Πασίγνωστος παρουσιαστής επιβεβαίωσε πως περιμένει το 11ο παιδί του

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Η οικογένειά του μεγαλώνει ακόμη περισσότερο – Έχει δέκα παιδιά με έξι διαφοτερικές γυναίκες

Πατέρας για 11η φορά θα γίνει ο γνωστός παρουσιαστής, Nick Cannon, ο οποίος επιβεβαίωσε τα χαρμόσυνα νέα δημοσιεύοντας στο instagram στιγμιότυπο από το maternity photoshoot που πραγματοποίησαν με τη σύντροφό του, Alyssa Scott.

Αν και η Alyssa ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της πριν από μερικές ημέρες, ωστόσο, την είδηση επιβεβαίωσε ο παρουσιαστής τις τελευταίες ώρες.

Η ανακοίνωση των ευχάριστων νέων έρχεται ένα χρόνο αφότου το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι ο 5 μηνών γιος τους Ζεν πέθανε από όγκο στον εγκέφαλο.

Να σημειώσουμε ότι ο παρουσιαστής έχει άλλα δέκα παιδιά, με έξι διαφορετικές συντρόφους. Τα 11χρονα δίδυμα Moroccan και Monroe, που απέκτησε μέσα από τον γάμο του με τη Mariah Carey, τον 5χρονο Golden “Sagon” και την 2χρονη Powerful Queen με την Brittany Bell, τα ενάμιση έτους δίδυμα Zion Mixolydian και Zillion Heir με την Abby De La Rosa.

Τον Ιούνιο του 2021 ο Nick Cannon και η τωρινή σύντροφός του υποδέχθηκαν στη ζωή τον γιο τους Zen τον οποίο έχασαν πέντε μήνες αργότερα.

Ένα χρόνο αργότερα, τον περασμένο Ιούνιο ο παρουσιαστής και το μοντέλο Bre Tiesi, απέκτησαν έναν γιο, τον Legendary Love ενώ τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς η LaNisha Cole έφερε στον κόσμο την Onyx Ice Cole ενώ μία περίπου εβδομάδα αργότερα υποδέχθηκε το τρίτο παιδί του με την Brittany Bell, τον Rise Messiah.

Πηγή: ilovestyle.com

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy