Αντρέας Γεωργίου: «Δεν χρειάζονται γάμοι και πανηγύρια…»

«Δεν χρειάζονται γάμοι και πανηγύρια» δήλωνε ο Αντρέας Γεωργίου σε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν στο Down Town και φυσικά πριν την Σιμώνη Χριστοδούλoυ, με την οποία την ερχόμενη Κυριακή θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Τέσσερις μέρες πριν από τον γάμο τους, εμείς ανατρέξαμε στο παρελθόν και στο αρχείο του περιοδικού Down Town, όταν ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ήταν κατά του γάμου.

«Είμαι κατά του γάμου. Δεν πιστεύω καθόλου στην ιδέα και στην όλη διαδικασία. Άμα βρεις τον άνθρωπο σου, δεν χρειάζονται γάμοι και πανηγύρια» δήλωνε τον Ιανουάριου του 2010 όταν ακόμη ήταν σε αρκετά μικρή ηλικία.

Diafimisi Periodikon 165.indd

Συγκριμένα σε μια τολμηρή -θα χαρακτηρίζαμε σήμερα- συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Down Town Κύπρου, δήλωνε ότι βαρέθηκε τα one night stand, αφού πλέον θέλει να επικοινωνεί εγκεφαλικά. Μάλιστα είχε εκμηστηρευτεί ότι τον είχαν φλερτάρει πολλές φορές άντρες, ενώ παραδεχόταν ότι του έλειπε μια αγκαλιά το βράδυ. Ταυτόχρονα απολάμβανε την μοναξιά του παρέα με φίλους και τον σκύλο του.

Σε ερώτηση για το πώς φανταζόταν τον εαυτό του σε δυο δεκαετίες είχε δηλώσει τα εξής: «Σίγουρα πιο ώριμο. Θα είμαι νομίζω πιο πολυταξιδεμένος. Θα έχω πάει Αυστραλία και Ασιατικές χώρες που το θέλω πολύ. Και σίγουρα θα έχω παιδιά. Είτε δικά μου, είτε υιοθετημένα. Με ή χωρίς σύντροφο.»

Diafimisi Periodikon 165.indd

Μετά από χρόνια και συγκεκριμένα το 2024, αναθεώρησε τα όσα έλεγε και προφανώς αρκετά πιο ώριμος, επιβεβαίωσε στον τηλεοπτικό αέρα τον γάμο του με την γυναίκα της ζωής του, Σιμώνη Χριστοδούλου με την οποία διατηρούσε μακροχρόνια σχέση, την οποία κρατούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Θα σου πω ότι φέτος παντρεύομαι. Είναι κάτι που ήρθε μόνο του και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και θα μείνω μέχρι εκεί. Το επιβεβαιώνω, δεν θα κρυβόμαστε μεταξύ μας. Ήθελα να το προστατέψω όσο μπορούσα γιατί δεν θέλω αυτό το γεγονός να είναι σόου, αλλά κάτι δικό μου που θα το μοιραστώ με τους δικούς μου ανθρώπους. Αισθάνομαι αμήχανα να συζητώ γι’ αυτό γιατί το εκθέτω πολύ και θέλω να το κρατήσω όσο δικό μου γίνεται» εξομολογήθηκε στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Τσουρού.

Αντρέας Γεωργίου: «Είμαι κατά του γάμου» | Like.com.cy (philenews.com)

© 2024 Created by Elephant Media Cy