ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 28 Μαρτίου έως 03 Απριλίου 2022 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

28 Μαρτίου  έως 03 Απριλίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

ΚΡΙΟΣ

Θα είστε τώρα, αποφασισμένοι να δράσετε πάνω σε καθυστερημένες υποθέσεις. Θα  αισθάνεστε ανεβασμένοι και η ενέργειά σας θα ρέει ομαλά. Τώρα μπορείτε να επιτύχετε τους στόχους σας με περισσότερη ευκολία από ότι συνήθως. Αντιμετωπίσετε αντιπάλους, και ανταγωνιστές σας με διπλωματικό τρόπο. Στον ερωτικό σας τομέα τολμήστε, και  βάλτε τέλος στα αδιέξοδα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Θα νιώσετε τώρα την ανάγκη να ανανεώσετε τον αισθηματικό σας κόσμο και να κινηθείτε πάνω σε νέες βάσεις. Μη αφήσετε όμως την τάση αυτή να σας επηρεάσει και σε άλλους τομείς της ζωή σας που παραδοσιακά θεωρούνται κλασσικοί. Η σεξουαλική σας ζωή θα είναι αρκετά ισχυρή, και θα ενδιαφέρεστε περισσότερο για την ικανοποίηση των επιθυμιών σας, παρά για τον σύντροφό σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Και τώρα καλείστε να οργανώσετε την ζωή σας. Η υπεραισιοδοξία σας όμως θα σας κάνει να παραβλέπετε τις λεπτομέρειες. Θα σας παρουσιάζονται, αρκετές ευκαιρίες για φιλία, ευχάριστες γνωριμίες και απολαυστικές κοινωνικές επαφές.  Οι προσωπικές σας σχέσεις θα είναι αρμονικές αν από την πλευρά σας τηρήσετε χαμηλούς τόνους.  Οι οικονομικές διαπραγματεύσεις ευνοούνται και είναι πολύ πιθανό να έχετε κάποια οικονομικά οφέλη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με όπλο σας την αυτοπεποίθηση αυτές τις μέρες θα κυνηγήσετε σταθερά σχέδια και  στόχους. Θα προσπαθήσετε να διευρύνετε  τα καθημερινά σας ενδιαφέροντα κάνοντας προσωρινά έστω στην άκρη την επιφυλακτικότητά σας. Στον αισθηματικό σας τομέα θα δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον και περισσότερη φροντίδα στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

 

ΛΕΩΝ

Μην κάνετε πράγματα έξω και πέρα από τις δυνατότητες σας που ενδέχεται να σας κουράσουν ψυχολογικά. Πλησιάστε περισσότερο τον σύντροφο σας και εκφράστε τα βαθιά σας συναισθήματα. Στον οικονομικό σας τομέα χρειάζεται να είστε προνοητικοί στην καθημερινή σας διαχείριση. Η αναγκαιότητα για ασφάλεια αυξάνει και μαζί της και οι ψυχολογικές σας οι ανάγκες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέες εμπειρίες, νέες καταστάσεις αλλά και μια αναστάτωση μπορεί να σηματοδοτήσουν αυτές οι ημέρες. Θα απορρίπτετε το κατεστημένο  και δεν θα ανέχεστε τους περιορισμούς. Παράλληλα θα έχετε κάποια διάθεση να βάζετε την άποψή σας πάνω από την άποψη των άλλων. Στα ερωτικά σας τα θέματα θα παρουσιάζετε κάποιον σκεπτικισμό που δεν θα συνάδει με όσα διακηρύσσατε στο παρελθόν.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο οικονομικός σας τομέας θα παρουσιάσει άνοδο με αποτέλεσμα να αυξήσετε το εισόδημα σας. Οι σκέψεις σας για επαγγελματικές ενέργειες και επενδύσεις θα ενεργοποιηθούν, γι’ αυτό αξιολογήστε σωστά το περιβάλλον που θα κινηθείτε. Παράλληλα αυτή την εβδομάδα, θα αντιλαμβάνεστε και την πιο μικρή λεπτομέρεια και δεν θα δέχεστε μύγα στο σπαθί σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι αποφάσεις αυτού του διαστήματος ίσως να είναι πολύ βιαστικές και αρκετά υποκειμενικές,  γι’ αυτό θα έλεγα να τις αφήσετε για το μέλλον και  κυρίως αυτές που αφορούν τον προσωπικό σας τομέα και ξεκαθαρίσματα που χρονίζουν. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σας και μειώστε τις δαπάνες σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι ημέρες αυτές ευνοούν τα ερωτικά σας θέματα, παράλληλα όμως αν τα είχατε παραμελήσει στο παρελθόν  μπορεί να επιφέρουν κάποιες καθυστερήσεις. Οι ενέργειες που ταιριάζουν αυτή την περίοδο πρέπει να είναι ενισχυμένες με  υπομονή και επιμονή. Η βιασύνη μπορεί ν’ αποδειχθεί εχθρός σας. Δείξτε αυτοσυγκράτηση και χαμηλώσετε τους τόνους σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι ημέρες αυτές χρειάζονται μεγάλη προσοχή διότι τρίτοι μπορεί να ανατρέψουν τα σχέδιά σας. Ακόμα, κάποιοι μπορεί να δουλέψουν εναντίον σας. Στον τομέα της υγείας, αποφύγετε την ένταση και την ανησυχία. Στο διάστημα αυτό δεν θα πρέπει να δίνετε σημασία σε διαδόσεις που δεν μπορείτε να τις διασταυρώσετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι σκέψεις και οι συζητήσεις σας θα εστιάζονται σε εργασιακά θέματα και σχέσεις με εργοδότες ή υφισταμένους σας. Οι πνευματικές σας ικανότητες θα βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα και ο εγωισμός σας επίσης με αποτέλεσμα μια τάση αντιπαράθεσης. Στα συναισθηματικά σας αν υπάρχει κάποια ένταση αναθεωρήστε την τακτική σας. Αν η σχέση σας βρίσκεται σε καλόν δρόμο,  φερθείτε με αγάπη και κατανόηση.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι υποχωρήσεις σας αυτόν τον καιρό πρέπει να μετριασθούν στο ελάχιστο δυνατό. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ίσως γίνει απαιτητικό. Στον οικονομικό σας τομέα θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή, επιστρατεύοντας όλη την μεθοδικότητά σας. Οι μέρες αυτές όμως είναι κατάλληλες για να απαλλάξετε το σώμα σας από τα περιττά κιλά.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

28 Μαρτίου  έως 03 Απριλίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 ώρα: 01:37

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 12°41’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 ώρα: 00:27 έως ώρας: 02:17

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:31 Ιανουαρίου  έως:4 Φεβρουαρίου

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 ώρα: 08:08

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 16°28’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 ώρα: 06:58 έως ώρας: 08:48

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:3 Φεβρουαρίου  έως:7 Φεβρουαρίου

Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 ώρα: 16:47

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 21°29’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 ώρα: 15:37 έως ώρας: 17:27

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:8 Φεβρουαρίου  έως:12 Φεβρουαρίου

Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.

Δευτέρα 28 Μαρτίου ώρα: 17:11

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 21°43′ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ μέχρι τις 00°00′ των ΙΧΘΥΩΝ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Δευτέρα 28 Μαρτίου ώρα: 17:11 έως: Τρίτη 29 Μαρτίου ώρα: 07:32

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 ώρα: 17:11

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 21°43’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 ώρα: 16:01 έως ώρας: 17:51

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:9 Φεβρουαρίου  έως:13 Φεβρουαρίου

Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 ώρα: 22:27

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 21°44’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ   &  ΚΡΟΝΟΣ 21°44’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:9 Φεβρουαρίου  έως:13 Φεβρουαρίου

Το άτομο καταπιέζεται και δεν μπορεί να εκδηλώσει τα συναισθήματά του. Η αισθηματική του ζωή το απογοητεύει και νιώθει ότι δεν μπορεί να απολαύσει κάποιες ευχάριστες στιγμές, ενώ του λείπει η επιβεβαίωση από το ταίρι του. Παράλληλα δυσκολεύεται να εκτονωθεί κάνοντας κοινωνική ζωή, γιατί αφενός δεν έχει διάθεση και αφετέρου αντιμετωπίζει κάποιες οικονομικές δυσκολίες.

Τρίτη 29 Μαρτίου 2022 ώρα: 07:33

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στους ΙΧΘΥΕΣ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στους ΙΧΘΥΕΣ  μέχρι Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022 ώρα: 12:31

Η Σελήνη στο μεταβλητό υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων μας κάνει πιο συναισθηματικούς, πιο ευαίσθητους, πιο ευάλωτους και πιο ονειροπόλους. Νιώθουμε πιο κοντά στα προβλήματά των άλλων, συγχωρούμε πιο εύκολα αλλά έχουμε και κάποια τάση φυγής από την πραγματικότητα. Η διαίσθησή μας είναι ανεβασμένη και η νοσταλγία μας για καταστάσεις του παρελθόντος γίνονται πιο έντονες. Η Σελήνη στους Ιχθύες μας κάνει περισσότερο μοναχικούς και μελαγχολικούς. Η ανάγκη μας για  συναισθηματική περιπλάνηση, γίνεται εντονότερη και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο αυτή μπορεί να ικανοποιηθεί είναι το υγρό στοιχείο μια θάλασσα, ένα ποτάμι ή μια λίμνη.

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022 ώρα: 05:53

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 12°47’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022 ώρα: 04:43 έως ώρας: 06:33

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:1 Μαρτίου  έως:5 Μαρτίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Τετάρτη 30 Μαρτίου ώρα: 20:24

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 20°59′ των ΙΧΘΥΩΝ μέχρι τις 00°00′ του ΚΡΙΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Τετάρτη 30 Μαρτίου ώρα: 20:24 έως: Πέμπτη 31 Μαρτίου ώρα: 12:31

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022 ώρα: 20:24

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 20°59’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022 ώρα: 19:14 έως ώρας: 21:04

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:10 Μαρτίου  έως:14 Μαρτίου

 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022 ώρα: 00:54

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 23°31’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022 ώρα: 23:44 έως Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022 ώρα: 01:34

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Μαρτίου  έως:16 Μαρτίου

Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά, ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022 ώρα: 09:36

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 28°23’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022 ώρα: 08:26 έως ώρας: 10:16

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Μαρτίου  έως:21 Μαρτίου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022 ώρα: 12:32

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΚΡΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΚΡΙΟ  μέχρι Σάββατο 2 Απριλίου 2022 ώρα: 19:50

Η Σελήνη στο δυναμικό και ανυπόμονο πύρινο ζώδιο του Κριού τονίζει την ενεργητικότητα, την ένταση, την βιασύνη, την φλογερότητα, τον ενθουσιασμό, το πάθος αλλά και την ανυπομονησία σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για  να ξεκινήσουμε κάποια νέα δυναμική προσπάθεια, για να υποστηρίξουμε τα συμφέροντά μας, να πάρουμε πρωτοβουλίες. Το ίδιο χρονικό διάστημα όμως είναι ακατάλληλο για να δράσουμε ανταγωνιστικά και για να πάρουμε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις.

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022 ώρα: 14:16

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ σε ΧΙΑΣΤΙ με την ΛΙΛΙΘ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 28°23’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ   &  ΛΙΛΙΘ 28°23’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Ιανουαρίου  έως:21 Ιανουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 17 Ιουνίου  έως: 21 Ιουνίου

Ο Πλούτωνας δίνει ειλικρίνεια και αλήθεια και η Λίλιθ αυτονομία, ισότητα και σεβασμό. Η όψη αυτή ανανεώνει  το άτομο ενισχύοντάς το  με ειλικρίνεια που βασίζεται στην ισότητα και τον σεβασμό των δικαιωμάτων των άλλων  μέσω πεποίθησης και αυτονομίας.

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022 ώρα: 20:15

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 24°46’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ   &  ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΕΣΜΟΣ 24°46’ του ΤΑΥΡΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Φεβρουαρίου  έως:16 Φεβρουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 13 Μαΐου  έως: 17 Μαΐου

Θα έχετε την τάση να είστε τεμπέληδες και άνετοι. Για εσάς, η αλλαγή είναι δύσκολη και ταλαιπωρημένη. Είναι πολύ δύσκολο για σας να μάθετε ότι έχετε κολλήσει σε μια ζώνη άνεσης. Τα εξάγωνα δημιουργούν υπέροχες ικανότητες γι’ αυτό θα πρέπει να  συνειδητοποιήσετε πόσα πολλά θα μπορούσατε να χάσετε ενώ κάθεστε αναπαυτικά και απλά χαλαρώνετε.

Παρασκευή 1 Απριλίου 2022 ώρα: 05:34

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 09°24’ του ΚΡΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 1 Απριλίου 2022 ώρα: 04:24 έως ώρας: 06:14

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:27 Μαρτίου  έως:31 Μαρτίου

Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου, εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.

Παρασκευή 1 Απριλίου 2022 ώρα: 09:24

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 11°30’ του ΚΡΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 1 Απριλίου 2022 ώρα: 08:14 έως ώρας: 10:04

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:29 Μαρτίου  έως:2 Απριλίου

Το ενδιαφέρον του ατόμου επικεντρώνεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα ή κάποιο θηλυκό άτομο της οικογένειας, στηρίζει και επιβεβαιώνει το άτομο.

Σάββατο 2 Απριλίου 2022 ώρα: 01:07

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 20°01’ του ΚΡΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 1 Απριλίου 2022 ώρα: 23:57 έως Σάββατο 2 Απριλίου 2022 ώρα: 01:47

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:7 Απριλίου  έως:11 Απριλίου

Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

Σάββατο 2 Απριλίου 2022 ώρα: 05:03

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 22°08’ του ΚΡΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 2 Απριλίου 2022 ώρα: 03:53 έως ώρας: 05:43

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:9 Απριλίου  έως:13 Απριλίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Σάββατο 2 Απριλίου 2022 ώρα: 05:56

ΗΛΙΟΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΧΕΙΡΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 12°21’ του ΚΡΙΟΥ   &  ΧΕΙΡΩΝΑΣ 12°21’ του ΚΡΙΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:30 Μαρτίου  έως:3 Απριλίου

Πάνω απ’ όλα θα έχετε μεγάλη ευαισθησία, φαντασία, διαίσθηση, πνευματικότητα και αίσθηση αρμονίας. Επίσης, είναι πιθανό να είστε ανιδιοτελείς και ακόμη και υποτακτικοί. Παράλληλα, δεν είστε πολύ ευάλωτοι και υπερβολικά ευαίσθητοι. Επίσης, μπορεί να ζηλεύετε πολύ τους ανθρώπους που είναι δημιουργικοί.

Σάββατο 2 Απριλίου ώρα: 13:23

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 26°35′ του ΚΡΙΟΥ μέχρι τις 00°00′ του ΤΑΥΡΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Σάββατο 2 Απριλίου ώρα: 13:23 έως: Σάββατο 2 Απριλίου ώρα: 19:51

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Σάββατο 2 Απριλίου 2022 ώρα: 13:23

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 26°35’ του ΚΡΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 2 Απριλίου 2022 ώρα: 12:13 έως ώρας: 14:03

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Απριλίου  έως:18 Απριλίου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Σάββατο 2 Απριλίου 2022 ώρα: 16:42

ΕΡΜΗΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΧΕΙΡΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 12°22’ του ΚΡΙΟΥ   &  ΧΕΙΡΩΝΑΣ 12°22’ του ΚΡΙΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:30 Μαρτίου  έως:3 Απριλίου

Η όψη αυτή  Ερμή – Χείρωνα δείχνει ότι μαθαίνετε πώς να μετατρέπετε το τραύμα σε σοφία συλλέγοντας πληροφορίες και μαθαίνοντας. Γίνεστε πολύ ευαίσθητοι. Σας βοηθά να καταλάβετε και να παρατηρήσετε περισσότερα από τους περισσότερους ανθρώπους. Επίσης, σας αρέσει να βοηθάτε άλλους να θεραπεύσουν τις πληγές τους . Παράλληλα θα υπάρχει άγχος μήπως πείτε κάτι λάθος. Επίσης, συχνά θα έχετε πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Σάββατο 2 Απριλίου 2022 ώρα: 16:50

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 28°25’ του ΚΡΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 2 Απριλίου 2022 ώρα: 15:40 έως ώρας: 17:30

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Απριλίου  έως:20 Απριλίου

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

Σάββατο 2 Απριλίου 2022 ώρα: 19:51

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΤΑΥΡΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΤΑΥΡΟ  μέχρι Τρίτη 5 Απριλίου 2022 ώρα: 06:03

Η Σελήνη στο ζώδιο του σταθερού Ταύρου τονίζει τον αισθησιασμό, την απόλαυση νέων γευστικών απολαύσεων, την αναζήτηση της υλικής και της συναισθηματικής σταθερότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για ν’ ασχοληθούμε με την περιποίηση του σώματός μας και κυρίως του προσώπου μας, ν’ ακούσουμε τις αγαπημένες μας μελωδίες, να φάμε το αγαπημένο μας φαγητό και να βρούμε τρόπους για την καλυτέρευση των οικονομικών μας.

Κυριακή 3 Απριλίου 2022 ώρα: 02:10

ΗΛΙΟΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΕΡΜΗ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 13°11’ του ΚΡΙΟΥ   &  ΕΡΜΗΣ 13°11’ του ΚΡΙΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:31 Μαρτίου  έως:4 Απριλίου

Παρουσιάζονται ευκαιρίες για μία καλή και δημιουργική συζήτηση, που μπορεί να κρύβει προοπτικές για επαγγελματική εξέλιξη. Σε γυναικείο ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από έναν άντρα.

Κυριακή 3 Απριλίου 2022 ώρα: 20:46

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 13°01’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 3 Απριλίου 2022 ώρα: 19:36 έως ώρας: 21:26

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:1 Μαΐου  έως:5 Μαΐου

Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy