Δημοσίευμα βόμβα περιοδικού για σεξουαλική παρενόχληση σε κυπριακό κανάλι (Photo)

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Όσα αποκαλύπτει το εν λόγω δημοσίευμα

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του κυπριακού περιοδικού «TvMania» και πιο συγκεκριμένα μέσα από την στήλη «tv news» την οποία και υπογράφει ο γνωστός δημοσιογράφος και αρχισυντάκτης Κωνσταντίνος Χάμπαλης και δημοσιεύτηκε το Σάββατο 22 Ιανουαρίου, αναφέρεται σε περιστατικό από το παρελθόν σεξουαλικής παρενόχλησης που έλαβε χώρα σε κυπριακό κανάλι.

Όπως αναγράφεται στο συγκεκριμένο άρθρο του περιοδικού προκάλεσε αναστάτωση η απόφαση της διεύθυνσης να προχωρήσει στην επαναπρόσληψη υπαλλήλου που κατά το παρελθόν φέρεται να επέδειξε ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά στον εργασιακό χώρο όσο και προς συναδέλφους του.

«Σεξουαλική παρενόχληση σε κυπριακό κανάλι

Αναστάτωση προκάλεσε στους εργαζομένους μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού η απόφαση της διεύθυνσης να προχωρήσει στην επαναπρόσληψη υπαλλήλου που κατά το παρελθόν φέρεται να επέδειξε ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά στον εργασιακό χώρο όσο και προς συναδέλφους του, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις φέρεται να παρενόχλπσε κάποιες από αυτές. Το περιστατικό έγινε ευρέως γνωστό στον δημοσιογραφικό κόσµο πριν από ἑναν περίπου χρόνο µε τῃ διεύθυνση του σταθµού να προσπαθείνα το αποσιωπήσει θέλοντας να αποφύγει το σκάνδαλο και τυχόν διασυρμό στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα µε τις τότε πληροφορίες, ανάμεσα σε άλλα που είχαν λεχθεί, εργαζόμενη του καναλιού είχε προσφύγει στη διεύθυνση καταγγέλλοντας παρενοχλητική συμπεριφορά εκ µέρους συγκεκριμένου υπαλλήλου, ωστόσο την απέτρεψαν απὀ το να καταφύγει στην αστυνομία, µε την υπόσχεση να τον απολύσουν, όπως και έγινε. Σημειώνεται ότι το εν λόγω πρόσωπο φέρεται να επέδειξε και στο παρελθόν παρόμοια συμπεριφορά προς συναδέλφους του χωρίς καμία επίπτωση. Στην περίπτωση της συναδέλφου του που κατέφυγε στη διεύθυνση του καναλιού, οι καταγγελίες επιβεβαιώνονταν και από γραπτά μηνύματα τα οποία της είχε αποστείλει. Ωστόσο, μετά την πίεση του καναλιού η εργαζόμενη συµβιβάστηκε µε τις υποδείξεις των ιθυνόντων κι έτσι έκλεισε το στόμα της. Σήµερα η απόφαση του καναλιού να επαναπροσλάβει «υπό επιτήρηση» τον συγκεκριµένο, έχει δημιουργήσει θυμό και ανασφάλεια στο κανάλι και αφήνει εκτεθειμένη τη διεύθυνση, η οποία σε µια εποχή που το Κίνημα ΜΕΤΟΟ έχει δημιουργήσει συνθήκες µηδενικής ανοχής της σεξουαλικής κακοποίησης, επέλεξε τον δρόμο της συγκάλυψης».

Δείτε το δημοσίευμα:

Πηγή: showbiz.cyprustimes.com

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy