Star News

39χρονος κόλλησε γυμνές φωτογραφίες της πρώην του σε στάσεις λεωφορείων στη Λεμεσό

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Ένας 39χρονος από την Εσθονία φέρεται να ανάρτησε σε στάσεις λεωφορείων, γυμνές φωτογραφίες της πρώην συντρόφου του, προκειμένου όπως ισχυρίστηκε γυναίκα, να την εκδικηθεί επειδή κέρδισε την επιμέλεια της κόρης τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φιλελευθέρου» το περιστατικό σημειώθηκε στη Λεμεσό και ο άνδρας αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές όπου και θα παραμείνει μέχρι την έναρξη της δίκης του. Ο 39χρονος είχε συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα για υπόθεση διάδοσης πορνογραφικού υλικού  οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο καταχώρησευπόθεση σε βάρος του κατηγορούμενος για αδικήματα που αφορούν διάδοση πορνογραφικού υλικού και βία στην οικογένεια.

Η Αστυνομία σύμφωνα με τον «Φ» αιτήθηκε την κράτησή του μέχρι την έναρξη της δίκης, με το Δικαστήριο να κάνει αποδεκτό το αίτημα και να διατάσσει την κράτηση του 39χρονου μέχρι τις 25 Ιανουαρίου, ημέρα έναρξης της δίκης, όπου και θα κληθεί να απαντήσει στις κατηγορίες.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε, από την 36χρονη πρώην σύντροφο του κατηγορουμένου περί τα μέσα Δεκεμβρίου 2021 όταν και η ίδια ενημερώθηκε από φιλικό της πρόσωπο ότι υπήρχε αναρτημένη και κολλημένη σε στάση λεωφορείου στην περιοχή της Γερμασόγειας γυμνή φωτογραφία της. Στην κατάθεση της, η γυναίκα ανέφερε ακόμη πως ενημερώθηκε και από άλλο φιλικό της πρόσωπο ότι υπήρχε και δεύτερη γυμνή της φωτογραφία, κολλημένη και σε άλλη στάση λεωφορείου κοντά στην οικία της.

Η 36χρονη στην καταγγελία της είπε ότι οι φωτογραφίες λήφθηκαν από τον 39χρονο με τον οποίο είχε σχέση, διέμεναν μαζί και απέκτησαν μια κόρη, ισχυριζόμενη ότι ο κατηγορούμενος προέβη στην πράξη αυτή επειδή η ίδια κατάφερε να κερδίσει πρόσφατα την επιμέλεια της κόρης τους.

Πηγή: Φιλελεύθερος

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy