Αλεξάνδρου-Τούνη: Τα πρώτα λόγια για τις λεπτομέρειες της γέννησης! «20 ώρες το παλεύαμε να βγει φυσιολογικά αλλά…»

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Ήθελα να γεννήσω φυσιολογικά. 20 ώρες το παλεύαμε. Όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, μου λένε: μπαίνεις για χειρουργείο τώρα” αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη για τον τοκετό.

Την πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη γέννηση του μωρού τους έδωσαν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Το γνωστό ζευγάρι μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και Πάλι», και αναφέρθηκαν στις στιγμές αγωνίας αλλά και χαράς που ένιωσαν κατά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού.

«Μου αρέσει λίγο να έχω άγνοια κινδύνου. Όλοι μου έλεγαν: είδες βιντεάκια πώς γίνεται ο τοκετός; Είπα: εντάξει, θα είμαι με κλειστά μάτια και θα κάνω ό,τι μου πούνε» δήλωσε η Ιωάννα Τούνη.

«Θέλαμε να το πάμε φυσιολογικά, γιατί είχε πάρει θέση το μωρό… αλλά μάλλον δεν ήταν και τόσο σωστή η θέση του, κάτι σφήνωσε, κάτι έγινε. 20 ώρες το παλεύαμε με τον Δημήτρη να βγει φυσιολογικά αλλά τελικά δεν γινόταν και όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο μου λένε: μπαίνεις για χειρουργείο τώρα» αποκάλυψε στη συνέχεια η γνωστή Instagramer.

Πώς βιώνει τα πρώτα 24ωρα ως μητέρα; Η Ιωάννα Τούνη απαντά: «Είναι πολύ ανάμεικτα τα συναισθήματα γενικά. Πολύ πρωτόγνωρο όλο αυτό που ζούμε, δεν έχω κάποιο μέτρο σύγκρισης για να το περιγράψω. Είναι όμορφο, γλυκό. Είναι λίγο επίπονο τώρα για μένα αλλά εντάξει, θα το περάσουμε. Έχω εδώ τον Δημήτρη να μου κάνει τα θελήματα».

«Με τον Δημήτρη το φωνάζουμε πεσκεσάκι. Το βλέπουμε και λέμε: θα μείνει δηλαδή εδώ; Είναι δικό μας αυτό; Δεν το ‘χω πιστέψει κάπως ακόμη. Το βλέπω εδώ και λιώνω αλλά κάπως νιώθω και ένα σφίξιμο. Για μένα είναι το πιο όμορφο μωρό που έχω δει» παραδέχεται στη συνέχεια η Ιωάννα Τούνη.

«Τον έπρηξα τον Δημήτρη, δεν ξέρω αν σου το είπε. Τον έπαιρνα συνέχεια τηλέφωνο, του έστελνα μηνύματα. Είχα μεγάλη αγωνία» της είπε με χιούμορ η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Μάθαμε όλους τους ιατρικούς όρους, δεν μεταφέραμε στην Ιωάννα πάρα πολλά πράγματα. Είχαμε μία δύσκολη εγκυμοσύνη, τέλος καλό όλα καλά» ανέφερε από την πλευρά του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Ήμουν μέσα στον τοκετό και αναθεωρείς πολλά πράγματα για τις γυναίκες. Εκείνη την ώρα αντιλαμβάνεσαι τι περνάνε, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Αυτό το πράγμα που είσαι τόσο κοντά στη ζωή και στον θάνατο το έζησα. Από μένα έχουν πολύ μεγάλο σεβασμό οι γυναίκες, πόσο μάλλον οι μανούλες» πρόσθεσε το μοντέλο.

Πηγή:zappit.gr

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy