Ανανεωμένη η Ιωάννα Τούνη – Για βόλτα στη Γλυφάδα με τον μπέμπη στο πλευρό της

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Η Ιωάννα Τούνη έγινε πριν από λίγο διάστημα μαμά για πρώτη φορά και από τότε που κράτησε στην αγκαλιά της τον μικρό της γιο και καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, έχει δεχθεί πληθώρα σχολίων σχετικά με τον τρόπο που μεγαλώνει το παιδί της. Τις προάλλες, για παράδειγμα, προκλήθηκε μεγάλος “σάλος” για το γεγονός πως αφήνει γυμνό το μωρό της όλη την ώρα, ενώ αίσθηση προκάλεσε και το γεγονός πως ξεκίνησε γυμναστήριο και όλοι ανησύχησαν για το που βρισκόταν ο μπέμπης όσο εκείνη έλειπε από το σπίτι.

«Μπλα, μπλα, μπλα ξεκινήσατε που αφήνω το παιδί. Παιδιά το παιδί το έχω μαζί μου όλη μέρα. Και γυμναστήριο που πήγα, το έχω μαζί μου δίπλα, έχω το καρότσι, έχω το μάρσιππο, έχω τα πάντα, πάνες, μωρομάντηλα, σκ@τ@κια…

Έχω τα πάντα μαζί μου. Δεν έχω κάποια γυναίκα να με βοηθάει. Δυστυχώς δεν έχω ούτε τη μανούλα μου να με βοηθάει, οπότε αυτά. Παίρνω το μωρό παντού. Τι θα κάνω; Θα κάτσω σπίτι να κλαίω τη μοίρα μου; Θα το βγάζω το μωρό που να χτυπιέστε, δεν με νοιάζει καθόλου τι λέτε. Αυτά. Επίσης μερικοί δεν έχετε άλλες σκοτούρες εδώ μέσα, παρά μόνο που αφήνω εγώ το παιδί μου; Πουθενά! Η μαμά του Δημήτρη μένει Πάτρα, την δική μου την έχασα πρόσφατα…και δεν θέλω σε αυτή την φάση γυναίκα να μου τον κρατάει! Το έχω μαζί μου συνέχεια.. Ηρεμήσατε τώρα;», ήταν η δική της απάντηση – ξέσπασμα σε όλο αυτό.

Για βόλτα στη Γλυφάδα με τον μπέμπη η Ιωάννα Τούνη

Την Τετάρτη 22/2, λοιπόν, η νεαρή μανούλα αποφάσισε να τα αφήσει όλα αυτά πίσω της και να ξεσκάσει λιγάκι και έτσι πήρε το παιδί της και έκαναν μία βόλτα. Πιο συγκεκριμένα, αφού επισκέφθηκαν τον γιατρό πρώτα, βγήκαν “τσάρκα” στη Γλυφάδα, όπου η διάσημη influencer θα συναντούσε τους φίλους της για καφέ.

Το ανακοίνωσε και η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας σε όλους πέρα από την ανανεωμένη της εμφάνιση και τον μικρούλη στο καροτσάκι του κουνώντας τα χέρια του. Φυσικά, έκρυψε το πρόσωπό του.

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy