X-Factor: Γεμάτο εκπλήξεις το 4ο Live Show

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Στο διαγωνιστικό μέρος, οι 11 καλλιτέχνες ρίχτηκαν στη μάχη με τραγούδια από όλο το φάσμα της ελληνικής και ξένης μουσικής – Δείτε τα σχετικά βίντεο

Υψηλές καλλιτεχνικές επιδόσεις από τους διαγωνιζόμενους, καλεσμένους-έκπληξη και απολαυστικά μουσικά acts είχε το 4ο live show του «X-Factor» χθες, Κυριακή 19 Ιουνίου, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Η βραδιά ξεκίνησε με τον Ανδρέα Γεωργίου, σε μεγάλα κέφια, να παρουσιάζει άλλη μία εκρηκτική χορογραφία. Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής του «X Factor» υποδέχτηκε τον Νίκο Μουρατίδη, ο οποίος πήρε τη θέση του δίπλα στην κριτική επιτροπή και ανέλαβε ρόλο σχολιαστή με τη χαρακτηριστική του αμεσότητα και το μουσικό του κριτήριο.
Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν με την εμφάνιση του θρυλικού Αμερικανού συνθέτη Desmond Child, που δήλωσε ενθουσιασμένος με το «X Factor» και αναφέρθηκε στη λατρεία του για την Ελλάδα.

Στα highlights της βραδιάς, ο Μιχάλης Κουινέλης ανέβασε την ένταση με ένα μπιτάτο ποτ πουρί επιτυχιών των Stavento και υποδέχτηκε τη Marseaux για να ερμηνεύσουν τη νέα τους μεγάλη επιτυχία «Χαιρετισμούς». Μαζί τους ο Solmeister. Ακόμα, η Κατερίνα Λιόλιου μάς χάρισε μία εκρηκτική διασκευή του αγαπημένου της τραγουδιού «Μη ρωτάς τους άλλους».

Στο συναρπαστικό διαγωνιστικό μέρος, οι 11 καλλιτέχνες ρίχτηκαν στη μάχη με εξαιρετικά τραγούδια από όλο το φάσμα της ελληνικής και ξένης μουσικής. Οι κριτές-μέντορες, Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, πέρασαν μαζί τους την αγωνία, καθώς ήθελαν να έχουν τις λιγότερες δυνατές απώλειες στις ομάδες τους.

1113

Η ψηφοφορία του κοινού έφερε υποψήφιους προς αποχώρηση τους Άγγελο Αρχανιωτάκη, Κωνσταντίνο Ντάσιο και Γιάννη Ονησιφόρου με τον Ηλία Ψινάκη να δίνει ασυλία στον Άγγελο Αρχανιωτάκη. Στη συνέχεια οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση κλήθηκαν να ερμηνεύσουν από ένα τραγούδι. Οι κριτές-μέντορες αποφάσισαν να δώσουν το εισιτήριο για το επόμενο live show στον Γιάννη Ονησιφόρου. Ο Κωνσταντίνος Ντάσιος, από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, αποχώρησε.

1111111

Η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος μετέφεραν από το backstage την ατμόσφαιρα αλλά και την αγωνία των διαγωνιζόμενων. Το «Χ Factor» κατέκτησε τα social media και αυτήν την Κυριακή, με το #XFactorGR να γίνεται πρώτο trend στο Twitter. Παράλληλα, το MEGA μετέδωσε σε live streaming στο TikTok, το Instagram και το Facebook μέρος του on-air show, αποσπώντας χιλιάδες likes από τους χρήστες των social media.

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy