Star News
Offcanvas
Edit Template
Offcanvas
Edit Template

Μπόμπα: Η «επανένωση» με τον Τανιμανίδη και οι 20 φωτογραφίες από τις διακοπές στην Πάρο με τις κόρες τους

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην αγαπημένη τους Πάρο απολαμβάνουν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, οι οποίοι για ακόμη μία χρονιά επέλεξαν το κυκλαδίτικο νησί για να περάσουν στιγμές χαλάρωσης μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Το ζευγάρι, που επισκέπτεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι την Πάρο, περνά ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές μαζί με τις δίδυμες κόρες του, την Αριάνα και τη Φιλίππα.

Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν ιδιαίτερα απαιτητικές για τον Σάκη Τανιμανίδη, καθώς βρισκόταν στην Αθήνα λόγω των γυρισμάτων του νέου κύκλου του Dragons’ Den, το οποίο θα επιστρέψει το φθινόπωρο μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Έτσι, η Χριστίνα Μπόμπα είχε βρεθεί πρώτη στην Πάρο μαζί με τις μικρές, μέχρι ο παρουσιαστής να ολοκληρώσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και να ταξιδέψει στο νησί για να βρεθεί ξανά στο πλευρό της οικογένειάς του.

Οι φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές του ζευγαριού

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης
Κόρες Τανιμανίδη - Μπόμπα
Κόρες Τανιμανίδη - Μπόμπα
Χριστίνα Μπόμπα

Η επανένωση της οικογένειας αποτυπώθηκε και στον προσωπικό λογαριασμό της Χριστίνας Μπόμπα στο Instagram. Η γνωστή influencer δημοσίευσε ένα άλμπουμ με 20 φωτογραφίες από τις διακοπές τους, δίνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους μια όμορφη γεύση από την καθημερινότητά τους στην Πάρο.

Στα στιγμιότυπα βλέπουμε εικόνες από τις βόλτες τους στα γραφικά σοκάκια του νησιού, παιχνίδια με την Αριάνα και τη Φιλίππα, στιγμές ξεκούρασης δίπλα στη θάλασσα, οικογενειακά γεύματα και χαμόγελα που μαρτυρούν πόσο απολαμβάνουν όλοι μαζί αυτές τις πολύτιμες ημέρες των διακοπών τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα με τις κόρες της
Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης
Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης
Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης

Τη λεζάντα της ανάρτησης συνόδευσε μεταξύ άλλων με τη λέξη, «Reunited», αποτυπώνοντας με τον πιο λιτό αλλά και ουσιαστικό τρόπο τη χαρά της που η οικογένεια είναι ξανά ενωμένη μετά την ολοκλήρωση των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Σάκη Τανιμανίδη.

«Reunited 🤍🤍🤍🤍

This is us ♥️♥️

Όπα!!!

Travelers

👸👸👸

Walking around

♥️ κουτσό ♥️

Γίγαντες #favoritesummerfood

Fav bikini 👙

Η αγαπημένη μας έξοδος: αγοράζουμε βιβλία

Celebrating love

Slow mornings

Non stop play

Sunset vibes

Morning sun

Monkey mode on

This is love

Chilling

Swimming

Just me ♥️», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα, περιγράφοντας την κάθε φωτογραφία από την ανάρτησή της.

Χριστίνα Μπόμπα
Χριστίνα Μπόμπα
Η Χριστίνα Μπόμπα με τις κόρες της
Χριστίνα Μπόμπα
Χριστίνα Μπόμπα
Σάκης Τανιμανίδης
Σάκης Τανιμανίδης
Χριστίνα Μπόμπα
Χριστίνα Μπόμπα
Σάκης Τανιμανίδης

Το ζευγάρι δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή του φετινού καλοκαιριού, έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα τον χρόνο με τις δύο κόρες του, πριν επιστρέψει ξανά στους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς του.

www.youweekly.gr

StarNews.com.cy – Ειδήσεις από Κύπρο και Κόσμο

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • Άστρα
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy