Star News

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 17 έως 23 Ιανουαρίου 2022 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

17 έως 23 Ιανουαρίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

ΚΡΙΟΣ

Ο αγώνας σας αυτές τις μέρες θα είναι να πετύχετε τα σχέδιά σας, με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο. Θα θέλετε ακόμα να επιβληθείτε στο στενό φιλικό σας περιβάλλον. Έτσι διαφωνίες και παρεξηγήσεις είναι αναπόφευκτες. Αντίθετα η ομαδική δραστηριότητα, οι πολιτικές και συνδικαλιστικές ενέργειες ευνοούνται.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι αντοχές σας τώρα θα είναι πιο αδύναμες και ως εκ τούτου θα έχετε την τάση να αποσύρεστε παθητικά παρά να ενεργείτε αποφασιστικά. Η σύγχυση και  η ασάφεια, μπορούν να επεκταθούν και στις σχέσεις σας.  Η διάθεση σας να ξεφύγετε από περιορισμούς, δεν θα σας εξυπηρετήσει ιδιαίτερα. Από την άλλη, δώστε πρωτοβουλίες στο συναισθηματικό σας ταίρι  και αφεθείτε στα ερωτικά του τεχνάσματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι εσωτερικές σας συγκρούσεις εξομαλύνονται και αυτό σας βοηθά να επιδείξετε μια καλή εικόνα στον περιβάλλον σας. Στον οικονομικό σας τομέα αν έχετε κάνει πολλά ανοίγματα είναι καιρός να αρχίσετε να τα τακτοποιείτε. Μην κάνετε περιττές αγορές και μην κλείνετε νέες οικονομικές συμφωνίες. Σε περίπτωση που διερωτάσθε αν σας εκτιμά ο κύκλος σας, αναζητήστε την απάντηση στην τακτική σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ημέρες αυτές σας θέλουν επιφυλακτικούς στις νέες γνωριμίες και αν μερικές προκύψουν ίσως να μην έχουν μέλλον. Αυτόν τον καιρό θα έχετε την τάση για λανθασμένες κρίσεις γι’ αυτό η συμβουλή κάποιου ειδικού θα πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπ’ όψη πριν από κάθε τελική σας απόφαση.

 

ΛΕΩΝ

Οι πλανητικές θέσεις, σας ευνοούν τόσο στα ερωτικά όσο και στα επαγγελματικά σας. Η εύνοια αυτή όμως δεν μπορεί να εκδηλωθεί χωρίς και την δική σας προσπάθεια. Θεμελιώστε τώρα ότι θα θέλατε ν’ απολαύσετε στο μέλλον. Αυτή είναι η κατάλληλη εβδομάδα που περιμένατε από καιρό για να δράσετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σχέσεις σας, με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος θα πρέπει να προσεχθούν πολύ. Ρίξτε τους τόνους σας και φροντίστε να αποκατασταθεί κλίμα αλληλοκατανόησης και καλής συνεννόησης, με κοντινά σας πρόσωπα. Στον ερωτικό σας τομέα, θα χρειασθούν κάποιες υποχωρήσεις αν θέλετε τα θέματά σας, στο μέλλον να εξελιχθούν, σύμφωνα με τα σχέδια και τις προσδοκίες σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Ότι έχετε να κάνετε και αφορά καθυστερημένες καταστάσεις κάντε το τώρα για τον λόγο ότι στο μέλλον δεν θα σας δοθούν ανάλογες  ευκαιρίες. Πιθανές μικρό-παρεξηγήσεις  με κοντινά σας πρόσωπα, φροντίστε να τις αποφύγετε. Προς το τέλος της εβδομάδας προσέξτε την υγεία σας και κυρίως τον ψυχολογικό σας τομέα. Μειώστε το πείσμα και τις αμετάθετες θέσεις σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πλανητικές όψεις και θέσεις μπορεί να δημιουργήσουν γενικές ανακατατάξεις αυτόν τον καιρό, όμως οι μικροενοχλήσεις  και  οι  ιδιαιτερότητες  των  άλλων  ίσως σας  εκνευρίζουν τώρα περισσότερο από ότι συνήθως. Αυτή την εποχή θα διαπιστώσετε ότι η προσωπικότητα σας είναι τονισμένη και ότι θα κάνετε τρομερή εντύπωση στους άλλους. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσοχή, μην παρασύρεστε από προσωρινά συναισθήματα και έρωτες. Οι ημέρες δεν είναι κατάλληλες για αποφάσεις που θα έχουν μακροχρόνιες συνέπειες. Μεγάλη όρεξη  για δουλειά δεν έχετε αυτές τις μέρες.  Η νωχέλεια που θα σας διακρίνει δεν θα συμβιβάζεται με την κούραση από την δραστηριοποίησή σας. Προσοχή: τις μέρες αυτές αποφύγετε επαγγελματικές συναντήσεις, καθώς και όσο εξαρτάται από σας, το στρες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο διάστημα αυτό θα αισθανθείτε μια τάση για επικρίσεις και σκεπτικισμό, ακόμα η διάθεσή σας θα είναι κάπως βαριά  Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να αποφύγετε συγκρούσεις με ανώτερους σας και με το περιβάλλον σας. Στον ερωτικό σας τομέα θα χρειασθούν κάποιες υποχωρήσεις αν θέλετε να εξελιχθούν τα πάντα σύμφωνα με τα σχέδια και τις προσδοκίες σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συγκροτήστε τις δυνάμεις σας, για να ξεπεράσετε δυσκολίες που θα σας παρουσιαστούν. Κάνετε πιο δυναμικές και πιο αποτελεσματικές κάποιες κινήσεις σας, ώστε να προχωρήσετε με περισσότερη σιγουριά στην υλοποίηση των στόχων σας. Μην αφήνετε τους άλλους να καθορίζουν  τα καθημερινά σας πράγματα κυρίως εκείνα που αφορούν τα προσωπικά σας και τα ερωτικά σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Τα θέματά σας που βρίσκονται σε εξέλιξη θα κυλούν ομαλά. Οι συμπάθειες σας θα επεκτείνονται και το μυαλό σας θα βρίσκεται σε διαρκή λειτουργία. Ο νοητικός σας ορίζοντας θα είναι πιο ανοικτός και εύκολα θα μπορείτε να περνάτε τα θέλω σας στους άλλους. Οι κάθε τύπου συναλλαγές σας, με άτομα που γνωρίζετε καλά ευνοούνται, προς όσους όμως  δεν γνωρίζετε καλά θα κάνετε να είσαστε επιφυλακτικοί.

 


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

17 έως 23 Ιανουαρίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 12:18

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 21°01’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 11:08 έως ώρας: 12:58

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:11 Ιουλίου  έως:15 Ιουλίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 17:26

ΟΥΡΑΝΟΣ σε στάση πριν την ορθή πορεία

ΟΥΡΑΝΟΣ σε στάση πριν την ορθή πορεία από Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 17:26 στις (10°57′ του ΤΑΥΡΟΥ)

 μέχρι την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 17:25 στις (10°57′ του ΤΑΥΡΟΥ)

Η περίοδος των δύο ημερών που ακολουθεί θέματα σχετικά με αυτά που δημιούργησε ο ανάδρομος Ουρανός, σκληρότητες, πείσματα, ξαφνικά άσχημα γεγονότα,  αρχίζουν να εκλείπουν.

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 23:07

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 26°29’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 21:57 έως ώρας: 23:47

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Ιουλίου  έως:20 Ιουλίου

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

Τρίτη 18 Ιανουαρίου ώρα: 01:48

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 27°50′ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ μέχρι τις 00°00′ του ΛΕΟΝΤΑ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Τρίτη 18 Ιανουαρίου ώρα: 01:48 έως: Τρίτη 18 Ιανουαρίου ώρα: 06:03

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 01:48

Πανσέληνος του Λύκου

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 27°50’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 00:38 έως ώρας: 02:28

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Ιουλίου  έως:22 Ιουλίου

Το αίσθημα ασφάλειας σχετίζεται πλέον με το σπίτι, την οικογένεια και τις συναφείς δραστηριότητές σας, όπως το μαγείρεμα και η κηπουρική. Μπορεί να είστε επιρρεπείς σε συναισθηματικές διακυμάνσεις. πρέπει να μάθετε να συγχωρείτε και να ξεχνάτε για να αποφύγετε την κατάθλιψη από του να σκέφτεστε ατομικά. Η αντίληψή σας για τον κόσμο μπορεί να είναι πολύ υποκειμενική.

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 06:03

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΛΕΟΝΤΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΛΕΟΝΤΑ  μέχρι Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 16:01

Η Σελήνη στο φλογερό πύρινο ζώδιο του Λέοντα τονίζει την υπέρμετρη υπερηφάνεια και τον εγωκεντρικό χαρακτήρα του ατόμου, παράλληλα όμως μας βοηθάει για να ερωτευτούμε, για να βγάλουμε από μέσα μας την παιδική μας φύση και μαζί μ’ αυτή και την ξενοιασιά και την ανεμελιά και μας δημιουργεί την ανάγκη μας για ψυχαγωγία, διασκέδαση και αυτοπροβολή. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για διασκέδαση, χορό, ξεφάντωμα, για να οργανώσετε μια κοινωνική συγκέντρωση ή για να πάτε σε κάποιο πάρτι, για να φλερτάρετε ή και για να ερωτευτείτε.

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 07:32

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε 1½ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 13°37’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ (R)  &  ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΕΣΜΟΣ 28°37’ του ΤΑΥΡΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:2 Ιανουαρίου  έως:6 Ιανουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 17 Μαΐου  έως: 21 Μαΐου

Θα έχετε την τάση να ξεχνάτε τον καλύτερο και τον πιο ταλαντούχο εαυτό σας. Επομένως, πρέπει να συνεχίσετε να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας τα κρυμμένα δημιουργικά τους σημεία και τι πρέπει να κάνετε. Πρέπει να δουλέψετε περισσότερο για να συνειδητοποιήσετε τόσο όμορφα πράγματα μέσα σας.

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 12:04

ΕΡΜΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΧΕΙΡΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 8°50’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ (R)  &  ΧΕΙΡΩΝΑΣ 8°50’ του ΚΡΙΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:27 Ιανουαρίου  έως:31 Ιανουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 27 Μαρτίου  έως: 31 Μαρτίου

Θετικά χαρακτηριστικά: Με αυτή την όψη Ερμή – Χείρωνα μπορεί εύκολα να προσβληθείτε και να πληγωθείτε. Προβλήματα μπορεί να προκύψουν επειδή δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με τρόπο που να εναρμονίζεται με τους άλλους. Παρ’ όλα αυτά θα είστε λαμπεροί και διορατικοί.

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 19:26

ΗΛΙΟΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 28°35’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ   &  ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΕΣΜΟΣ 28°35’ του ΤΑΥΡΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Ιανουαρίου  έως:21 Ιανουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 17 Μαΐου  έως: 21 Μαΐου

Η αυτοπεποίθησή σας θα μεγεθύνεται με αυτήν την όψη, τουλάχιστον εξωτερικά. Ωστόσο, όταν βρίσκετε τον εαυτό σας να καυχιέται ή να ενεργείτε με υπερβολική αυτοπεποίθηση και εγωισμό, αυτό θα είναι ένα σημάδι ότι δεν έχετε ανακαλύψει την πραγματική αίσθηση του εαυτού σας. Προσπαθήστε το.

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 20:10

ΑΡΗΣ σε 1½ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΡΗΣ 25°49’ του ΤΟΞΟΤΗ   &  ΟΥΡΑΝΟΣ 10°49’ του ΤΑΥΡΟΥ (S)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Δεκεμβρίου  έως:19 Δεκεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 28 Απριλίου  έως: 2 Μαΐου

Εκεί που δεν το περιμένει κανείς παρουσιάζονται ευκαιρίες που επιτρέπουν στο άτομο να αλλάξει ριζικά τη ζωή του και να έχει μια αλματώδη πρόοδο.

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 22:39

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 08°29’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 21:29 έως ώρας: 23:19

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:29 Ιουλίου  έως:2 Αυγούστου

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 03:11

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 10°49’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 02:01 έως ώρας: 03:51

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:31 Ιουλίου  έως:4 Αυγούστου

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 09:18

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 13°58’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 08:08 έως ώρας: 09:58

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:4 Αυγούστου  έως:8 Αυγούστου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 17:26

ΟΥΡΑΝΟΣ Σε ορθή πορεία

ΟΥΡΑΝΟΣ Σε ορθή πορεία από Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 17:26 στις (10°49′ του ΤΑΥΡΟΥ)

 μέχρι την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022 ώρα: 15:53 στις (18°55′ του ΤΑΥΡΟΥ)

Αν εξαιρέσουμε τις περιόδους που ο Ουρανός  θα σχηματίζει άσχημες πλανητικές όψεις,  με  άλλους πλανήτες, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για διεύρυνση του φιλικού περιβάλλοντος, για κοινωνικότητα και πρόοδο , αλλά και γενικά για  θέματα που εξουσιάζει αυτός ο πλανήτης των αλλαγών.

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 04:39

Είσοδος ΗΛΙΟΥ στον ΥΔΡΟΧΟΟ.

Ο ΗΛΙΟΣ θα παραμείνει στον ΥΔΡΟΧΟΟ. μέχρι Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 18:42

Αν πριν το άτομο αξιολόγησε τη θέση του και οριοθέτησε τα μακροπρόθεσμα σχέδιά του, τώρα θα πρέπει να βρει και άλλους με κοινούς στόχους, προκειμένου να κινηθεί συμπλέοντας μαζί τους, δημιουργώντας συμμαχίες, και να έχει έτσι περισσότερες πιθανότητες να πετύχει. Επειδή οι φίλοι του ίσως δείξουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για αυτόν, καλό θα ήταν να τους δώσει τη δυνατότητα να τον γνωρίσουν καλύτερα.

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου ώρα: 10:15

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 26°57′ του ΛΕΟΝΤΑ μέχρι τις 00°00′ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Πέμπτη 20 Ιανουαρίου ώρα: 10:15 έως: Πέμπτη 20 Ιανουαρίου ώρα: 16:02

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 10:15

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 26°57’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 09:05 έως ώρας: 10:55

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Αυγούστου  έως:21 Αυγούστου

Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 16:02

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στην ΠΑΡΘΕΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στην ΠΑΡΘΕΝΟ  μέχρι Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 00:02

Η Σελήνη στο συντηρητικό γήινο ζώδιο της Παρθένου τονίζει την καθημερινότητά μας, την προσφορά μας προς τους άλλους, την ανάγκη διευθέτησης των υποχρεώσεών μας, την ενασχόλησή μας με την υγεία μας, αλλά παράλληλα μας δίνει μια διάθεση για να κουτσομπολέψουμε και για να κριτικάρουμε τους γύρω μας. Το χρονικό αυτό διάστημα μας βοηθάει για ν’ αναθεωρήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες με στόχο την βελτίωσης της υγείας μας, για να οργανώσουμε το νοικοκυριό μας και απαλλαγούμε από άχρηστα πράγματα, για να αρχίσουμε μια δίαιτα ή για να μπούμε σε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής, για να διευθετήσουμε καθυστερημένες υποχρεώσεις μας.

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 00:58

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 04°43’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 23:48 έως Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 01:38

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:25 Αυγούστου  έως:29 Αυγούστου

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 12:27

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 10°49’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 11:17 έως ώρας: 13:07

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:31 Αυγούστου  έως:4 Σεπτεμβρίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 15:01

ΕΡΜΗΣ σε 1½ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με την ΛΙΛΙΘ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 5°44’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ (R)  &  ΛΙΛΙΘ 20°44’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:24 Ιανουαρίου  έως:28 Ιανουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 9 Ιουνίου  έως: 13 Ιουνίου

Τα Βαθιά επίπεδα αντίληψης και η αισθητήρια εισροή περιμένουν εκείνους που επιτρέπουν στη εμπειρία να ενημερώσει το μυαλό τους.

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 15:18

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 12°20’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 14:08 έως ώρας: 15:58

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:2 Σεπτεμβρίου  έως:6 Σεπτεμβρίου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 07:43

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 21°08’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 06:33 έως ώρας: 08:23

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:11 Σεπτεμβρίου  έως:15 Σεπτεμβρίου

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται προβλήματα, κυρίως στα υδραυλικά, που προκαλούν έξοδα και φασαρίες.

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 09:56

ΑΡΗΣ σε ΧΙΑΣΤΙ με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΡΗΣ 28°24’ του ΤΟΞΟΤΗ   &  ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΕΣΜΟΣ 28°24’ του ΤΑΥΡΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Δεκεμβρίου  έως:21 Δεκεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 16 Μαΐου  έως: 20 Μαΐου

Μπορείτε να παλέψετε με πάθος για ό,τι είναι σημαντικό για εσάς. Αυτή η όψη σας δίνει σθένος και αποφασιστικότητα που σας βοηθούν να επιτύχετε τους στόχους σας.

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 17:52

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 26°38’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 16:42 έως ώρας: 18:32

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Σεπτεμβρίου  έως:21 Σεπτεμβρίου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Σάββατο 22 Ιανουαρίου ώρα: 21:45

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 28°45′ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ μέχρι τις 00°00′ του ΖΥΓΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Σάββατο 22 Ιανουαρίου ώρα: 21:45 έως: Κυριακή 23 Ιανουαρίου ώρα: 00:03

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 21:45

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 28°45’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 20:35 έως ώρας: 22:25

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:19 Σεπτεμβρίου  έως:23 Σεπτεμβρίου

Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 00:03

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΖΥΓΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΖΥΓΟ  μέχρι Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 05:56

Η Σελήνη στο συντροφικό και αρμονικό αέρινο ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί την τάση μιας ρομαντικής και  συντροφικής ατμόσφαιρας. Τονίζει την τάση της διαμεσολάβησης για συμφιλίωση σε κάποια διαμάχη, για την αγορά ρούχων και καλλυντικών. Το χρονικό αυτό διάστημα έχουμε την τάση να είμαστε συνεργάσιμοι, διπλωματικοί, κοινωνικοί και ρομαντικοί.  Βοηθάει τις αποφάσεις για σύναψη γάμων, για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, για την επίλυση των διαφορών που υπάρχουν σε συναδελφικό ή σε συντροφικό επίπεδο.

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 05:42

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 03°05’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 04:32 έως ώρας: 06:22

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:23 Σεπτεμβρίου  έως:27 Σεπτεμβρίου

Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 06:46

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 03°41’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 05:36 έως ώρας: 07:26

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:24 Σεπτεμβρίου  έως:28 Σεπτεμβρίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 12:27

ΗΛΙΟΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΕΡΜΗ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 3°22’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ   &  ΕΡΜΗΣ 3°23’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:22 Ιανουαρίου  έως:26 Ιανουαρίου

Παρουσιάζονται ευκαιρίες για μία καλή και δημιουργική συζήτηση, που μπορεί να κρύβει προοπτικές για επαγγελματική εξέλιξη. Σε γυναικείο ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από έναν άντρα.

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 21:21

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 11°42’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 20:11 έως ώρας: 22:01

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:2 Οκτωβρίου  έως:6 Οκτωβρίου

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy