Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμίκης: Η τρυφερή φωτογραφία που ανάρτησαν στα social media

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Ο ηθοποιός έδωσε το «παρών» στη συναυλία της συντρόφου του, με την οποία και φωτογραφήθηκε – Δείτε το κοινό τους στιγμιότυπο, το οποίο μοιράστηκαν με τους ακόλουθούς τους στο Instagram

Η καλοκαιρινή περιοδεία της Δέσποινας Βανδή και του Γιώργου Θεοφάνους, ξεκίνησε στο Κατράκειο θέατρο της Νίκαιας και πολλοί είναι εκείνοι που έδωσαν το «παρών».

Ανάμεσά τους ήταν και ο σύντροφος της τραγουδίστριας, Βασίλης Μπισμπίκης, με τον οποίο και φωτογραφήθηκε, ενώ του αφιέρωσε και ένα τραγούδι. Ωστόσο ο ηθοποιός δεν την πρόσεξε. Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξη που παραχώρησε μετά τη συναυλία της είπε: «Του αφιέρωσα τραγούδι, αλλά δε με πρόσεξε, ήταν απασχολημένος. Αγάπη μου, για σένα λέω. Πώς νιώθω».

Μπορεί ο Βασίλης Μπισμπίκης να μην άκουσε το τραγούδι που του αφιέρωσε η σύντροφός του, αλλά μοιράστηκε σε stories μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram και συγκεκριμένα φωτογραφίες από τη συναυλία. Σε μία από αυτές, ο ίδιος  βρίσκεται στο πλάι της συντρόφου του, ενώ στην παρέα τους είναι και ο Μανώλης Κονταρός. Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο ανέβασε πρώτα η τραγουδίστρια και έπειτα ο ηθοποιός το αναδημοσίευσε.

Δείτε τα Instagram stories που ανέβασε

bisbvandi
mpismp

Μία από τις αξιοσημείωτες στιγμές της βραδιάς, ήταν όταν η Δέσποινα Βανδή τραγούδησε μαζί με την κόρη της, Μελίνα. Οι δυο τους ερμήνευσαν το τραγούδι «Αντικριστά» που έχει ερμηνεύσει η Γλυκερία και ο Κώστας Μακεδόνας. Μάλιστα ο Γιώργος Θεοφάνους την ρώτησε αν είναι έτοιμη να τραγουδήσει με τη Μελίνα να απαντά πως είναι.

Δείτε το βίντεο

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy