Star News

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 30 Μαΐου έως 05 Ιουνίου 2022 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

30 Μαΐου  έως 05 Ιουνίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

ΚΡΙΟΣ

Αν έχετε να συναντηθείτε αυτές τις μέρες με κάποια πρόσωπα για συνεργασίες ή ξεκαθαρίσματα, κάντε το τώρα, γιατί υπάρχουν υποσχέσεις επιτυχίας. Προσέξτε όμως γιατί κάποιες υπαναχωρήσεις σας η εκρήξεις θυμού μπορούν να προκαλέσουν αναστάτωση. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους, στις συζητήσεις σας. Στον ερωτικό σας τομέα δείξτε επιείκεια.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφύγετε να δώσετε εξηγήσεις για μπερδεμένες καταστάσεις και παλιές παρεξηγήσεις. Όσοι είχατε παλαιά συντροφικά προβλήματα ελάτε πιο κοντά με τον σύντροφο σας για να αναθερμάνετε την σχέση σας. Όσοι είστε μόνοι, νέα γνωριμία θα σας συναρπάσει. Αποφύγετε να είστε συγκρατημένοι και απόμακροι προς άτομα που σας εκδηλώνουν την ευαισθησία τους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτές  τις ημέρες θα σας είναι αδύνατο να μείνετε στις εύκολες λύσεις και δεν ανέχεστε όσους αποφεύγουν να κοιτάξουν απ’ ευθείας  στα μάτια.  Μάλλον  θα προσπαθείτε να επιβάλλετε με το ζόρι τις απόψεις σας στους άλλους.  Έτσι   πολλές αντιθέσεις μπορούν να δημιουργηθούν με δικούς σας ανθρώπους, συνεργάτες και μ’ εκείνους που έχετε επικοινωνία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτές τις μέρες θα σας απασχολούν περισσότερο τα προσωπικά σας ζητήματα και θα έχετε υποκειμενική αντίληψη για τα πράγματα. Θα έχετε την τάση να είστε περισσότερο εγωιστές και επίμονοι σε αυτά που θα υποστηρίζετε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να κάνετε πράγματα που σχετίζονται με τις δικές σας επιθυμίες.

 

ΛΕΩΝ

Αυτή είναι μια αντιφατική εποχή που μπορεί κάπως να σας μπερδέψει. Οι συμπάθειες και οι αντιπάθειες σας θα γίνονται πιο έντονες. Λόγω αυτών των καταστάσεων και στην προσπάθειά σας να κοντρολάρετε την ζωή σας μπορεί να ξεφύγετε από την κοινώς αποδεκτή τακτική.  Στον ερωτικό σας τον τομέα μην βιάζεστε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα. Δράστε με σύνεση

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα έχετε την τάση να δείξετε όλο σας το πείσμα και τον εγωισμό σας με αποτέλεσμα να εκνευρίσετε το περιβάλλον σας. Μην καταπιάνεστε αυτές τις μέρες με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Ασχοληθείτε μόνο με τα επείγοντα, εκείνα που δεν παίρνουν αναβολή. Πιθανότατα να πάρετε κάποιες αρνητικές απαντήσεις σε θέματα που τα θεωρούσατε θετικά. Αποφύγετε το άγχος.

 

ΖΥΓΟΣ

Αυτό είναι ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για την ζωή σας.  Εύκολα θα μπορέσετε να ανακαλύψετε τον εαυτό σας και το τι ακριβώς σας ικανοποιεί βραχυπρόθεσμα. Παράλληλα θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τους πραγματικούς φίλους από τους απλά γνωστούς. Τις ημέρες αυτές αρπάξτε ευκαιρίες που τυχόν θα σας παρουσιαστούν αρκεί να μην ζημιώνουν τους άλλους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό τον καιρό μικτές όψεις επηρεάζουν το ζώδιό σας από την μια τα ερωτικά σας θα σημειώνουν θετική πορεία και από την άλλη η σκέψη σας θα σας οδηγεί σε κάποιες αμφισβητήσεις που βασίζονται σε καταστάσεις παρελθούσης χρήσεως. Το Σαββατοκύριακο θα σας διακρίνει μια αυξημένη ευαισθησία με αποτέλεσμα να θέλετε να δίνετε συνεχώς, αλλά και να ζητάτε από τα συντροφικά σας πρόσωπα  περισσότερα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτός είναι καιρός ξεκαθαρίσματος  παλαιών μπερδεμένων συντροφικών ή ερωτικών καταστάσεων σε περίπτωση που στο παρελθόν ή τώρα δεν είστε ευτυχισμένοι από την προσωπική σας ζωή.   Τα προβλήματά μπορούν να σας φανούν ιδιαίτερα πιεστικά.  Συμβουλή μου προσέχετε αυτές τις μέρες και  μην προβείτε σε οποιοδήποτε απερισκεψία. Κάνετε την αυτοκριτική σας  πριν κριτικάρετε τους άλλους αξιολογήστε τον εαυτό σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν θα σας είναι αρκετό, αυτές τις μέρες, να αισθανθείτε απλά την αγάπη, θα θέλετε και πρακτικά να την εκφράσετε. Για τους αδέσμευτους μια ευκαιρία για κάποιον ρομαντικό δεσμό ή για κάποια φιλία είναι πιθανή. Οι σκέψεις θα σας σεργιανούν σε μονοπάτια του έρωτα. Συμφωνίες και συνεργασίες, μπορούν να επιτευχθούν εύκολα τώρα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μια εποχή που μπορείτε να υπερασπιστείτε το δίκιο σας και το δίκιο των δικών σας ανθρώπων. Είναι όμως ακατάλληλη εποχή για εκκίνηση νομικών διαδικασιών εναντίον άλλων. Παράλληλα, θα κυριαρχεί στην ζωή σας ένας φιλοσοφικός σκεπτικισμός. Είναι η κατάλληλη εποχή για επαφές με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ευκαιρίες για νέες φιλίες, συνεργασίες, έρωτες, και ευτυχία, προκύπτουν αυτό το διάστημα. Η ζεστασιά και η καλή θέληση, που προκύπτει  τώρα είναι πιθανό να είναι προς όφελος σας.  Θα αισθάνεστε ιδιαίτερα φιλικοί και κοινωνικοί. Με αυτό το θετικό κλίμα κινηθείτε και εκφράστε την αγάπη σας πιο ανοιχτά από ότι συνήθως.

 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

30 Μαΐου  έως 05 Ιουνίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 30 Μαΐου 2022 ώρα: 03:12

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 03°25’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 30 Μαΐου 2022 ώρα: 02:02 έως ώρας: 03:52

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:22 Μαΐου  έως:26 Μαΐου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Δευτέρα 30 Μαΐου 2022 ώρα: 03:54

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 03°46’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 30 Μαΐου 2022 ώρα: 02:44 έως ώρας: 04:34

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:22 Μαΐου  έως:26 Μαΐου

Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

Δευτέρα 30 Μαΐου 2022 ώρα: 14:30

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 09°03’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 30 Μαΐου 2022 ώρα: 13:20 έως ώρας: 15:10

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:28 Μαΐου  έως:1 Ιουνίου

Το ενδιαφέρον του ατόμου επικεντρώνεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα ή κάποιο θηλυκό άτομο της οικογένειας, στηρίζει και επιβεβαιώνει το άτομο.

Τρίτη 31 Μαΐου ώρα: 23:09

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 25°14′ των ΔΙΔΥΜΩΝ μέχρι τις 00°00′ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Τρίτη 31 Μαΐου ώρα: 23:09 έως: Τρίτη 1 Ιουνίου ώρα: 08:49

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Τρίτη 31 Μαΐου 2022 ώρα: 23:09

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°14’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 31 Μαΐου 2022 ώρα: 21:59 έως ώρας: 23:49

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Ιουνίου  έως:17 Ιουνίου

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

Τρίτη 31 Μαΐου 2022 ώρα: 23:09

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°14’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 31 Μαΐου 2022 ώρα: 21:59 έως ώρας: 23:49

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Ιουνίου  έως:17 Ιουνίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 ώρα: 03:29

ΑΡΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με την ΛΙΛΙΘ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΡΗΣ 5°14’ του ΚΡΙΟΥ   &  ΛΙΛΙΘ 5°14’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:23 Μαρτίου  έως:27 Μαρτίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 24 Ιουνίου  έως: 28 Ιουνίου

Η ανδρική πρωτοτυπία και η δύναμη της θέλησης, συναντούν θετικά την γυναικεία πρωταρχικότητα

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 ώρα: 08:49

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΚΑΡΚΙΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΚΑΡΚΙΝΟ  μέχρι Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 ώρα: 21:37

Η Σελήνη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου του οποίου και είναι κυβερνήτης τονίζει την νοσταλγία για το παρελθόν και κυρίως για τα παιδικά μας τα χρόνια, την επιθυμία της σύνδεσής μας με την οικογένεια, και την αναζήτηση των ριζών της οικογένειας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να έχετε μια πιο κοντινή επαφή με το σπίτι και την μητέρα, για ν’ απολαύσετε παλιά μουσική και τραγούδια, για να επανασυνδεθείτε με άτομα του παρελθόντος, για να παρακολουθήσετε αισθηματικές ταινίες, για να κάνετε ένα θαλασσινό ρομαντικό ταξίδι ή για ν’ απολαύσετε ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό.

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 ώρα: 16:34

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 03°49’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 ώρα: 15:24 έως ώρας: 17:14

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:22 Ιουνίου  έως:26 Ιουνίου

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 ώρα: 18:23

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 04°43’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 ώρα: 17:13 έως ώρας: 19:03

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:23 Ιουνίου  έως:27 Ιουνίου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 ώρα: 20:30

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 05°45’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 ώρα: 19:20 έως ώρας: 21:10

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:25 Ιουνίου  έως:29 Ιουνίου

Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 ώρα: 07:40

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με την ΛΙΛΙΘ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 5°22’ του ΤΑΥΡΟΥ   &  ΛΙΛΙΘ 5°22’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:23 Απριλίου  έως:27 Απριλίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 24 Ιουνίου  έως: 28 Ιουνίου

Οι άνθρωποι μπορεί να φαίνονται καλοί, εκ πρώτης όψεως, αλλά αν δεν τους δοκιμάσετε στις δυσκολίες σας, μην βασιστείτε επάνω τους. Είναι κρίσιμο με αυτή την όψη. να ξεκαθαρίσετε ποιοι  είναι οι σωστοί άνθρωποι, ποιες είναι οι εποικοδομητικές δραστηριότητες και οι επιλογές .

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 ώρα: 11:01

ΕΡΜΗΣ σε στάση πριν την ορθή πορεία

ΕΡΜΗΣ σε στάση πριν την ορθή πορεία από Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 ώρα: 11:01 στις (04°49′ των ΔΙΔΥΜΩΝ)

 μέχρι το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 ώρα: 10:00 στις (04°49′ των ΔΙΔΥΜΩΝ)

Κατά την περίοδο των δύο αυτών ημερών που ακολουθεί, θέματα σχετικά με αυτά που δημιούργησε ο ανάδρομος Ερμής, καθυστερήσεις, ασυνεννοησίες κλπ θα αρχίζουν να μας εγκαταλείπουν  με αργούς ρυθμούς.

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 ώρα: 18:04

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 16°23’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 ώρα: 16:54 έως ώρας: 18:44

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:6 Ιουλίου  έως:10 Ιουλίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 ώρα: 12:04

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°16’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 ώρα: 10:54 έως ώρας: 12:44

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Ιουλίου  έως:19 Ιουλίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Παρασκευή 3 Ιουνίου ώρα: 13:43

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 26°05′ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ μέχρι τις 00°00′ του ΛΕΟΝΤΑ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Παρασκευή 3 Ιουνίου ώρα: 13:43 έως: Παρασκευή 3 Ιουνίου ώρα: 21:38

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 ώρα: 13:43

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 26°05’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 ώρα: 12:33 έως ώρας: 14:23

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Ιουλίου  έως:20 Ιουλίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 ώρα: 18:14

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 28°19’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 ώρα: 17:04 έως ώρας: 18:54

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Ιουλίου  έως:22 Ιουλίου

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 ώρα: 21:38

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΛΕΟΝΤΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΛΕΟΝΤΑ  μέχρι Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 ώρα: 09:21

Η Σελήνη στο φλογερό πύρινο ζώδιο του Λέοντα τονίζει την υπέρμετρη υπερηφάνεια και τον εγωκεντρικό χαρακτήρα του ατόμου, παράλληλα όμως μας βοηθάει για να ερωτευτούμε, για να βγάλουμε από μέσα μας την παιδική μας φύση και μαζί μ’ αυτή και την ξενοιασιά και την ανεμελιά και μας δημιουργεί την ανάγκη μας για ψυχαγωγία, διασκέδαση και αυτοπροβολή. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για διασκέδαση, χορό, ξεφάντωμα, για να οργανώσετε μια κοινωνική συγκέντρωση ή για να πάτε σε κάποιο πάρτι, για να φλερτάρετε ή και για να ερωτευτείτε.

Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 ώρα: 00:47

ΚΡΟΝΟΣ  σε στάση πριν γίνει ανάδρομος

ΚΡΟΝΟΣ  σε στάση πριν γίνει ανάδρομος από Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 ώρα: 00:47 στις (11°53′ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ)

 μέχρι την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 ώρα: 23:46 στις (11°53′ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ)

Θα αρχίσουν  να δημιουργούνται κάποιες στασιμότητες καταστάσεων .  Το διήμερο αυτό θα πρέπει ν’ αποφευχθεί η ανταγωνιστικότατα για υπεροχή ή επίδειξη.

Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 ώρα: 01:20

ΗΛΙΟΣ σε 1½ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 13°19’ των ΔΙΔΥΜΩΝ   &  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 28°19’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:1 Ιουνίου  έως:5 Ιουνίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 17 Ιανουαρίου  έως: 21 Ιανουαρίου

Το άτομο έχει όλες τις προϋποθέσεις να κάνει μια καλή συνεργασία. Ιδανική διέλευση για όσους θέλουν να επενδύσουν και να αυξήσουν τα κεφάλαιά τους. Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα πιο καλό μέλλον.

Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 ώρα: 06:08

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 04°13’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 ώρα: 04:58 έως ώρας: 06:48

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:24 Ιουλίου  έως:28 Ιουλίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 ώρα: 11:01

ΕΡΜΗΣ Σε ορθή πορεία

ΕΡΜΗΣ Σε ορθή πορεία από Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 ώρα: 11:01 στις (26°07′ του ΤΑΥΡΟΥ)

 μέχρι την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022 ώρα: 05:37 στις (08°52′ του ΖΥΓΟΥ)

Αν εξαιρέσουμε τις περιόδους που ο Ερμής θα σχηματίζει άσχημες πλανητικές όψεις  με  άλλους πλανήτες, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για πνευματική επικοινωνία, υπογραφή συμβολαίων και συμβάσεων, για το εμπόριο, για καλές σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς και γενικά για  θέματα που εξουσιάζει ο εγκεφαλικός πλανήτης Ερμής.

Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 ώρα: 13:15

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 07°45’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 ώρα: 12:05 έως ώρας: 13:55

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:28 Ιουλίου  έως:1 Αυγούστου

Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 ώρα: 13:46

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 08°01’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 ώρα: 12:36 έως ώρας: 14:26

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:28 Ιουλίου  έως:1 Αυγούστου

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 ώρα: 02:22

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 14°19’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 ώρα: 01:12 έως ώρας: 03:02

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:4 Αυγούστου  έως:8 Αυγούστου

Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 ώρα: 06:46

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 16°31’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 ώρα: 05:36 έως ώρας: 07:26

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:6 Αυγούστου  έως:10 Αυγούστου

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy