Βανδή και Μπισμπίκης κοιτούν κατάματα τον φακό και αγκαλιάζονται!

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Μπορεί τα media να… πέρασαν δύσκολα κυνηγώντας τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη τον πρώτο καιρό της σχέσης τους για να αποσπάσουν ένα κοινό πλάνο, όμως πλέον δεν χρειάζεται! Τα προσφέρουν μόνοι τους.

Η όμορφη τραγουδίστρια και ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης φαίνεται πως έχουν απαλλαγεί πλήρως από το άγχος για το “κυνηγητό” με τους παπαράτσι και τις κάμερες και πλέον δεν έχουν κανένα πρόβλημα ακόμα και να ποζάρουν αγκαλιασμένοι στους φωτογράφους.

Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα τούς απαθανάτισε προσφάτως στον τεχνοχώρο Cartel όπου ο Βασίλης Μπισμπίκης εργάζεται αδιάκοπα για τη μεγάλη του αγάπη, το θέατρο.

Εκεί περνάει πολλές ώρες της ημέρας για τις δύο παραστάσεις που ανεβάζει. Ο λόγος για την παράσταση “Άνθρωποι και ποντίκια” όπου και πρωταγωνιστεί αλλά και για τη νέα του “αγάπη” την παράσταση “Κόκκινα Φανάρια” που ετοίμαζε εδώ και καιρό.

Πλέον μαζί του πολλές ώρες είναι εκεί και η Δέσποινα Βανδή η οποία στηρίζει τον αγαπημένο της σε κάθε του βήμα, όπως άλλωστε κάνει και εκείνος σε κάθε νέα συνεργασία της ή επαγγελματική επιτυχία. Σίγουρα στην περίπτωσή τους το γεγονός ότι είναι και οι δύο καλλιτέχνες τούς λειτούργησε θετικά και όχι αρνητικά όπως συμβαίνει με σχέσεις μεταξύ ανθρώπων που προέρχονται από τον ίδιο χώρο.

Δείτε φωτογραφίες στις οποίες το ευτυχισμένο ζευγάρι ποζάρει ευτυχισμένο στον φωτογραφικό φακό!

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy