Star News

Survivor All Star: «Μη μιλάς από πάνω μου και φτύνεις» – Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Μελίνα & Τάκη

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Μπορεί πριν από λίγο να έκλαιγε, αλλά λίγο αργότερα η Μελίνα Μεταξά αναμείχθηκε σε έναν έντονο καβγά με τον Τάκη Καραγκούνια στο Survivor All Star, καθώς εκείνος ήθελε να συζητήσουν όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο, όπου ο ίδιος εκτέθηκε γιατί φάνηκε πως προσπαθούσε να πείσει τους υπόλοιπους να ψηφίσουν εκείνη, κάτι που ο ίδιος θεωρεί πως είναι ψέμα και είναι άλλο ένα κόλπο της Μελίνας.

Η συζήτηση, όμως, εξελίχθηκε πολύ διαφορετικά από ότι θα περίμεναν, με εκείνη να του φωνάζει: «Μη μιλάς από πάνω μου και φτύνεις», ενώ ο μισθοφόρος χρησιμοποιούσε συνέχεια την έκφραση “κοριτσάκι μου” που την εκνεύριζε αφάνταστα.

Αποφάσισαν, ωστόσο, να συζητήσουν ξανά όλοι μαζί μετά το σημερινό (16/3) συμβούλιο, γιατί ο Τάκης δεν είναι ο μόνος που έχει θέμα με την συγκεκριμένη παίκτρια.

Ο άγριος καβγάς της Μελίνας με τον Τάκη στο Survivor All Star

Ο Τάκης Καρταγκούνιας συγκεκριμένα τόνισε: «Προσπαθούσα να της πω τη έχει κάνει και εκείνη με διέκοπτε συνέχεια με ειρωνικό ύφος, μιλώντας μεν ήρεμα αλλά πατώντας πάνω στη φωνή μου, ώστε να με κάνει εμένα να υψώνω λίγο τη φωνή μου ώστε να μπορέσω να της πω αυτά που θέλω. Αυτό για μένα, αν δεν είναι τοξικό και ύπουλο από έναν άνθρωπο ενώ ξέρουν ότι έχω έντονη φωνή και τον τρόπο που μιλάω, τι άλλο είναι;»

«Όταν πάω να μιλήσω τώρα θα πετάγεσαι σαν να μην πω; Ρε, θα με αφήσεις να μιλήσω; Σε σέβομαι πάρα πολύ, εσύ δεν σέβεσαι! Κάνε μας την χάρη! Απαξιώ να μιλήσω μαζί σου γιατί ξέρεις τι κάνεις; Προσπαθείς να με εκνευρίσεις και να με διακόπτεις γιατί ξέρεις ότι δεν το ανέχομαι. Έχεις μάθει στη ζωή σου να είσαι ύπουλη και υποχθόνια! Αυτό κάνεις και τώρα! Μου φέρεσαι υποχθόνια και είσαι ύπουλη με αυτό που κάνεις», της είπε κατάμουτρα και συνέχισε: «Κοριτσάκι μου, είσαι ύπουλη».

«Με βρίζεις κιόλας, ωραία. Άρα σου κάνω αυτό που κάνεις και δεν σου αρέσει. Είμαι ύπουλη και υποχθόνια», του απάντησε η Μελίνα και σημείωσε: «Μη φωνάζεις και μη φτύνεις από πάνω μου! Πήγαινε λίγο πιο κει σε παρακαλώ».

Οι Μπλε αποχαιρετούν τον Κωνσταντίνο Βασάλο – Τι συμβαίνει

Η 10η εβδομάδα που το Survivor all Star βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ θα ολοκληρωθεί με… αναπάντεχα γεγονότα! Όπως σποιλαρε και το trailer, οι τηλεθεατές απόψε θα παρακολουθήσουν έναν ακόμη καυγά της Μελίνας με τον Τάκη Καραγκούνια, πιο άγριο από τους υπολοίπους, βέβαια, που έχουν διαδραματιστεί στο παρελθόν, αφού τα κοσμητικά επίθετα δίνουν και παίρνουν.

Ωστόσο, αυτό που δεν μας έδειξε το trailer αλλά εμείς μάθαμε μέσα από την εκπομπή Πρωινό μας και το ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη είναι πως στο αποψινό επεισόδιο ο Βασάλος θα… αυτοτρολαριστεί και θα «προβάρει» με τους συμπαίκτες του την αποχώρησή του.

Όπως όλοι οι φανατικοί τηλεθεατές γνωρίζουν, ο Βασάλος αυτή την εβδομάδα είναι προτεινόμενος προς αποχώρηση μαζί με την Τζο Μαριδάκη, τον Γιώργο Ασημακόπουλο, την Μελίνα Μεταξά και τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

Σήμερα, και λίγο πριν ο Λιανός ανακοινώσει το ποιος θα φύγει ο Βασάλος θα μοιράσει τα υπάρχοντά του στους συμπαίκτες του. Τι θα αφήσει στον καθένας του δηλαδή αν αποχωρήσει. Κάνει χιούμορ και τους κάνει να γελάνε, όχι όλους όμως…

Ωστόσο, υπενθυμίζουμε πως το Youweekly.gr σας έχει αποκαλύψει από το απόγευμα της Τετάρτης ποιος αποχωρεί από το σημερινό επεισόδιο και σίγουρα δεν είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy