ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 23 έως 29 Μαΐου 2022 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

23 έως 29 Μαΐου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

ΚΡΙΟΣ

Παράτολμες ενέργειες μπορεί να σας οδηγήσουν σε σφάλματα και να βάλουν σε κίνδυνο την σχέση σας. Η ανάγκη για ελευθερία θα είναι ιδιαίτερα αισθητή αυτόν τον καιρό. Πρόσωπο του παρελθόντος  ίσως να σας απασχολήσει. Εξ άλλου τα οικονομικά σας θέλουν καλή διαχείριση, οι μεγάλες υποχρεώσεις δημιουργούνται από έλλειψη προγραμματισμού.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ θετική περίοδος για επικοινωνία και διαπραγματεύσεις σε επαγγελματικά ζητήματα.  Η περίοδος έχει μια καλή επιρροή για κάθε επιχειρηματικό θέμα και υπόσχεται επιτυχία σε επιχειρήσεις που προέρχονται από δραστηριότητες του νου ή από δημιουργία νέων σχεδίων και προγραμμάτων. Οι επαφές με τον τύπο, οι συμφωνίες και οι συνεργασίες θα βρουν τώρα τις πιο κατάλληλες συνθήκες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα αισθηματικά σας θα είσαστε κάπως ανεβασμένοι. Θα κάνετε συζητήσεις και επαφές για καινούργιες συνεργασίες ή σχέσεις. Η ανεβασμένη σας αυτοπεποίθηση θα σας βοηθά να πετύχετε τους στόχους σας και παράλληλα να νιώθετε την αγάπη των άλλων. Κάνοντας σωστό προγραμματισμό μην ανησυχείτε για τα οικονομικά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο διάστημα αυτό μπορείτε να κάνετε μια σύναψη στενής σχέσεως με άτομα που θα σας προσφέρουν μελλοντικά.  Στο συντροφικό σας περιβάλλον τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα ανάμεσα σε σας και στον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα σας. Αν έχετε κάποια δικαστική υπόθεση σε εξέλιξη, ισχυροποιήστε την νομική σας θέση .

 

ΛΕΩΝ

Συναισθηματικές  εμπλοκές  που δεν έχετε ξεδιαλύνει στο παρελθόν πρόκειται να βγουν στο προσκήνιο πάλι  τώρα,  απαιτώντας συμβιβασμούς   εκ μέρους σας. Οι ερωτικές σας σχέσεις θα είναι αρκετά καλές αν στο πρόσφατο παρελθόν δεν είχαν αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα. Κάποιοι που θα θελήσουν να επιβάλουν την λογική τους πάνω στις ερωτικές σας αποφάσεις θα σας εκνευρίσουν φοβερά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα πράγματα στον ερωτικό σας τομέα ξεκαθαρίζουν. Παράλληλα όμως το άγχος σας, έχει γίνει τον τελευταίο καιρό μέρος της ζωής σας. Αποβάλετέ το και αφήστε τον χρόνο να ενεργήσει προς το συμφέρον σας. Η ευαισθησία αυτής της περιόδου θα πρέπει να αξιοποιηθεί θετικά. Τα φλογερά σας αισθήματα δεν θα πρέπει να σας οδηγήσουν και σε λάθη. Περιορίστε τις άσκοπες δαπάνες που κάνετε για λόγους εντυπωσιασμού και καλοπέρασης.

 

ΖΥΓΟΣ

Τις επόμενες ημέρες η διέγερση της αντίληψης σας, σας κάνει να συνειδητοποιήσετε τις ανάγκες των άλλων και να ενδιαφερθείτε ανάλογα γι’ αυτές, δείχνοντας όλα τα φιλανθρωπικά και αλτρουιστικά σας αισθήματα.  Ίσως να περάσετε τις ημέρες αυτές με αγαθοεργίες και βοηθώντας πάσχοντας. Παράλληλα, από την κούραση, μπορεί να οδηγηθείτε σε σύγχυση συναισθημάτων και να δείξετε. Τα πράγματα θα κυλούν ομαλά, οι δουλειές θα αυξάνουν και όσο περισσότερο να ανυψώνεστε πάνω απ’ τους προσωπικούς σκοπούς και τις επιθυμίες τόσο η επιτυχία σας θα αυξάνει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το  μυαλό σας θα δουλεύει σε γρήγορους ρυθμούς  αλλά κάπως σπασμωδικά αυτές τις μέρες. Θα έχετε την τάση να ασχοληθείτε με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες τις οποίες όμως δεν θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε ταυτόχρονα.  Νομίζω πως η λύση είναι ο προγραμματισμός.  Με ένα καλό πρόγραμμα, όλα μπορούν να πάνε ρολόι.  Ασχοληθείτε με λιγότερα, προγραμματίζοντας τα καλύτερα

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πείσμα και τα νάζια δεν ευνοούνται και ίσως γίνουν η αιτία για μελλοντικά σας προβλήματα.  Προσέξτε την υγεία σας μην εκτίθεστε σε κινδύνους και σε ρεύματα.  Ακόμα αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή που περιμένατε από καιρό για να δράσετε, η διαφορά όμως είναι με τι τρόπο.  Αφήστε κατά μέρος τις λεπτομέρειες και τα ψαχουλέματα και μπείτε στην ουσία.  Η σχέση σας αν δεν ενεργήσετε σωστά αυτό τον καιρό θα περάσει κινδύνους του παρελθόντος.   

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τώρα θα πρέπει ν’ αποφύγετε να δημιουργήσετε χρέη, γιατί θα δυσκολευτείτε στην αποπληρωμή τους. Στο ίδιο διάστημα παλαιές συνήθειες παραχωρούν την θέση τους σε καινούριες. Οι αναζητήσεις αυτού του καιρού θα έχουν πνευματιστικό χαρακτήρα. και το μυαλό σας  θα προσπαθεί να οριοθετήσει  τα σύνορα μεταξύ του θανάτου και της ζωής. Ακόμα αυτή την εποχή θα νοιώσετε την ανάγκη να συμβιβαστείτε με κάποιους μικρούς περιορισμούς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τώρα ο ερωτικός σας τομέας γίνεται πιο σοβαρός. Σχέσεις από το παρελθόν που αποδείχθηκαν προβληματικές και καταδικασμένες μπορούν να διαλυθούν. Οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν νέους δεσμούς με άτομα νέα. Για τους γονείς, οι ευθύνες για τα παιδιά μεγαλώνουν ίσως ακόμα υπάρξουν και κάποια προβλήματα, που αφορούν τις σχέσεις σας με αυτά.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες που θα πρέπει τώρα να τις εκμεταλλευθείτε. Θα είστε έτοιμοι για προκλητικές διανοητικές δραστηριότητες και για να αντιμετωπίσετε δύσκολα προβλήματα στη εργασία. Δεν θα σας κουράζει η δουλειά για να επεκτείνετε τα επαγγελματικά σας ή για να διεκδικήσετε τα δικαιώματα σας. Προστατέψτε τον οργανισμό σας από την υπερκόπωση.

 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

23 έως 29 Μαΐου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 ώρα: 01:15

ΑΡΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΡΗΣ 28°28’ των ΙΧΘΥΩΝ   &  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 28°28’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Μαρτίου  έως:21 Μαρτίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 17 Ιανουαρίου  έως: 21 Ιανουαρίου

Η περίοδος αυτή είναι πολύ δύσκολη, δεδομένου ότι το άγχος, οι πιέσεις, ο ανταγωνισμός και η επιθετικότητα που νιώθει το άτομο, το οδηγούν σε ακρότητες που μπορεί να προκαλέσουν την καταστροφή. Είναι πολύ δύσκολο για το άτομο να αποφύγει μια τέτοια κατάσταση. Για να επιτύχει κάτι τέτοιο, πρέπει να μπορεί να αυτοκυριαρχηθεί και να μην αντιδρά στις προκλήσεις που θα δεχτεί.

Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 ώρα: 14:04

ΗΛΙΟΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 2°18’ των ΔΙΔΥΜΩΝ   &  ΔΙΑΣ 2°18’ του ΚΡΙΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:21 Μαΐου  έως:25 Μαΐου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 20 Μαρτίου  έως: 24 Μαρτίου

Η κοινωνία και τα «πρέπει» της καταπιέζουν πολύ το άτομο, το οποίο έχει τάσεις φυγής και τις εκτονώνει με υπερβολές, που τελικά του κάνουν κακό. Όταν έχετε τέτοια διέλευση, πρέπει να αποφεύγετε τις δημόσιες σχέσεις, ειδικότερα με άτομα που μπορούν να επηρεάσουν την καριέρα σας.

Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 ώρα: 22:53

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 15°51’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 ώρα: 21:43 έως ώρας: 23:33

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:5 Μαρτίου  έως:9 Μαρτίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Τρίτη 24 Μαΐου 2022 ώρα: 06:26

ΕΡΜΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 29°23’ του ΤΑΥΡΟΥ (R)  &  ΑΡΗΣ29°22’ των ΙΧΘΥΩΝ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Μαΐου  έως:22 Μαΐου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 18 Μαρτίου  έως: 22 Μαρτίου

Το νευρικό σύστημα του ατόμου που δέχεται αυτή την όψη, είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Η διάθεσή του είναι επιθετική και μπορεί να βγάλει γλώσσα που «κόκαλα τσακίζει», πράγμα για το οποίο δεν αποκλείεται και να μετανιώσει μετά την επίδραση της όψης. Με αυτή τη διέλευση πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος, κυρίως στις μετακινήσεις. Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπιστεί μια τέτοια όψη, είναι η γυμναστική ή η οποιαδήποτε απασχόληση με τον αθλητισμό και τα σπορ.

Τρίτη 24 Μαΐου 2022 ώρα: 14:05

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 25°08’ του ΚΡΙΟΥ   &  ΚΡΟΝΟΣ 25°08’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Απριλίου  έως:16 Απριλίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 12 Φεβρουαρίου  έως: 16 Φεβρουαρίου

Η μοναξιά είναι το πιο έντονο συναίσθημα που νιώθει το άτομο με αυτή την όψη. Τα προβλήματα που δημιουργούνται στη σχέση είναι πολύ δύσκολο να ξεπεραστούν και, αν δεν υπάρχει κατανόηση και μεγάλη υπομονή και από τα δύο μέλη, η σχέση διαλύεται. Για να συντηρηθεί μία σχέση με αυτή τη διέλευση, πρέπει τα άτομα να έχουν την ικανότητα να δουν ξεκάθαρα τα λάθη τους, να προσπαθήσουν να βελτιωθούν, να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και να αποβάλουν τον εγωισμό τους. Πρέπει να βάλουν τη σχέση σε πρώτη προτεραιότητα και όχι την ικανοποίηση του «εγώ» τους. Πολύ σκληρή αυτή η διέλευση που εκτός από τα αισθηματικά προβλήματα προκαλεί και οικονομικές δυσκολίες και δεν δίνει περιθώρια στο άτομο να βασιστεί σε κάτι για να αναπτερωθεί το ηθικό του. Για να ξεπεράσει αυτή την κατάσταση πρέπει να πιστέψει στον εαυτό του και να επιστρατεύσει όλη την αγάπη του για τη ζωή.

Τρίτη 24 Μαΐου 2022 ώρα: 15:41

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°07’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 24 Μαΐου 2022 ώρα: 14:31 έως ώρας: 16:21

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Μαρτίου  έως:18 Μαρτίου

Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά, ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.

Τρίτη 24 Μαΐου 2022 ώρα: 21:48

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 28°27’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 24 Μαΐου 2022 ώρα: 20:38 έως ώρας: 22:28

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Μαρτίου  έως:21 Μαρτίου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Τρίτη 24 Μαΐου 2022 ώρα: 22:49

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 29°00’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 24 Μαΐου 2022 ώρα: 21:39 έως ώρας: 23:29

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Μαρτίου  έως:22 Μαρτίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Τετάρτη 25 Μαΐου ώρα: 00:33

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 29°56′ των ΙΧΘΥΩΝ μέχρι τις 00°00′ του ΚΡΙΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Τετάρτη 25 Μαΐου ώρα: 00:33 έως: Τρίτη 25 Μαΐου ώρα: 00:40

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 ώρα: 00:33

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 29°56’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 24 Μαΐου 2022 ώρα: 23:23 έως Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 ώρα: 01:13

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:19 Μαρτίου  έως:23 Μαρτίου

Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.

Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 ώρα: 00:40

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΚΡΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΚΡΙΟ  μέχρι Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 ώρα: 09:22

Η Σελήνη στο δυναμικό και ανυπόμονο πύρινο ζώδιο του Κριού τονίζει την ενεργητικότητα, την ένταση, την βιασύνη, την φλογερότητα, τον ενθουσιασμό, το πάθος αλλά και την ανυπομονησία σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για  να ξεκινήσουμε κάποια νέα δυναμική προσπάθεια, για να υποστηρίξουμε τα συμφέροντά μας, να πάρουμε πρωτοβουλίες. Το ίδιο χρονικό διάστημα όμως είναι ακατάλληλο για να δράσουμε ανταγωνιστικά και για να πάρουμε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις.

Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 ώρα: 02:18

Είσοδος ΑΡΗ στον ΚΡΙΟ.

Ο ΑΡΗΣ θα παραμείνει στον ΚΡΙΟ. μέχρι Τρίτη 5 Ιουλίου 2022 ώρα: 09:03

Με αυτή την διέλευση, είμαστε πιο δυναμικοί και ενθουσιώδεις, δεν φοβόμαστε οποιαδήποτε απειλή ή ανταγωνισμό και αγωνιζόμαστε για να κερδίσουμε, πολεμώντας καθαρά και δίκαια. Δεν μπορούμε να ανεχτούμε τις ύπουλες τακτικές ή τη χειραγώγηση. Δεν αποθαρρυνόμαστε από οποιαδήποτε πρόκληση συναντήσουμε και ξεπερνάμε τα περισσότερα εμπόδια που παρουσιάζονται στο δρόμο μας. Όσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος, τόσο περισσότερο ανεβαίνει η αδρεναλίνη μας. Θυμώνουμε ξαφνικά, αλλά εξίσου γρήγορα μας περνάει και δεν κρατάμε  μνησικακίες, συμφιλιωνόμαστε γρήγορα. Έχουμε την τάση να κάνουμε επίθεση  χωρίς να σκαφτόμαστε μόνο και μόνο για να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας και επειδή δεν μπορούμε να αντισταθούμε στο δέλεαρ μιας συναρπαστικής πρόκλησης. Έχουμε μια έντονη επιθυμία για δράση και γινόμαστε πολύ ανυπόμονοι όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με περιορισμούς ή καθυστερήσεις.

Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 ώρα: 05:27

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 02°35’ του ΚΡΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 ώρα: 04:17 έως ώρας: 06:07

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:20 Μαρτίου  έως:24 Μαρτίου

 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες

Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 ώρα: 08:02

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 03°59’ του ΚΡΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 ώρα: 06:52 έως ώρας: 08:42

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:22 Μαρτίου  έως:26 Μαρτίου

Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 ώρα: 00:48

ΕΡΜΗΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 28°26’ του ΤΑΥΡΟΥ (R)  &  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 28°26’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Μαΐου  έως:21 Μαΐου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 17 Ιανουαρίου  έως: 21 Ιανουαρίου

Στη χρονική διάρκεια που θα δέχεσαι την επιρροή αυτής της διέλευσης, ενδεχομένως να σου παρουσιάζονται διάφορα προβλήματα στις καθημερινές επικοινωνίες σου. Το χειρότερο, όμως, για σένα πρόβλημα είναι, ότι μπορεί να βρίσκεσαι μπερδεμένος με πολλές σκέψεις και να μην έχεις τη δυνατότητα να τις ταξινομείς και να παίρνεις σωστές αποφάσεις. Πάντως, καλό είναι ν’ αποφεύγεις, αυτό το χρονικό διάστημα, να ‘σαι δογματικός στις ιδέες σου, διότι έτσι θα ‘χεις συνεχείς συγκρούσεις με τους άλλους. Είναι εποχή που χρειάζεται να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα που πίστευες ως σωστά στο παρελθόν και να ενεργείς πάντα με βάση τα δεδομένα που έχεις σε κάθε καινούργια περίπτωση.

Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 ώρα: 00:05

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°11’ του ΚΡΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 ώρα: 22:55 έως Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 ώρα: 00:45

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Απριλίου  έως:16 Απριλίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Παρασκευή 27 Μαΐου ώρα: 06:00

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 28°15′ του ΚΡΙΟΥ μέχρι τις 00°00′ του ΤΑΥΡΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Παρασκευή 27 Μαΐου ώρα: 06:00 έως: Παρασκευή 27 Μαΐου ώρα: 09:23

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 ώρα: 06:00

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 28°15’ του ΚΡΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 ώρα: 04:50 έως ώρας: 06:40

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Απριλίου  έως:19 Απριλίου

Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.

Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 ώρα: 06:20

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 28°25’ του ΚΡΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 ώρα: 05:10 έως ώρας: 07:00

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Απριλίου  έως:20 Απριλίου

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 ώρα: 09:23

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΤΑΥΡΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΤΑΥΡΟ  μέχρι Κυριακή 29 Μαΐου 2022 ώρα: 20:23

Η Σελήνη στο ζώδιο του σταθερού Ταύρου τονίζει τον αισθησιασμό, την απόλαυση νέων γευστικών απολαύσεων, την αναζήτηση της υλικής και της συναισθηματικής σταθερότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για ν’ ασχοληθούμε με την περιποίηση του σώματός μας και κυρίως του προσώπου μας, ν’ ακούσουμε τις αγαπημένες μας μελωδίες, να φάμε το αγαπημένο μας φαγητό και να βρούμε τρόπους για την καλυτέρευση των οικονομικών μας.

Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 ώρα: 09:28

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 28°25’ του ΚΡΙΟΥ   &  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 28°25’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Απριλίου  έως:20 Απριλίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 17 Ιανουαρίου  έως: 21 Ιανουαρίου

Το άτομο με αυτή την πλανητική επίδραση έχει τη δυνατότητα να επεκταθεί κοινωνικά και να έρθει σε επαφή με πολύ αξιόλογα άτομα, τα οποία του ανοίγουν ενδιαφέροντες ορίζοντες. Οι φιλίες που σχηματίζονται αυτή την περίοδο είναι πολύ σημαντικές και βαθιές. Στην αισθηματική ζωή μια σχέση έχει όλες τις προϋποθέσεις για να μετατραπεί σε έναν βαθύτερο δεσμό.

Σάββατο 28 Μαΐου 2022 ώρα: 16:50

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 16°07’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 28 Μαΐου 2022 ώρα: 15:40 έως ώρας: 17:30

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:4 Μαΐου  έως:8 Μαΐου

Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.

Σάββατο 28 Μαΐου 2022 ώρα: 17:46

Είσοδος ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ΤΑΥΡΟ.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα παραμείνει στον ΤΑΥΡΟ. μέχρι Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022 ώρα: 03:34

Αυτή την περίοδο, θέλουμε να είμαστε πιο πιστοί και σταθεροί, αλλά γινόμαστε κάπως κτητικοί και ζηλιάρηδες. Αισθανόμαστε την ανάγκη για μακροπρόθεσμη συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια, είμαστε περισσότερο επιφυλακτικοί στο να ξεκινήσουμε μια νέα σχέση και αντίθετα, δυσκολευόμαστε να χωρίσουμε, ειδικά αν αυτό συνεπάγεται οικονομικές απώλειες ή θυσίες. Έχουμε αξιοπιστία στις οικονομικές συναλλαγές μας και έχουμε την τάση να αναζητούμε τα ωραία και πολυτελή πράγματα, αλλά δεν ξοδεύουμε πέρα από τις δυνατότητές μας, φυλάσσοντας κάποια μετρητά για τις δύσκολες ημέρες. Αυτή τη χρονική περίοδο γινόμαστε πιο ρομαντικοί και αισθησιακοί, θέλουμε τη σωματική επαφή με τα πρόσωπα που αγαπάμε αλλά μπορεί να είμαστε πεισματικά σταθεροί και άκαμπτοι. Αν θέλουμε κάποιον, δεν είμαστε διεκδικητικοί αλλά περιμένουμε.

Κυριακή 29 Μαΐου 2022 ώρα: 10:48

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°12’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 29 Μαΐου 2022 ώρα: 09:38 έως ώρας: 11:28

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Μαΐου  έως:17 Μαΐου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Κυριακή 29 Μαΐου 2022 ώρα: 10:50

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°13’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 29 Μαΐου 2022 ώρα: 09:40 έως ώρας: 11:30

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Μαΐου  έως:17 Μαΐου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

Κυριακή 29 Μαΐου 2022 ώρα: 13:30

ΑΡΗΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΔΙΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΡΗΣ 3°19’ του ΚΡΙΟΥ   &  ΔΙΑΣ 3°19’ του ΚΡΙΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:21 Μαρτίου  έως:25 Μαρτίου

Ο ενθουσιασμός και η υπερκινητικότητα χαρακτηρίζουν το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση και «δεν το χωράει ο τόπος». Σίγουρα μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε υπόθεση και να την τελειώσει πολύ πιο γρήγορα απ΄όσο είναι το σύνηθες.

Κυριακή 29 Μαΐου ώρα: 14:14

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 26°55′ του ΤΑΥΡΟΥ μέχρι τις 00°00′ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Κυριακή 29 Μαΐου ώρα: 14:14 έως: Κυριακή 29 Μαΐου ώρα: 20:23

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Κυριακή 29 Μαΐου 2022 ώρα: 14:14

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 26°55’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 29 Μαΐου 2022 ώρα: 13:04 έως ώρας: 14:54

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Μαΐου  έως:19 Μαΐου

Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου, εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.

Κυριακή 29 Μαΐου 2022 ώρα: 17:10

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 28°23’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 29 Μαΐου 2022 ώρα: 16:00 έως ώρας: 17:50

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Μαΐου  έως:20 Μαΐου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Κυριακή 29 Μαΐου 2022 ώρα: 20:24

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ  μέχρι Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 ώρα: 08:48

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών, την ομιλία, την ευγλωττία, την κίνηση, αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια, με κοντινούς συγγενείς, με φίλους και γνωστούς, να πάμε ένα κοντινό ταξίδι, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα, για να κουτσομπολέψουμε, για να στείλουμε e-mail, για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε, μήπως από παρόρμηση, παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy