Survivor: Σάλος με την Γεσθημανή Κουτούζογλου – Πήγε στο ριάλιτι χωρίς άδεια από το Υπουργείο Άμυνας – Αναμένονται κυρώσεις

Πρεμιέρα στις οθόνες μας έκανε το Survivor, όπου μεταξύ άλλων συστήθηκε στο κοινό και η παίκτρια που έχει συζητηθεί αρκετά, η Γεσθημανή Κουτούζογλου.

Η 36χρονη υπαξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων και εκπαιδεύτρια σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr είχε ζητήσει άδεια από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, την οποία δεν περίμενε μέχρι να γίνει δεχτή η άδεια, όμως παρ’ όλα αυτά η ίδια εμφανίστηκε στο ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα πάλι με τις ίδιες αποκλεστικές μας πληροφορίες θα υπάρχουν κυρώσεις για την Γεσθημανή Κουτούζογλου από το Υπουργείο.

Ποια είναι η  Γεσθημανή Κουτούζογλου


Στα 36 της χρόνια, με καταγωγή από τη Δράμα, μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και έχει μάθει να ξεπερνά κάθε δυσκολία, είτε πρόκειται για στρατιωτική εκπαίδευση, είτε για αγωνιστικά πεδία.

Με χρόνια εμπειρίας στον στρατό, έχοντας υπηρετήσει ακόμα και στο Κόσοβο, η Γεσθημανή έχει δοκιμαστεί σε συνθήκες που λίγοι μπορούν να αντέξουν. Φοράει με υπερηφάνεια τον πράσινο μπερέ των Ειδικών Δυνάμεων, έχοντας κατακτήσει τη θέση αυτή με σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Αυτές οι εμπειρίες της έχουν δώσει τα ψυχικά και σωματικά εφόδια για να αντιμετωπίσει το παιχνίδι επιβίωσης.

Στην καθημερινότητά της, το γυμναστήριο είναι δεύτερο σπίτι της, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε σε γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου. Η επιμονή και η ανταγωνιστικότητα που χαρακτηρίζουν τη ζωή και το επάγγελμά της, την έχουν ήδη μετατρέψει σε «Survivor» πολύ πριν πατήσει το πόδι της στον Άγιο Δομίνικο. Η Γεσθημανή Κουτούζογλου έχει ήδη αποδείξει την αντοχή και την αποφασιστικότητά της με επιδόσεις που λίγοι θα μπορούσαν να πετύχουν.

Σε έναν από τους πιο απαιτητικούς αγώνες, ανάμεσα σε όλες τις χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ, κατάφερε να τερματίσει δεύτερη στις γυναίκες σε μια διαδρομή 22 χιλιομέτρων με φορτίο 20 κιλών, έχοντας ήδη περάσει από ένα σοβαρό χειρουργείο στον αστράγαλο, στο οποίο και της τοποθετήθηκαν λάμες μετά από ατύχημα. Δεν το βάζει ποτέ κάτω και είναι έτοιμη να κυνηγήσει τη νίκη στο Survivor, όπως έχει κάνει σε κάθε άλλη πτυχή της ζωής της. Αναμφίβολα, είναι μια δυναμική παρουσία που δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας για την ικανότητά της να διακριθεί.

Με αποφασιστικότητα και την ελληνική σημαία ψηλά, η Γεσθημανή είναι έτοιμη να δείξει σε όλους τι σημαίνει να είσαι πραγματικός μαχητής.

Survivor: Σάλος με την Γεσθημανή Κουτούζογλου – Πήγε στο ριάλιτι χωρίς άδεια από το Υπουργείο Άμυνας – Αναμένονται κυρώσεις (parapolitika.gr)

© 2024 Created by Elephant Media Cy