Star News

ΣΟΚ: Δολοφόνησαν γνωστό 28χρονο ράπερ, μετά από καβγά σε μπόουλινγκ [σκληρές εικόνες

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Ο 28χρονος ράπερ Takeoff έπεσε νεκρός από πυρά ύστερα από καβγά που ξέσπασε σε αίθουσα μπόουλινγκ στο Τέξας, των ΗΠΑ.

Το TMZ μετέδωσε ότι ο ράπερ Takeoff είναι νεκρός μετά από πυρά που δέχτηκε στην περιοχή του Χιούστον στο Τέξας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται αστυνομικές πηγές και αρκετούς μάρτυρες, οι τοπικές αρχές ενημερώθηκαν για πρώτη φορά για τον πυροβολισμό «λίγο μετά τις 2:30 π.μ. τοπική ώρα». Τόσο ο Quavo όσο και ο Takeoff, μέλη του τριμελούς συγκροτήματος Μigos, βρίσκονταν σε αίθουσα μπόουλινγκ.

Κάποια στιγμή φέρεται να ξεκίνησε ένας καβγάς, τον οποίο ακολούθησαν πυροβολισμοί, αν και δεν έχουν δημοσιοποιηθεί πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με το τι συνέβη στο σκηνικό που οδήγησε στους πυροβολισμούς.

«Πυροβολήθηκε στο κεφάλι»

Οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν ότι στο σημείο βρίσκονταν 40 έως 50 άτομα, όταν ανακάλυψαν έναν άνδρα με τραύμα από πυροβολισμό στο κεφάλι ή στον λαιμό.

Εικόνες από τη σκηνή φέρεται να δείχνουν τον ράπερ να κείτεται νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος, αφού «πυροβολήθηκε στο κεφάλι» κατά τη διάρκεια του καβγά.


Δύο άλλα θύματα μεταφέρθηκαν επίσης στο νοσοκομείο με ιδιωτικό όχημα και δεν είναι σαφές ποια είναι η κατάστασή τους.

Ο Takeoff, με πραγματικό όνομα Kirshnik Khari Ball, είχε πάει με τον Quavo για ένα παιχνίδι ζάρια πριν από τους πυροβολισμούς, όπως δήλωσαν μάρτυρες και πηγές της αστυνομίας στο TMZ.

Τα τρομακτικά πλάνα από τη σκηνή δείχνουν τον Takeoff πεσμένο στο πάτωμα, ενώ ο Quavo σπεύδει στο πλευρό του.

Μια ομάδα άρχισε να μαζεύεται γύρω από τον τραυματισμένο ράπερ και προσπάθησε να τον μετακινήσει, αλλά γρήγορα τον κατέβασε στο έδαφος, καθώς ο Quavo φώναζε για βοήθεια.


Οι Migos ιδρύθηκαν από τον Takeoff το 2008 μαζί με τον θείο του Quavo και τον ξάδερφό του Offset – ο οποίος είναι παντρεμένος με την Cardi B.

Ο Offset, ο οποίος δεν βρισκόταν στο Χιούστον μαζί με τον πατέρα και τον ξάδερφό του, γιόρταζε το Halloween με την Cardi B και τα παιδιά τους.

Τέσσερις ώρες πριν από τους πυροβολισμούς ο Takeoff δημοσίευσε μια φωτογραφία του να καπνίζει στο μπόουλινγκ.

Ο Quavo είχε επίσης δημοσιεύσει ένα Instagram story με τον εαυτό του να κάνει βόλτες στο Χιούστον με τον Jas Prince, ο οποίος γιόρταζε τα γενέθλιά του.

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy