Ζεράρ Πικέ: Οι χλιδάτες διακοπές με την Κλάρα σε πολυτελές θέρετρο στην Ελλάδα


Πολυτελείς διακοπές στην Ελλάδα απολαμβάνει η Ζεράρ Πικέ με τη σύντροφό του Κλάρα Κία. Ο πρώην της Σακίρα βρίσκεται συγκεκριμένα στο Πόρτο Χέλι από όπου και μοιράζεται  διάφορα στιγμιότυπα από τις διακοπές του με το γνωστό μοντέλο.   

Ο πρώην ποδοσφαιριστής αν και επιλέγει να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση τους, έκανε μια εξαίρεση και έδειξε στους followers του το εντυπωσιακό περιβάλλον στο οποίο πέρασαν τις τελευταίες ημέρες μαζί. Φυσικά δεν ανέβασε κάποια φωτογραφία με την αγαπημένη του, ωστόσο σε ένα στιγμιότυπο οι followers πρόσεξαν το… πόδι της.

Επίσης τα δύο ποτήρια με κρασί στο προσκήνιο της εικόνας καθιστούν σαφές ότι δεν είναι μόνος του στον παραδεισένιο αυτό προορισμό.

https://www.instagram.com/p/C_D5Q0PCLca

Μάλιστα το πολυτελές θέρετρο στο οποίο ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα πήρε το μοντέλο, κοστίζει περίπου 6.500 ευρώ τη βραδιά και το ζευγάρι επέλεξε μια από τις πιο προσιτές ιδιωτικές βίλες. Ιδιωτική πισίνα στη μέση της φύσης, καταπράσινους κήπους, εκπληκτική θέα στους ελαιώνες και το Αιγαίο Πέλαγος και ταχύπλοα σκάφη στη διάθεσή τους.

Δύο χρόνια μετά τον χαμό από τον χωρισμό του με την Κολοβμιανή σταρ ο Πικέ φαίνεται ότι είναι στα καλύτερά του και απολβμάνει ρομαντικές αποδράσεις με την αγαπημένη του.

Πικέ: Οι χλιδάτες διακοπές με τη σύντροφό του στην Ελλάδα | Like.com.cy (philenews.com)

© 2024 Created by Elephant Media Cy