Ζητά συγγνώμη ο ιερέας που έβρισε και χτύπησε πιστούς x

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το πρωτοφανές περιστατικό με τον ιερέα που κατηγορείται πως έβρισε, χειροδίκησε και κλείδωσε μέσα σε κτίριο πιστούς σε παρεκκλήσι της Σαλαμίνας.

Μέσω του δικηγόρου του, ο οποίος μίλησε στο Star, εμφανίζεται μετανιωμένος και ζητά συγγνώμη.

«Ζητώ συγγνώμη για τον ίδιο και για την απρεπή συμπεριφορά του, η οποία όμως προκλήθηκε από μια πιστή. Βγήκε εκτός εαυτού από τις προκλήσεις που δέχτηκε. Είναι άνθρωπος και ο ιερέας, δε δικαιολογώ όμως τη συμπεριφορά του. Γι΄αυτό και ζήτησε και από το ποίμνιό του την Κυριακή συγγνώμη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του ιερέα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Το χρονικό

Ολα έγιναν το Σάββατο (25/2) το πρωί, όταν ένας 83χρονος, μια 68χρονη, μια 60χρονη και μια 79χρονη είχαν πάει στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού του Αγίου Παντελεήμονα, στη Σαλαμίνα.

Εκεί, ο 66χρονος ιερέας, ο οποίος είναι κάτοικος Πετραλώνων, για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής άρχισε να τους βρίζει και να τους απειλεί. Στη συνέχεια, όπως καταγγέλλουν ο 83χρονος και η 60χρονη, ο ιερέας έχοντας χάσει τελείως τον έλεγχο άρχισε να τους χτυπά.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο 66χρονος σε κατάσταση αμοκ κλείδωσε και τους τέσσερις πιστούς μέσα στην εκκλησία και εξαφανίστηκε.

Οι τέσσερις ηλικιωμένοι κατήγγειλαν το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Σαλαμίνας υποβάλλοντας μήνυση σε βάρος του ιερέα ο όποιος το απόγευμα συνελήφθη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατακράτηση, απειλή, εξύβριση και απλή σωματική βλάβη. Ο 66χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δικάσιμο.

 

Πηγή: alphanews.live

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy