Μάγεψε και την Κύπρο ο Ed Sheeran (φωτό & βίντεο)

Ήταν η μεγαλύτερη παραγωγή που έγινε ποτέ στην Κύπρο και οι δύο συναυλίες που έδωσε ο Ed Sheeran θα μείνουν βαθιά χαραγμένες στο μυαλό των χιλιάδων θαυμαστών του.
Περίπου 50 χιλιάδες fans του βρετανού καλλιτέχνη κατέκλυσαν τον χώρο των συναυλιών. Παρατηρήθηκε ότι κάποιοι διανυκτέρευσαν έξω τον χώρο, ενώ πολλοί βρέθηκαν από νωρίς το πρωί, έτσι ώστε όταν θα άνοιγαν οι πόρτες να τρέξουν για να είναι όσο πιο κοντά γινόταν στον αγαπημένο τους Ed Sheeran, ο οποίος φυσικά τους αποζημίωσε και με το παραπάνω, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό του.



Ο διάσημος τραγουδιστής μάγεψε το κοινό με την εκπληκτική φωνή του και τις μελωδίες του, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη συγκίνηση και ενθουσιασμό.

Από τα πρώτα λεπτά μέχρι το φινάλε, το πλήθος τραγουδούσε μαζί του, ενώ η σκηνική του παρουσία ήταν καθηλωτική. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ο καλλιτέχνης πλησίασε το μικρόφωνο και με ένα ζεστό χαμόγελο, είπε, «Γεια σου, Λάρνακα!».



Οι συναυλίες ξεκίνησαν με τον Calum Scott να εμφανίζεται στην σκηνή, στις 19:45 ενώ στις 9 ακριβώς ανέβηκε στη σκηνή του «Land of Tomorrow» στη ο Ed Sheeran φορώντας ένα t shirt που έγραφε Larnaca. Πρόκειται για μπλουζάκια που κυκλοφορούν προς τιμήν του tour του Ed Sheeran με το όνομα: «+ – = ÷ x (Mathematics tour)».



Ο Ed Sheeran βρίσκεται σε παγκόσμια περιοδεία από το 2021 με σταδιακά διαλείμματα ενδιάμεσα.



Σύμφωνα με τον ίδιο σκοπεύει να σταματήσει το tour μέσα στο 2025

© 2024 Created by Elephant Media Cy