Ed Sheeran: Η ατάκα του στα ελληνικά σε συναυλία στην Κύπρο – Δείτε βίντεο

Ο σταρ βγήκε στη σκηνή φορώντας ένα μπλουζάκι special edition με την επιγραφή “Larnaca” επάνω

Σε μια αξέχαστη συναυλία που πραγματοποιήθηκε χθες στη Λάρνακα, ο διάσημος Βρετανός τραγουδιστής Ed Sheeran κατάφερε να ενθουσιάσει το κυπριακό κοινό όχι μόνο με τις μουσικές του επιτυχίες αλλά και με μια έκπληξη στα… ελληνικά.

Ed Sheeran: Η ατάκα του στα ελληνικά 

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ο Sheeran πλησίασε το μικρόφωνο και, με χαμόγελο, είπε: «Γεια σας, Λάρνακα», προκαλώντας ενθουσιασμό και χειροκροτήματα από το κοινό.

Δείτε το πιο κάτω βίντεο:

Ο σταρ βγήκε στη σκηνή φορώντας ένα μπλουζάκι special edition με την επιγραφή «Larnaca» επάνω. Πρόκειται για μπλουζάκια που κυκλοφορούν προς τιμήν του tour του Ed Sheeran με το όνομα: «+ – = ÷ x (Mathematics tour)».

Η ενέργεια και η αφοσίωση του Ed Sheeran στην εμφάνιση του ήταν προφανής, καθώς η συναυλία του χαρακτηρίστηκε από ενθουσιώδη ανταπόκριση από τους fans, δημιουργώντας μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική και χαρά.

Παρόλο που ήταν η πρώτη φορά που τραγούδησε στην Κύπρο, ο Ed Sheeran αποκάλυψε ότι είχε βρεθεί ξανά στην μεγαλόνησο με την οικογένειά του όταν ήταν μικρός, τονίζοντας τη χαρά του που «επέστρεψε».

Ο Ed Sheeran βρίσκεται σε παγκόσμια περιοδεία από το 2021 με σταδιακά διαλείμματα ενδιάμεσα. Σύμφωνα με τον ίδιο σκοπεύει να σταματήσει το tour μέσα στο 2025.

© 2024 Created by Elephant Media Cy