάνει περισσότερο μοναχικούς και μελαγχολικούς. Η ανάγκη μας για  συναισθηματική περιπλάνηση, γίνεται εντονότερη και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο αυτή μπορεί να ικανοποιηθεί είναι το υγρό στοιχείο μια θάλασσα, ένα ποτάμι ή μια λίμνη.

Κυριακή 22 Μαΐου 2022 ώρα: 19:11

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 00°12’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 22 Μαΐου 2022 ώρα: 18:01 έως ώρας: 19:51

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Φεβρουαρίου  έως:21 Φεβρουαρίου

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

Κυριακή 22 Μαΐου 2022 ώρα: 21:42

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 01°39’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 22 Μαΐου 2022 ώρα: 20:32 έως ώρας: 22:22

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Φεβρουαρίου  έως:22 Φεβρουαρίου

Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy