Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Από το βράδυ της Τετάρτης (15/3) όλοι στην γειτονική μας χώρα, Αλβανία συζητούν για τους δύο παίκτες του Big Brother τους, που έγιναν viral με μια μόνο ερμηνεία τους. Σύμφωνα μάλιστα με ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, φαίνονται οι δύο παίκτες του ριάλιτι να βρίσκονται στον χώρο του σαλονιού τους και να τραγουδούν μια ελληνική επιτυχία σε σπαστά ελληνικά – αλβανικά.

Ο λόγος για τον Γιώργο Μαζωνάκη που πρόσφατα βρέθηκε στις γυναικείες φυλακές και είναι γνωστός για τις μουσικές του επιτυχίες.

Το βίντεο με τους δύο παίκτες του αλβανικού Big Brother να τραγουδούν Γιώργο Μαζωνάκη

Όλοι οι παίκτες του Big Brother βρισκόταν στο σαλόνι του σπιτιού και δύο από αυτούς ξεκίνησαν να κάνουν χαμό, τραγουδώνταν της επιτυχία του Γιώργου Μαζωνάκη, «Ζηλεύω». Κατα την διάρκεια της ερμηνείας τους, πιάστηκαν και χόρεψαν στους ίδιους ρυθμούς.

Μερικοί από τους “ήσυχους” παίκτες τραγούδούσαν ταυτόχρονα μαζί τους, αλλά υπήρχαν και άλλοι που προσπαθούσαν να αποφύγουν την οχλαγογία και έκλιεναν τα αυτιά τους.

Αυτή η πρώην παίκτρια του Big Brother έγινε barwoman

Πολλοί είναι οι παίκτες του Big Brother που με το που ολοκληρώθηκε το ριάλιτι, αποφάσισαν να κάνουν στροφή στην καριέρα τους αλλά και να χαθούν από τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας ήδη πάρει αρκετή αναγνωρισιμότητα.

Μια παίκτρια λοιπόν, δυο περίπου χρόνια μετά την συμμετοχή της στο σπίτι του μεγάλου αδερφού, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, δουλεύει ως barwoman σε νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι, την ώρα που από την άλλη, η Ράνια έχει αλλάξει εντελώς την εικόνα της.

Ο λόγος για την Χριστίνα Ορφανίδου, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στο προφίλ της στο Instagram και πριν ώρες, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φοράει ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα.

Πηγή: youweekly.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy