Αποστόλης Τότσικας: «Δεν ξέρω τι γίνεται με τα ζευγάρια στις μέρες μας, είναι πολύ εφήμερα»

“Έχω social media και σιχαίνομαι τις λέξεις “ακόλουθος” και “χρήστης”, δεν είναι τυχαίες” τονίζεις, επίσης, ο Αποστόλης Τότσικας.

Ο Αποστόλης Τότσικας έδωσε συνέντευξη στο ένθετο Real life και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μαντάγαρη με αφορμή την συμμετοχή στην καθημερινή σειρά «Ηλέκτρα» της ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, δε, ο δημοφιλής ηθοποιός εξέφρασε την προσωπική του άποψη τόσο για τα social media όσο και για τον εφήμερο χαρακτήρα που μοιάζει αν έχουν σήμερα οι συντροφικές σχέσεις.

Εσύ έχεις social media;

Ναι, έχω και σιχαίνομαι τη λέξη «ακόλουθος», όπως και τη λέξη «χρήστης». Δεν είναι τυχαία η λέξη αυτή γιατί υπάρχει ένας εθισμός. Προσπαθώ να απέχω απ’ όλο αυτό, με βοηθάει πάρα πολύ στη δουλειά μου και, αν θεωρήσω ότι υπάρχει μια φωτεινή στιγμή που έτσι θέλω να ζω τη ζωή μου, θέλω να την ανεβάσω χωρίς να θέλω κάποιος να πει «ουάου» ή κάτι τέτοιο. Είναι μια προσωπική, παρορμητική στιγμή. Το ότι ερχόμαστε άμεσα κοντά μέσα από τα social media, δεν σημαίνει ότι υπάρχει επικοινωνία.

Προσπαθώ οικογενειακώς να έχουμε επικοινωνία κατά τη διάρκεια της ημέρας και με τους φίλους μας. Βέβαια, δεν μπορείς να αφαιρέσεις από τα παιδιά σου την τεχνολογία σε έναν κόσμο που βασίζεται σε αυτή, γιατί έτσι απομονώνεσαι και κοινωνικά. Αλλά, μέτρον άριστον.

Είσαι εδώ και 18 χρόνια ζευγάρι με τη σημαντική φωτογράφο Ρούλα Ρέβη. Θεωρείς ότι στην εποχή των γρήγορων ταχυτήτων είναι εύκολο να κρατήσεις μια σχέση που βασίζεται στην αγάπη;

Είναι θέμα αξιών, πόσο σε επηρεάζουν οι εξωτερικοί παράγοντες και πόσο υπάρχει ένας άνθρωπος με τον οποίο μοιράζεται τα πάντα και μπορείς να είσαι ειλικρινής. Δεν ξέρω τι γίνεται με τα ζευγάρια στις μέρες μας, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ εφήμερα.

zappit.gr

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy