Απολαύστε την Μαρία Κορινθίου… ποζάρει με το πιο στενό φόρεμά της… βρεγμένη

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Η ηθοποιός που ξέρει να αναστατώνει περισσότερο απ’ όλους τον ανδρικό πληθυσμό, είναι αδιαμφησβήτητα η Μαρία Κορινθίου η οποία έχει μοιράσει άπλετα εγκεφαλικά με τις φωτογραφίες της και φυσικά με τα εντυπωσιακά μαγιό και εσώρουxα, όσο και τα εντυπωσιακά και στενά απίστευτα φορέματα της.

Η πληθωρική ηθοποιός με τις ζουμερές της καμπύλες έβαλε στόχο ακόμη μια φορά να αφήσει τον ανδρικό πληθυσμό με το στόμα ανοιχτό.

Μπορεί να έχει ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια για άλλα πράγματα, ποτέ όμως για την εμφάνιση της, αφού είναι πραγματικά ξεχωριστή στην Ελληνική showbiz και χωρίς να υπάρχει κάποια που να μπορεί να της μοιάσει έστω και λίγο.

Όπως θα δείτε η Μαρία Κορινθίου φόρεσε το πιο στενό φόρεμα της συλλογής της αναδεικνύοντας για ακόμα μια φορά το πλούσιο μπούστο της και όλα αυτά τα έκανε ποζάροντας…. βρεγμένη.

Επειδή όμως όλα αυτά δεν μπορούν να γίνουν απλά στα λόγια στην συνεχεία ανέβασε τις φωτογραφίες στο Instagram όπου έγινε το… έλα να δεις με τους θαυμαστές της κυριολεκτικά να παραμιλούν με την εμφάνιση της και να γράφουν απίστευτα σχόλια μοιράζοντας και τα ανάλογα likes.

Πραγματικά όταν την είδαμε σκεφτήκαμε ότι δεν μπορεί να υπάρχει κάποια η οποία να της ταιριάζει απόλυτα αυτή η εικόνα που θα δείτε, εκτός απο την Μαρία Κορινθίου η οποία είναι μια πραγματική θεά.

Δείτε και εσείς την μοναδική Μαρία Κορινθίου σε δύο φωτογραφίες που πραγματικά θα σας φτιάξουν την μέρα, όσο δύσκολή και να φαίνεται.

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy