Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Αποκαλυπτική η Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Σήμερα πρωί Τρίτης 24 Ιανουαρίου, η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, φιλοξενήθηκε στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑÏ, «Πρωινό μας», που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχε η  Ευρυδίκη Βαλαβάνη με την παρουσιάστρια της εκπομπής, σχετικά με την φήμη που υπάρχει για την σχέση του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και της Ελευθερίας Ελευθερίου, αποκάλυψε πως ο παίκτης από την ομάδα των Διασήμων τους είχε εκμυστηρευτεί πως δεν βρίσκεται σε σχέση και είναι ελεύθερος.

«Θεωρώ ότι τα παιδιά δεν γνωρίζουν τι γίνεται έξω. Απλά προσπαθούν να προστατεύσουν και έξω τις οικογένειες τους, τους φίλους τους και τους ίδιους πάνω από όλα. Ο καθένας είναι διαφορετικός, το αντιμετωπίζει διαφορετικά. Εγώ συμφωνώ ότι μπορεί να είναι η Καρολίνα ερωτευμένη, ο Μάριος θεωρώ ότι έχει μπει για να φτάσει μακριά. Ο Μάριος σε μια συζήτηση που είχαν off camera είχε πει πως δεν είναι σε σχέση, δεν έχει κάποια σχέση. Δεν θυμάμαι, όχι έχει χωρίσει, ότι είχε μια σχέση χώρισε. Δεν είχε αναφερθεί το όνομα της Ελευθερίας», ανέφερε.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: showbiz.cyprustimes.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy