Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Το όνομα της είναι συνώνυμο της επιτυχίας, ενώ τα τελευταία χρόνια η Ελένη Φουρέιρα είναι και ένα πραγματικό fashion icon αφού οι εμφανίσεις της πραγματικά προκαλούν θαυμασμό τόσο στους θαυμαστές της όσο και σε όλη την showbiz.

Η τραγουδίστρια είναι μια από τις πιο εκθαμβωτικές παρουσίες αυτή τη στιγμή στην ελληνική μουσική σκηνή και φροντίζει με κάθε τρόπο να το… αποδεικνύει.

Μετά την επιτυχία που έκανε το Fuego στη Eurovision, η Ελένη Φουρέιρα έχει αποκτήσει περισσότερους από ένα εκατομμύριο ακόλουθους στο instagram, με αρκετούς από αυτούς να βρίσκονται στις χώρες της Λατινικής Αμερικής!

Στην χώρα μας έχει φανατικούς θαυμαστές οι οποίοι την ακολουθούν πιστά σε ότι και να κάνει, αφού αποτελεί ίνδαλμα για πολλά άτομα της νεολαίας και όχι μόνο.

Σχεδόν καθημερινά αναστατώνει με τις φωτογραφίες και τα βίντεο που αναρτεί στο instagram, υπάρχουν όμως μερικές εικόνες της που έχουν αφήσει εποχή στα κοινωνικά δίκτυα.

Εμείς βρήκαμε μια απο αυτές και συγκεκριμένα απο το κοντινό παρελθόν, όπου τον Οκτώβριο του 2016 φωτογραφήθηκε χωρίς να φοράει ρούχα!

Στην φωτογραφία καλύπτει τα επίμαχα σημεία με τη στάση του σώματος της ενώ την ίδια ώρα φοράει ένα διχτυωτό καλσόν.

Πραγματικά μιλάμε για μια εντυπωσιακή γυναίκα….δεν συμφωνείτε;

Πηγή: tvfreaks.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Star News Cyprus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy