Ξεσήκωσε το κοινό ο Γιώργος Σαμπάνης. SOLD OUT και η εμφάνιση του στην Λεμεσό! (Δείτε φωτογραφίες)

Θέαμα Αισθήσεων
Ανεξάντλητος. Αυτός είναι ο χαρακτηρισμός για τον Γιωργο Σαμπάνη ο οποίος για μία του ακόμη εμφάνιση μάγεψε το κοινό του. Ο πιο αγαπημένος τραγουδιστής της νεολαίας βρέθηκε το Σάββατο που μας πέρασε στην Λεμεσό στο Theama του ομίλου Breeze και πραγματικά πρόσφερε ένα θέαμα αισθήσεων, αφού για 3,5 και πλέον ώρες δεν σταμάτησε να ερμηνεύει την μία επιτυχία πίσω από την άλλη, τόσο αυτές που έχει τραγουδήσει ο ίδιος, όσο και αυτές που έχει γράψει για άλλους καλλιτέχνες.

Από τις μπαλάντες που έχει ερωτευτεί το κοινό όσο και εκείνα να τραγούδια που σε παρασέρνουν με τον ρυθμό τους. Όλα αυτά στα πλαίσια της καλοκαιρινής του περιοδείας που ξεκίνησε τον Ιούνιο και περιελάμβανε εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.



Ο Γιώργος Σαμπάνης θα κάνει τις διακοπές του από 13 Αυγούστου μέχρι αρχές του Σεπτέμβρη και αμέσως μετά, προς το τέλος του πρώτου μήνα του Φθινοπώρου. θα ταξιδέψει για την Αμερική, όπου κλείσει τρεις εμφανίσεις.


Όσο αφορά τα σχέδια του για τον Χειμώνα, επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, από τα μέσα του Οκτώβρη στον Βοτανικό στην Αθήνα ενώ μαζί του θα εμφανίζεται και ο Γιώργος Κακοσσαίος.

© 2024 Created by Elephant Media Cy