Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Ο Μάντοξ είναι ο μεγαλύτερος υιοθετημένος γιος της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ.

Γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου του 2000 σε ένα φτωχό χωριό της Καμπότζης και τον είχαν ονομάσει Rath Vibol. Η μοίρα του όμως θα άλλαζε για πάντα όταν στον δρόμο του θα βρισκόταν μία από τις πιο διάσημες σταρ του πλανήτη.

Ο Μάντοξ γεννήθηκε σε πολύ δύσκολες συνθήκες και σχεδόν αμέσως κατέληξε σε ορφανοτροφείο. Η Τζολί βρέθηκε αρχικά στην Καμπότζη για τα γυρίσματα του Tomb Raider, ωστόσο ερωτεύτηκε τη χώρα με αποτέλεσμα να επιστρέψει για το έργο της ως πρέσβειρα των Ηνωμένων Εθνών. Η ηθοποιός αγάπησε τον λαό τόσο που αποφάσισε να υιοθετήσει ένα παιδί από εκεί για να δεθεί για πάντα με τον τόπο. Αλλωστε είχε συγκλονιστεί από τις συνθήκες που ζούσαν οι ντόπιοι και από το γεγονός ότι υπήρχαν εκατοντάδες παρατημένα παιδιά.

Η επιλογή του Μάντοξ δεν έγινε τυχαία. Μία ημέρα που η Τζολί ήταν στο ορφανοτροφείο, το γλυκό εκείνο αγοράκι της χαμογέλασε με τέτοιο τρόπο, που εκείνη ένιωσε την καρδιά της να λιώνει. Αυτό ένωσε τις μοίρες του για πάντα, όπως έχει εξομολογηθεί στη Daily Mail άνθρωπος από το περιβάλλον της ηθοποιού.

Πάντως η διαδικασία υιοθεσίας δεν ήταν καθόλου εύκολη, γιατί η Τζολί δεν ήταν πολίτης της χώρας. Έτσι αρχικά υιοθέτησε τον Μάντοξ μία άλλη οικογένεια, η οποία με τη σειρά της έδωσε την κηδεμονία στην Τζολί. Αυτή η διαδικασία πάντως έχει στο παρελθόν εγείρει αμφιβολίες για τη νομιμότητά της, ειδικά μετά την προβολή ενός ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «The Stolen Children» που ασχολείται με τις παράνομες υιοθεσίες.

Πλέον ο Μάντοξ είναι ένας ενήλικας με πολλά ενδιαφέροντα και φιλοδοξίες, ο οποίος δεν φαίνεται να επιθυμεί να ακολουθήσει το επάγγελμα των γονιών του. Μπορεί να έκανε ένα σύντομο πέρασμα από την ταινία του Μπραντ Πιτ World War Z του 2013 (υποδύθηκε ένα… ζόμπι), ωστόσο προτιμάει να δουλεύει πίσω από τις κάμερες και συγκεκριμένα στην παραγωγή. Εχει ήδη εργαστεί στο By the Sea και το First They Killed My Father. Σπουδάζει επίσης βιοχημεία στη Νότια Κορέα.Η σχέση του με τον πατέρα του έχει περάσει από πολλά κύματα, ειδικά μετά το επεισόδιο στον χωρισμό του Πιτ και της Τζολί, στο οποίο ο ηθοποιός φέρεται να ήρθε σε σύγκρουση με τον γιο του.

Ο Μάντοξ σταμάτησε να χρησιμοποιεί το επώνυμο του και επί μεγάλο χρονικό διάστημα αρνούνταν να δει τον Πιτ, ενώ και στο δικαστήριο κατέθεσε εναντίον του. Οσον αφορά τη σχέση του με την πατρίδα του, ο νεαρός έχει κρατήσει πολλές επαφές και την επισκέπτεται συχνά, άλλωστε η Τζολί είναι πολίτης της Καμπότζης και έχει σπίτι εκεί. Ο Μάντοξ είναι κάτι σαν σελέμπριτι εκεί, σχεδόν τόσο διάσημος όσο η μαμά του.

Πηγή:watchandchill.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy