Star News

Ζεσταίνεται η αγορά ενόψει Πάσχα-Η μάχη των προσφορών και το αδιαχώρητο στις υπεραγορές

Σε αυξημένα επίπεδα βρίσκεται από την αρχή της Μεγάλης Εβδομάδας η κίνηση στις υπεραγορές, με τους καταναλωτές να ετοιμάζονται εντατικά για τις αγορές ενόψει Πάσχα.

Αν και το περασμένο Σαββατοκύριακο η επισκεψιμότητα κινήθηκε στους φυσιολογικούς ρυθμούς ενός συνηθισμένου Σαββατοκύριακου, εντούτοις από τη Μεγάλη Δευτέρα οι τζίροι των υπεραγορών κινούνται δειλά-δειλά σε ανοδική πορεία.

Η καταβολή των μισθών, αλλά και η σημερινή αργία της Πρωτομαγιάς αναμένεται να τονώσουν ακόμα περισσότερο την αγορά τις υπόλοιπες μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας.

Η κίνηση στις υπεραγορές πρόκειται να κορυφωθεί τις επόμενες μέρες, μέχρι και το Σάββατο, με τα πασχαλινά εδέσματα, όπως φλαούνες, τσουρέκια και αρνί, να έχουν την τιμητική τους.

Επάρκεια σε αρνί-Η μάχη των προσφορών

Σε δηλώσεις του στο InBusinessNews, ο γενικός γραμματέας του ΠΑΣΥΛΕ, Μάριος Αντωνίου διαβεβαίωσε τόσο για την επάρκεια όσο και την ποιότητα ντόπιων, αλλά και εισαγόμενων αρνιών.

Υπήρχε κάποιος φόβος για τυχόν ελλείψεις λόγω μειωμένης παραγωγής ντόπιου αρνιού, η οποία, ωστόσο, καλύφθηκε από εισαγωγές από την Ελλάδα, με τις ενδεικτικές τιμές τόσο για το εγχώριο όσο και το εισαγόμενο να κυμαίνονται μεταξύ €12 και €14 το κιλό», επεσήμανε σχετικά ο κ. Αντωνίου, εξηγώντας ότι οι υπεραγορές επιδίδονται σε αγώνα προσφορών, διαθέτοντας το κατεξοχήν πασχαλινό έδεσμα σε τιμές κάτω από τα €10 το κιλό.

Παράλληλα, ο γ.γ. του ΠΑΣΥΛΕ εξέφρασε την εκτίμηση ότι παρά τις οικονομικές δυσκολίες και την ευρύτερη ακρίβεια, ούτε και φέτος θα λείψει τίποτα από το πασχαλινό τραπέζι των καταναλωτών.

Σαφώς, αν και το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού είναι αυξημένο σε σχέση με πέρυσι ένεκα των αυξήσεων στις τιμές προϊόντων που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, εντούτοις, όπως και τα Χριστούγεννα, έτσι και το Πάσχα, οι καταναλωτές θα προχωρήσουν κανονικά στις αγορές τους και το τραπέζι θα είναι γεμάτο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αντωνί

inbusinessnews.reporter.com.cy

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy