Πολιτικοί γάμοι: Άρχισαν κρατήσεις και για το 2025

Σημαντικός είναι ο αριθμός των κρατήσεων από ευρωπαικές χώρες για την τέλεση πολιτικών γάμων στους Δήμους Πάφου, Ανατολικής και Ακάμα, για το υπόλοιπο του 2024, αλλά ακόμη σημαντικότερο είναι το γεγονός πως παρατηρείται ήδη μια αξιοσημείωτη ροή κρατήσεων και ενδιαφέροντος για την διαδικασία και για το 2025 από τώρα.

Αυτό τόνισαν χθες στον «Φ» αρμόδιοι Δήμων της επαρχίας Πάφου, γεγονός υποστήριξαν που επιβεβαιώνει και με πρακτικά στοιχεία πλέον την αίσθηση που υπήρχε από τις αρχές του φετινού έτους ότι ο συγκεκριμένος τομέας επανήλθε οριστικά στα επίπεδα-ρεκόρ του 2019. Εκτιμούν ότι το 2024 θα κλείσει ως χρονιά-ρεκόρ στον κλάδο, αφού ήδη το καλεντάρι των κρατήσεων είναι γεμάτο σε μεγάλο βαθμό και για την μετά καλοκαίρι περίοδο, ενώ οι κρατήσεις για το 2025 από αυτή την περίοδο δημιουργούν αντίστοιχες προσδοκίες και για τον επόμενο χρόνο.

Από τις τελετές τα ταμεία γέμισαν με σημαντικά χρηματικά ποσά σε Πάφο, Πέγεια και Γεροσκήπου, επισημαίνουν, εκφράζοντας την ικανοποίηση τους για την εκτόξευση της όλης δραστηριότητας.

Τονίζουν ιδιαίτερα την σημασία της επαναφοράς της κανονικότητας στον κλάδο αφού αυτός αποτελεί ένα από τα κυριότερα οικονομικά έσοδα των τριών δημοτικών αρχών της επαρχίας που παραδοσιακά θεωρούνται από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς σε διεθνές επίπεδο για την τέλεση των πολιτικών γάμων, λόγω των σπουδαίων φυσικών τοπίων που προσφέρουν.

Πολιτικοί γάμοι: Άρχισαν κρατήσεις και για το 2025 | Philenews

© 2024 Created by Elephant Media Cy