Αντύπας: Θαμώνας ανέβηκε στην πίστα και άρχισε να τον χτυπάει

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Απρόκλητη επίθεση στον Αντύπα.

Ένα πραγματικά απίστευτο και πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο γνωστός και αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Αντύπας.

Ο Αντύπας δέχτηκε επίθεση από θαμώνα του νυχτερινού κέντρου τη στιγμή που βρίσκονταν στην πίστα.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής δέχθηκε επίθεση την ώρα που τραγουδούσε μία από τις μεγάλες επιτυχίες του, ενώ το κοινό του πετούσε πανέρια με λουλούδια.

Ένας άνδρας ανέβηκε στη σκηνή και επιτέθηκε στον Αντύπα λεκτικά στην αρχή, ενώ στη συνέχεια, τον χτύπησε. Ένα βίντεο από εκείνη τη στιγμή έχει κάνει τον γύρο του TikTok.

Μάλιστα, μία από τις κοπέλες που πουλούσαν λουλούδια στο νυχτερινό κέντρο μπήκε στη μέση και προσπάθησε να αποτρέψει τον άντρα, αλλά ο εξαγριωμένος θαμώνας την έσπρωξε και εκείνη για να απομακρυνθεί.

Μετά από λίγο άτομα του νυχτερινού κέντρου στο οποίο εμφανίστηκε ο Αντύπας, αλλά και άλλοι θαμώνες ανέβηκαν στην πίστα και απομάκρυναν τον εξαγριωμένο άνδρα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του περιστατικού, ο Αντύπας επέδειξε άψογη επαγγελματική συμπεριφορά και δεν σταμάτησε να τραγουδάει για το κοινό του, που παρακολουθούσε τη φασαρία σαστισμένο όσα συνέβαιναν μπροστά στα μάτια του.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αίτια της απρόκλητης επίθεσης που δέχθηκε ο Αντύπας.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από το απίστευτο περιστατικό.

@

♬ –

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy